ünlü olsun veya olmasın içinde uhde kalacak birisi de olabilir. benim için çok özel biri vardı ben onunla denemek isterdim.

ünlü olsun veya olmasın içinde uhde kalacak birisi de olabilir. benim için çok özel biri vardı ben onunla denemek isterdim.

Kimseyi seçmem.. çünkü rastgele birini seçip de evlilik nasılmış diye bakılmaz.. evlilik zaten aşık olduğun kişi ile anlamlı olur bu yoksa da ya fb gibi saçma sapan bir ilişki olur. onu da istemem
ya barış, adirana lima desen yine razıyım. red kit gibi nereye kadar, o bile arada barlarda takılırdı.
Sirf merqktan degil ama gercekten severek evlendigim oldu ama size tavsiyem evlilik gibi sacma sapan bir hata yapmayin cunku cok fedqkarlik isteyen bir durum her yigidin harci degildir
Hiç kimse, kendi kendimle mümkün olsa hadi neyse 😄
Cevap
6Cevap
Sırf evlilik nasıl bir şey diye evlenseydim galiba şu an evli olurdum velev ki soru icabı oldu off çok seçenek var kararsız kaldım şimdi 😂
Bilemedim ya ahaha şakacıktan okuldaki eski hoşlandığım çocukla evlenirdim
Burdan hiç tanımadığım birini seçerdim güzel olursa devam ederdik olmasa da zaten şu an için bir yabancı sonrası sıkıntı olmazdı
Beraber staj yaptığım ve staj süresince sevgili olduğum sonra ayrılıp bir daha görmediğim kızı seçerdim.
Kimseyi seçmem. Bir hafta için evlenilmez zaten.
Rüyamda gösterilen o kişi olabilirdi. Neredeyse Asel beyefendi.
Ona bile tahammülüm yok :))
Sevgilimi
Kimseyi.. sırf merakım için kimseyi kullanmam
seni
Sevgilimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?