Kimse gelip burada yalandan edebiyat yapmasın, dürüst olun.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Erkek kendine sahip çıkan koruyan mavi boncuk dağıtmayan Obje gibi giyinmeyen Sorumluluk sahibi hamarat hünerli Ahlaklı kadına değer verir. Ne zorum havalarında burnu havada nede dünden rağzı gibi davranana gerček bu
karşılığında erkek napıyor
@coralina66 İlk adımından ilgisine iltifatına aramasına korumasına say say bitmeyecek kadar şey Öte yandan kariyer statü makam mevki sahibi olmak içinde hayat mücadelesi veriyor ki Maddi olanaklarıda olsun Aynı zamanda arzu duyulabilecek birisi olsun bütün bunları görmeyenlerin Yan gelip yatarak asıl Bütün bunları hak etmek için kolunu kıpırdatmayanları bunu söylemesi çok ironik 1.90 yakışıklı kaslı zengin satatülü liste bitmiyor. Ya sen güzilim işte 👏👏👍
kusura bakmayın ama tek biz mi kreter koyuyoruz sizde bunları yapıyorsunuz. Kadın dediğin güzel olacak naif olucak ele gelicek çok konuşmayacak hanım hanım olucak o olacak bu olacak sizde bunu yapuyorsunuz biz uzun yakışıklı erkek sevince mi sıkıntı oluyor. Ve kadın olmaya bizden meraklıysanız bu kadar şey biliyorsunuz ya gidin olun o zaman
@coralina66 Kadın olma ne alaka İdeal kadın budur onu diyoruz. Sizin beklentileriniz varsa bizimde var ve olacakta herkes şuna kesin şekilde emin ki Erkeklerin beklentileri çok daha azdır. Kadınlara göre sizin talep listenizin sonu yok
kusura bakma kızların aşırı çekıcı olmayan erkelerle çıktığını kilosu biraz daha fazla erkeklerle çıktığını görmüşsündür yanlış anlaşılmasın bu arada onları kötülemiyorum ama bir erkeğin çekici olmayan bir kadınla çıktığını görmedim ben görmedim demeyeyim de çoğunluk öyle kişiden kişiye de değişebilir bunlar ama benim gördüklerim öyle şuda var biz uzun bir erkekle çıkmak istiyorsak bu kısa boylu birine bakmayıp dalga geçiçeğimiz anlama gelmez bizim için önemli olan auradır çoğu kadında buna inanıyordur
Tam anlattığın gibi bi kızım ama hayatım boyunca bana adım atan olmadı bu yüzden boş
aynen öyle ya bu kişiden kişeye değişebilir ama çoğunluk böyle
@coralina66 ya yok be erkekler yalan dolandan başka bi şey bilmiyor düzgün kariyer sahibi ayaklarının üstünde duran kız isterler ama nerde orp. varsa orada bulursun onları söyledikleriyle seçtikleri bir olmuyor
harbi ya
@coralina66 Şaka mı bu Türkiyede ortalama hatta ortalama altı kadın bile kendini adriyana lima zannediyor abaza ilgisinden sonra Brat pitt gibi adam bekliyor. Erkeklerin çoğu kadınların aşırı beklentilerinden ortalamaya bile yürüyor abaza olan taraf erkek kadın değil Acaba niye? Çoğunun vasfı birşeyi yok yan gel yat beyaz atlı prens bekle modundalar. O Bahsettiğin erkeklerle çıkanlarsa sevdiklerinden değil Adam cüzdanı boşaltıp boş boş iltifatla çicek bocekle ilgi açlıklarını doyurdukları için beraberler sevdiklerinden değil ki zaten fırsatı bulduğun an terkedip aldatıyorlar bunuda görüyoruz. Gizliye sorana gelirsek Neden adım atsınlar tacizci tecavüzcü diye anıranlar yüzünden olmasın Aniden popo, ü tavan yapıp kendini dev aynasında görüp Duygularını ifade eden adama edilmedik hakaret bırakmayanlar olduğu için olmasın, İyi yapıyor helal olsun yürümesinlerde zaten Siz bundan anlıyorsunuz. İnsan gibi hayır demek çok zor nede olsa O yüzden boş yapmayın her şey ortada Sorsan herkes İdeal kadın herkes süper Körüz a, mk görmüyoz sanki Yabancı erkekler bile İzliyorum adam diyor bu ülkenin kadınları sorunlu diye Ne desem boş
akıl sen ne güzel şeysin
@coralina66 Bedava ama sahip olan pek yok maalesef ki
Adil yidlirimi dinle , bazi erkekler durust cevab vermiyor.
Her yorumda bu adami tavsiye ediyorum , cidden ugulayan pisman olmuyor..
Yalan söylediklerini biliyorum zaten özellikle bu konuda
Adil yıldırım asıl yalanı atan en son Erkekler yüzlerce mesaj alıyor. Felan gibi saçmaladı resmen Alakası yok halbu ki tam tersi oluyor.
Benim arkadasim , adamin taktiklerini uyguladi hic pisman olmadi..
Erkeğinizi nasıl Manupile edersiniz taktiklerimi 🤣
Kişiliği ve karakteri yoksa hepsi boş kimseye değer vermeye gerek yok
Ulaşma kolaylığına göre değil. Ulaştıktan sonraki cilve seviyesine göre
Uğraşmayı sevmem armut pişsin ağzıma düşsün o beni alsın ben onu değil
kolay elde edilen hiçbir şey değer görmez
Zor olannn tatlıdır
Ugraştirmayan daha iyi
Ben kolaycıyım
Kolay olana. Her istediğinde ulaşılabilir çünkü
Kolay
Kız ne demek?
qwrtqwrqtrwqtwtqttq