Erkek sana karşı duyduğu saygısıyla sevgisi arasında kalsa hangisi ağır basmalı?
Bu nasıl olur derseniz günlük hayattaki nezaket olarak almadım saygı kavramını... senin bağımsızlığına olan saygısından bahsediyorum...
Senin için çok kötü sonuçlar doğuracağından emin olduğunda ve sözle güzellikle seni ikna etmesi mümkün olmadığında;
Saygısı ağır basıp seni kararın ve olası (ona göre kötü) sonuçlarıyla baş başa mı bırakmalı?
Sevgisi ağır basıp son çare seni onun senin için doğru olan şeye mecbur bırakıp senin iyiliğini mi sağlamalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Saygısız insanla hiç bir ilişki içinde olmamak lazım.
Yazdığım kapsamda mı?
Evet aynen.
Benim hayatım benim kararım ve buna saygı duymak zorunda. Sonucu kötü olursa da ben demiştim gibi zırvalamayıp yanımda olmalı.
2 si 1 arada
Özel olarak sordum... yani senin iyiliğini sana zorla dayatmak dışında seçeneği yoksa kötü sonuçlarını seyretmeli mi yoksa senin iyiliğini sana rağmen sağlamalı mı?
Bence bana rağmen iyiliğimi sağlamalı hayatta her şey olabilir kötü dönemler olabilir sağlıklı karar veremeyecek psikolojide olabilirim böyle zamanlarda seyirci kalmamalı, sonradan pişman olabiliriz önemli değil ama oturup izlemesin
Kaba kuvvetini minimum düzeyde kullandı... bunu sağlamak için yeterli düzeyde ama fazlası değil...
Buna da içerlemezsin değil mi? Erkek sonuçta
Bana zarar vermiyorsa sorun yok, bostan korkuluğu erkeği ne yapayım
Odaya kapadı mesela bir kaç saat;
Ama anahtarı olan oda yoksa sadece tuvalette anahtar varsa bu adam seni bu kez oraya kilitler...
O da yoksa ellerini arkadan bağlar; yine de zararlı gördüğü şeye engel olur...
Bu şimdi tam erkek tarifi değil mi?
Evet
2 ablası var ödleri kopuyor kızların. Pek çok şey için izin istiyorlar izin vermezse gık diyemiyorlar...
Hayıflanıyorlar gıcık oluyorlar ama yapabilecekleri bir şey yok..
Babaları ölmüş ve kızlar istedeler de istemeseler de erkek kardeşlerine biat etmeye mecbur olduklarını anlamışlar...
Sevgilin hep iyiliklerini düşünüyor ama gerçekten sert ve katı ve iki koca abla çaresizce uyuyorlar sevgilinin koyduğu kurallara...
Hoşuna gider bu da depil mi
Sevgili daha iyi
Gerekirse erkek olarak istesen de istemesen de senin için iyi olana seni mecbur etmesi fikri hoşuna gitti yani
Ben adam ederim onu zoraki olsada sevgi yeterli hoşuma gitti yani
O zaten adam... güçlü biri... sen ona biat edip keyfine bakacaksın... itaat et biat et yani...
Aslında bunun hoşumuza gitmesi doğal ama çok kınıyor bazıları
Onlar boş insan benim çok hoşuma gidiyor güçlü bir erkeğe biat etmek öpüşmek alkol içmek güçlü erkeğin düşmesi daha güzel
Güçlü erkeğin düşmesi mi?
Güçlü ise düşmez ki?
Yok o anlamda değil alkolle düşürüyorum çok içiriyorum anca ama Bi keresinde çok güçlü bir erkek arkadşımı 7 8 kişi saldırdı yanımda zoraki bagaja koydular tam kapıyı kapatıcaklarken elini ısırdı çocuğun sonra insanlar geldi kaçtılar
İçmiyor sana da içirmiyor... naparsın