Kocam beni öldüresiye dövdü ne yapmalıyım aileme anlatmalı miyim?(yalvarırım sonuna kadar okuyun detayları?

Kafamı arka arkaya çelik kapıya vurdu kafam ağrıyor en çok kafamdan darbe aldım çok dövdü 2 yaşındaki oğlumun önünde konu ise şu kocam 1 aydır sık sık okeye gidiyor 6 da gidiyor eve 1 de geliyor neyse dünde gitmişti bende dedim ki bu akşam Gitme birlikte vakit geçirmeye ihtiyacım var çocukda erken uyur erken kalktı dedim film izleriz falan bu akşam gitme yarın akşam git dedim hafta içi istediğin kadar git ama bu akşam seni istiyorum gitme dedim neyse ben böyle konuşurken bu arkadaşını çağırmış arkadaşı arabayla almaya geliyor bende kapıyı kitledim gidemezsin dedim çıkmasına engel oldum diye beni öldüresiye dövdü hak etmedim dövülmeyi çünkü ne zaman canı istese zaten gidiyor okeye ama bu akşam birlikte vakit geçirelim dedim bi dünya küfürler etti bide dövdükten sonra diyor ki sen çocuğa dua et çocuk için duruyorum yoksa boşardim seni dedi sonra nargile yaptı şu an yatak odasında içiyor bende salonda çocuğumla oturuyorum ne yapmalıyım soğudum ondan bugün?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada hani kafami arka arkaya duvarlara çelik kapıya vurdu ya bir şey olur mu sağlık açısından? Kafamın Arka kısmında yanma ağrı var
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşim boşanmak istiyormuş çocuk var diye boşanamiyorsun bunu söyledi ya artık ondan soğudum nefret ettim bende onu istemiyorum oğlum benim herşeyim oğlumla gül gibi yaşarım 2 yaşında oğlum ne yapmalıyız?
Kocam beni öldüresiye dövdü ne yapmalıyım aileme anlatmalı miyim?(yalvarırım sonuna kadar okuyun detayları?