Bi erkek neden bunu yapar?

Uzak mesafe ilişkimiz vardı. Sevdiğim adam bana karşı güvensizdi sebebi kadınlara güvenmemesi. Ben ona güveniyorum ama söylediği bikac yalanindan dolayı ürktugum için sahte hesapla hep konuştum gerçek hesabımı vermek istemedim. Ailemi arkadaşlarımı görmesin irtibat kuramasn diye.. ama gerçek hesabımın olduğunu biliyordu demiştim sadece ismini vermedim.

2gun önce ona " gerçek hesabımı silcem" dedim. " Gerçek? Bana vermedin ki" dedi. Dedim bak şu hemen veriyim dedim (sileceğim için verdim ismi. Gerek yok dedi. Bundan sonra daha benimle konuşmadı uzunca yazdm o da " boşuna hayal kuruyoruz üzülmeni istemiyorum uzatmaya gerek yok " dedi.. ağladım ettim. "Ben üzülmeni istemiyorum " dedi.

1gun boyunca ben ağladım neler yazdım bu "neden ağlıyorsun" dedi. Terk edildim dedim. "Ben bişey yapmadım" dediBen deli gibi seviyorum seni beni başkasına bırakma. . Vs vs her şeyi dedim sevmiyosun belli ki ve benimle cvp vermeyerek dalga geçiyosun dedim. Bunlar dün oldu. Bana ne seviyorum ne de sevmiyorum diyorsun dedim ne istyosun benden dedim. Cevp hiç vermiyor bunlara. Bu sabah yine yazdm."Tamam daha ne kadar sen şoylesin böylesin diyeceksin" dedi. Bende bişey yazdm dün ağlarken foto çekmiştim bı de yine yatakta yüzümü çektim bunları kolajlayip attm ona. "Ağlarken çok çirkin gorunuyosun😂" dedi. Teşekkür ederim dedim. O da kedisiyle bı foto bı video çekti gönderdi. Kahvaltı hazrladm şimdi dedim afiyet olsun dedi. Kesinlikle "seviyorum, sevmiyorum ayrılalım, ayrılmayalım" gibi bişey demiyor. Neden neden hemde yana yakına soruyorum.