Çocukla aynı otobüse biniyoruz benim gideceğimi öğrenince arkadaşlarına kalkalım bizde dedi ve ben giderken o da kalktı arkamdan bakıyordu neden olabilir? Bir şey mi söylicekti? Ve son günüydü üniversitede
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen bekleseydin söylerdi belki ama cesaret edememiş, Son anda cesaret gelmiş belli ki ama sen inerken tam zamanlaması kötü
Ya o da diğer kapıdan çıktı durağa gitti ama ben gitmedim koridorda bekledim 5 dk sonra gittim otobüs gelmişti gitmişti çoktan.. ama içimde kaldı acaba bişi mi dicekti diye bide son günüydü bıraktı üniyi
Cesareti yok demek ki başka açıklaması yok, heyecan yapmış adımı senden beklemiş ama adım gelmemiş üniversite yi bıraktı derken okulu bıraktı son gün ama yani ciddi mi?
Evet zaten üniyi bırakmıştı 1 aydır 1 kez geldi derse sadece o da son kez oldu ben vakit kaybetmeyip durağa gitseydim orada ikimiz olacaktık ve soylicekti sözünü ama ektim çocuğu resmen gideceğimi öğrenince direkt durağa gideceğimi düşündü.. yanında arkadaşları vardi bide o yüzden çaktırmadan fırsat kollamaya çalıştı
Demek ki okudugu bölümden memnun değildi, yeniden hazırlanacak. Evet senin yüzünden olmamış hoşlandığını söylüycekti belki de iyi de bu çocugun Instagram'ı falan yok mu? Eklesene ne olucak söylemek istediğini öğrenirsin
Hayır bölümden memnun istediği bölüm zaten ama yalandan hastayım ondan gelmiyorum diyordu sonra son kez geldi o gun bidaha görüşmedik zaten hiç bide çocuk biraz çekingen biri hani ve benden hoşlandığını hissediyordum ama kısmet değildi sanırım bir şeylerin söylenmesi çünkü normalde 1 saat otobüs beklerdik durakta ama o an 5 dk içinde geldi ve gitti o.. orada s*lak gibi beklemeyip durağa gitsem ve o otobüse binsem belki her şey daha farklı olucaktı
Ah canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim de başıma geldi bu canım bende yaptım hoşlandıgim kişiyi bir oda da tek otururken gördüm yalnızdı bir sey alıp çıktım. Gözümün içine baktı adım atmam icin bir şey demeden çıktım çok pişmanım sevdiğimi söylemem lazımdı seninn de kötü olmuş keşke bekleseydin dediğim gibi Instagram dan ekle ya ne kaybedersin
Yani keşke direkt durağa gitseydim çocuğun son günü olmasına rağmen arkadaşlarıyla konusmak varken kalkalım dedi peşimden.. Bide o gün çok bakıştık karşılık verdim ona gözlerine uzun uzun baktım sanırım benden o ışığı aldı ki söyleme cesareti aldı ama işte ben diğer kapıdan çıktım dönüp arkadaşıma el sallarken bana baktığını gördüm kalkmisti o da sonra diğer kapıdan çıktılar arkadaşlarıyla benim de diğer kapıdan aynı yere gitmem gerekirdi ama orada bekledim o arkalarından durağa gideceğimi sandı.. baya kötü durum çocuk kötü hissetmiştir şimdi planı bozulunca ben oraya gitmeyince tek binince otobüse..
Olan olmuş, üzülme artık ölmüşle olmuşa çare yoktur. Bunu telafi etmek istiyorsan bir daha görme şansın yoksa tek yapman gereken sosyal medya yi kullan ekle onu
sana yakın olmak istiyor
Ya o da diğer kapıdan çıktı durağa gitti ama ben gitmedim koridorda bekledim 5 dk sonra gittim otobüs gelmişti gitmişti çoktan.. ama içimde kaldı acaba bişi mi dicekti diye bide son günüydü bıraktı üniyi
illaki bir şey soylicekmis ama cekinmis senden
Cekinme değil de benim durağa gideceğimi düşündü ama gitmedim hani orada bekledim oysa diğer kapıdan çıkıp durağa gideceğimi düşündü.. yoksa orada aynı otobüse binecektik ikimiz
tüh denk gelmemisiniz
Sence ne dicekti ki mesela bide son günüydü bıraktı üniyi
bilmem
Ve benden hoslaniyordu bide yani öyle hissediyordum
he öyle ise çıkma teklifi falan edecektir büyük ihtimalle