Mesela birbirlerini ağdasızken görüyorlar mı?
Veya onların yanında mı hapşurup sümkürüyorlar? Özel alanları olmuyor mu?
Veya onların yanında mı hapşurup sümkürüyorlar? Özel alanları olmuyor mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişiye göre kişilere göre değişen bir durumdur bence. Açıkçası bilmiyorum ama bazı insan çok açık olur bazı insan daha bu konularda dikkatli olur. Bence önemli olan birbirini anlamak güvenmek her şu da var saygı önemli yani kimse olmasa da yanında i
seven insan karşı tarafın tırnağını da sümüğüne bile değer verir ama bu anlama gelme yanında burnunu karıştırmasına falan gerek yok
insan yalnızken de bunlara gerek yok yani tek güzelce yıkarsın her şeyi güzelce yapmanın yolu varken şey yapmaya gerek yok temiz olmak önemli
ama insan sevdiğine her haliyle koşulsuz sever
bu şey aklıma geldi hani meşhur var ya Doğubank erkek girmeli mi girmemeli mi onu da sorabilirsiniz bir soru olarak soru fikri
Cevap
26Cevap
Görüyorlardır evet
evliyken eşimin heryerini ben traş ediyordum ne özel alanı olacak öksürme hapşırma için tabi biraz korunaklı davranmak lazım diğer şeyler zaten ortda yani 😂
Arzun ölmuyor muydu onu tuylu gorunce
hayır ben zaten tüylü severim öbür ve o şekilde yalarım
Peki kol bacak tuyluyken gorunce sogumadin mi
hayır tüyden soğumam ben sadece regl döneminde biraz soğurum onun haricinde sorun yok
regl iken kötü koku olmasa oda sorun değil 🤣🤣🤣
Evli değilim ama bence özel alan kesinlikle olmalı evli de olsa bazı alanlar için bi mesafe kalmalı
Özel alan koyarsanız olur koymazsanız olmaz ama koymak daha iyidir ilşkinin saglıgı için kadın erkek birbirşnin her halinide görmesin
Evlilikte hiçbir şey gislenmemeli, hapşırık sümkürük bile
@Papayya0 yeri gelir insan eşinin bokunu da temizler.. İyi günde kötü günde
@Papayya0 ben kendi adıma konuşuyorum.. Eşimin iyi gününde kötü gününde yanında olurum
Esin senden hicbir sekilde tiksinmese hosuna gitmez mi? @papayya0
@spartacussq Adamsin, insAllah cok mutlu bir evliligin olur.
Hayir diyemedin 🙂 Sen de istersin hastalanip ustune kussan bile sogumayacak adami
Teşekkür ederim melikenilayy, umarım herkes gönlünce iyi insanlarla karşılaşır
Amin insAllah ✨
@Papayya0 biz hastalıkta sağlıkta diyoruz.. İyi günde kötü günde diyoruz.. Sen konuyu saptırıyorsun bence ☺️
Abart Feriha 😀 kimse ondan bahsetmedi 😅 zaten sumkurme vs demisim. Hasta olmayan birisinin burnu akmaz bile kolay kolay.
Tuy ile kakayi da nasil bagdastirdin? 😀😀
Tuvaletle ilgili bir sey yok zaten soruda ☺️
@Papayya0 aklına neden tuvalet geldi, çok garip 😂
Deli kiz😅
Özel alan illa olur ama çok da kasmamak lazım
Kişisel bakım haricinde elbette görür, öksürme gelince dur bir dakika denicek hali yok
Biliyor musun evli değilken de görenler var şaşıracaksın ama uzun zamandır böyle
Evliliğin olmzsa olmazı bunlar kacinilmaz son
Osuruyoruz, sıçıyoruz, geyiriyoruz, ağdalı ağdasız takılıyosun. Her şey var yani.
Benim olmaz her seyimi görebilir ve görebilirim. Bu durum benim için normal bir durum
En fazla osuruk kokusundan, osuruk sesi den tiksinir evliler, buna maruz kalıyorlar, aynı yatakta yattıkları için
lavabo dururken niye başkasının yanında yapayım
Illaki görürler bundan haz alan bile vardır emin ol
En güzel yanı bunlar zaten ama aradan zam geçecek tabikide
Elbette ben eşime ağda yaparım mesela ne var bunda oda benim özel bölgelerime yapar çok normal bir bütün olarak görüyorsun
Görüyordur herhalde😅
Görmemeleri sıkıntı zaten
Yok özel anlar kendine ait wnlar
Hayır özel alanlarının olması normal
Görüyorlar
Bekarım 😂
Olmuyor neredeyse
Görüyordur
Görürler tabiki
Görür tabi
görüyorlar
İlişkide şeffaflık önemli