Bence erkekler büyük olmalı
Tabi bir kaç hafta önce birinden hoşlanmiştim çocuk benden küçük çıkınca hemen soğudum
Erkeklerin geç olgunlaşmasından dolayı ben erkeklerin büyük veya yaşıt olması taraftarıyım
Arada ki yaş farkı da çok olmamalı bence
Bence erkekler büyük olmalı
Tabi bir kaç hafta önce birinden hoşlanmiştim çocuk benden küçük çıkınca hemen soğudum
Erkeklerin geç olgunlaşmasından dolayı ben erkeklerin büyük veya yaşıt olması taraftarıyım
Arada ki yaş farkı da çok olmamalı bence
Tabikide erkek çünkü erkek olgun olur. Kadının ne isticeğini bilir onu mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ben 17 yaşındayım sevgilim 31... Ve çok memnunum çünkü beni çok mutlu ediyor tecrübeli olduğu için her yönden bana ayak uyduruyor. Benim yaşım küçük olsa bile o çok olgun ve beni anlıyor beni kısıtlamıyor yaşımın verdiği istek ve heyecanı bildiği için istediğim herşeyi alıyor ve giydiriyor. Bu yüzden ergen sevgili hiç istemem çünkü ergen olunca her şeyine karışıyor kıyafetine bile... Çünkü ergen kafasında oluyor ama benimki olgun ve çok anlayışlı bu yüzden kızlar ergenler ile çıkmayın!!! Kendinizden 10 yaş büyük bile olsa çok iyi uyum sağlar. Önemli olan yaş değil sevgi ve saygı en önemliside mutluluk💕💕
Allah mesut etsin sevindim la
Cevap
4Cevap
erkeğin büyük olması daha iyi ama küçük de olabilir... kaç yaş büyük olabilir sence
Olgunluğun yaşla çok ilgisi olmuyor benim şuanki sevgilim 1 yaş küçük benden benim eski ilişkilerimdeki erkeklerden çok daha olgun
Ki ben de eskiden hep büyük erkekleri tercih ederdim daha olgun olduğunu sandığım için pekte öyle olmuyormuş
Erkek tabikide ama aynı yaşta olabilir
Erkek buyuk olmali yas itibariyle
Kadin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?