Evlenince azalır mı?
Sevgilime evlenince kıskançlık azalır sonuçta yan yana olcaz daha çok güvenmiş olcaz birbirmizin olcaz evlenince dedim oda ben gene kıskanırım seven insan kıskanır dedi. Azalır mı evlenince? Benimki biraz fazla kıskanç ve sahiplenici korumacıda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Azaltmaz dahada artar kısıtlar elinin altında olacaksın kontrol edebilecek seni yak8nen tanık olduğun arkadaşıma olduğu için soyluyorum
Ne oldu tam anlatır mısın
Benimki bensiz bir yere gitmiceksin diyor ama ben her türlü cikarm bir sekilde ikna edip
Öyle düşünme oda aynı senin gibi diyordu şimdi evlendi çıkamıyor onsuz kiz kiza bile neymiş bensiz sen teksin dışarıya güvenmiyorum bahaneyle bak şimdi den sınırlarını koy korkutmak istemem seni ama bu kadar karışmasına müsaade etme ben kendimi koruyabklirim de benimde yanlız başıma ihtiyacım var sensiz de gezmeye de inan ki bi zaman sonra eşimle değil arkadaslarinlada görüşüp gezmek istoyceksin ve bu kadar kisitlanmasina asla müsade etme
Ya aşkım çok kıskançlıkları var ama seviyorm onu bir şekilde sınırlarımı koyup halletmeye caliscam
Dene bencede
Olması gerekenden fazla kıskanan erkeğin Bi eksiği, kusuru veya kompleksi vardır.. her şey kararında iyidir
Azalmaz, nikahlı eşi olacağın için daha da artar. Daraltır, bunaltır, nefes alamazsın, evlendiğinde pişman olursun.
Kıskanç insanın kıskançlığı evlenince tam tersi daha çok artar.
Niye öyle
Öyleleri genelde gizli paylaşmayı seven insanlar oluyor cuck :D
Gizli paylaşmak ne demek ne anlamda dedin
Cnsel olarak seni paylaşmayı istiyor olabilir içten içe
Paylaşmak derken ne başkası ile beni hayal ediyor anlamında mı
Evet, bu tarz bir durum olabilir gizliden gizliye genelde böyle oluyor
Herkesi kendin gibi kardeşim sanma
Herkesi kendin gibi y*vşak sanma
Ben öyle değilim 😅 ama anım var çift ile
Sadece söylüyorum ahahshd
Benimki baya kıskanç kimseyle paylaşamiyor hatta spora bile gitmeme izin vermiyor evlenince her yere beraber gitcez bensiz gidemezsin bir yere diyor yani baya kıskanç öyle bir şey düşüneceğini sanmam
şu an saat 9 dan sonra bakkala bile gitsem kızıyor
İşte bunun zaten felsefi de buradan geliyor, benim çift de kıskançtı zaten
Olabilir sadece söylüyorum :D
Ben o konuyu konuştum bir ara dediğin konuyu öylesine bana bir daha bu konuyu açma sinirleniyorm dedi kızdı sevmiyor paylaşmam seni kimseyle dedi
Bi yazsana bana
Sebep
Burdan yaz
Bu konu ile ilgili bilgi alışverişi, buradan tam yazamadım
Gerek yok yazma
Peki sen bilirsin, yaşadığım şeyi ve bunu anlatacaktım, soru da sorabilirdin
Sen onu niye sordun sevgiline amacın neydi tam
Neyi sordm
Hani bi ara bu konuyu sormuşsun ya, nedenin neydi tam 😂
Yakınım biri yapmıştı tuhafıma gitmişti işte ona anlatmıştım olayı işte sonra oda öyle insanlar birbirlerini sevmiyor sevselerdi kimseyle paylaşmazdi dedi falan benimkide bana ben sevdiğimi kimseyle paylaşmam falan dedi oda
Hmm sana deseydi ki asla yatak hariç hiçbir şeyi etkilemeyecek garanti edecek, yapmak ister miydin merak eder miydin
Hayır ikimizde aynı Kafadayiz ikimiz de o konuda asla paylaşmayız birbirmizi bir tane erkeğin eli elime değdi diye sinirlenmişti tartışma çıkmıştı bide o konuda zaten ben istesem o asla istemez ki bende istemem
Hm sen de başkasını istemiyorsan zaten olmaz okay anladım, merak ediyorsun gibi düşünmüştüm sevgilin okay olsaydı
Hayır etmiyorm
Peki tamamdır :) yine de dinlemek istersen beklerim
Sanmiyormm
Sen bilirsin, zorlama yok tabii ki
Nasıl gidiyor sjdjf
Özgüven eksikliği
azalır