Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz. 7. Ayımızda falan evlenme teklifi aldım. Bu zamana kadar hiç ayrılmadık gayet güzel bi ilişkimiz var. Aileme okulumun ilk dönemi söyledim. Ookul bitmeden bidaha açma bu konuyu dediler. Artı (caferi) mezhebindeyiz bu mezhep dışında kimseyle evlenemezsin dediler. Onlar bulup görücü usulü evlencekmişim. O gün sustum ama böyle bisey istemediğimi söyledim. Şimdi okulumun sön dönemi. Erkek arkadaşım sıkılmış durumda ailene söyle okul biter bitmez sıkıldım artık adı konulsun istiyor. Gizli saklı bulusuyoruz her defasında aileme yalan söylüyorum bundan haklı olarak rahatsız. Ama ailem kabul etmicek gibi duruyor. Nasıl bi yol izlemeliyim. Ben 23 yasındayım hemşireyim. O da 29 yasında. Bana biraz akıl verir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sen artık kendi kararlarını verebilecek yaşa gelmişsin görücü usuluyle evlendirdiklerinde istemediğin sevmediğin biriyle evleneceksin ve aklına bu yarım kalan ilişkin gelecek bence karşılarına çıkmasılın evet zor olacak bu süreç ama sen onların kızlarısın seni böyle kabul etmeleri gerekiyor ben bu adamla evlenicem de artık kızarlar mı ne yaparlar bilmiyorum nasıl bir aileye yapısına sahipsin ama sana biraz değer veriyorlarsa sinirlerinin bir süre sonra anlayışa geçtiğini görürsün umairm
Evet süreci atlatırım dimi yani sinirleri anlayışa bi süreden sonra döner mi gerçekten. Bu mezhep konusunda cok takıntılı davranıyorlar. Anksiyetem var düşünmekten ölüyorum. Haziranda okulum bitiyor o zaman bahaneleride kalmıcak. Çok sıkıldım gizli arkadaşım yemin ederim çok sıkıldım
az daha dişini sık sayılı gün cabuk gecer sonunu düşünerek motive ol aileni tam tanımadığımdan bir yorum yapamıyorum anlayışa doner diye umuyorum annen ve baban sonuçta senin kan davasına dönmez yani olay
Döven söven bi insan değiller. Bana aşırı düşkünler maddi manevi özellerde okudum. Bi dediğim iki olmadı. İnsallah zamanı gelince bana kıyamazlara kabul ederler. Azcık geç gördüm cevabı müsait olunca bana söyledikten sonraki tepkilerimin nasıl olcağını da söyler misin? Mesela bağırmalı mıyım sinir krizi vs yoksa ağlamalı mıyım tehditkar biseyler söylemeli miyim? Cevabını bekliyor olucam…
ya kusura bakma bende anca görebildim aslında bazen tepki verirken deli rolü yapmak işe yariyor derler ya işte o bahsettiğin sinir krizi ağlamalar vs hani üstüne gelemiyorlar ve pişmanlık duyabiliyorlar seni o halde görünce o an işe yarıyor ama bunlara gerek yok gibi ailen sana maddi de manevi de destekmiş zaten hani sakince otur karşılarına konuş seni alıp odaya mı kapatıcaklar küçük cocuk gibi illa ki senin kararlı ve istekli olduğunu gördüklerinde kabul edeceklerini düşünüyorum ailede seni anlayan teyzen ablan falan varsa onlara bi bahset onlar daha iyi tanıdığı için aileni daha iyi bir yol gösterebilirler umarım kolay bi süreçle bu yolu atlatırsın 🥰🫶
Tamamdır öyle yapıcam. Evet bir tane mantıklı teyzem var onu araya sokmaya çalışıcam o da kefil olursa tabi. Onun dışında ilkte güzelce konuşcam baktım olmuyor biraz bilinçli delilik yapıcam. Umarım işe yarar. Çok çok teşekkür ederim bu sohbetini hiç unutmıcamm ❤️❤️❤️❤️
ne demek rica ederim az da olsa yardimci olabildiysem aylar sonra aklına gelirse haber ver ya merak ettim 😅😅
Bugün konuştum. Evde cenaze var sanki görsen şok olursun. İstemiyoruz onaylamıyoruz. Bizim başımızı öne eğersin diyorlar. Noktayı koy dediler. Kabul etmedim tabiki. Ne evet dedim ne hayır benim duygularımı anlamıyorsunuz dedim. Merve nasıl mutlu olur yok dedim. Mezhepten baska kendinizin oturup konusamıcağı şeyden baska bisey düsünmüyorsunuz dedim
ayy desene karışmış yani ortalık iyi onlarda kararının kesin ve net olduğunu görmüşler en azından inşallah kabul edecekler hayırlısı
aileni dinlesen bir problem sevgilini dinlesen başka bir sorun... Şöyle yardımcı olayım. Ailemi dinlemedim biriyle evlendim. Çok seviyorduk birbirimizi... Ailem benimle ilişkiyı kesti... Evlendiğim kişiyi 3 yılda tanıyamamışım evliliğimizin daha ilk yılında yapmadığı kalmadı. boşandım, ailem kabul etmedi kadın sığınma evinde kaldım bir süre... sonra teyzemler araya falan girdi ailemin yanına döndüm... tabi bu benim yaşadığım sende de böyle olacak diye bir şey yok
Ailem hiç mantıklı kararlar alan bi aile değil. Atıyorum teyzem annemleri arıyor bi cocuk var ailesi camiye gidiyormus tanıstıralım bu çok saçma
dedim ya haklısın... zor bir durum... inşallah her şey istediğin gibi olur
Diretirsem sinirleri anlayışa döner mi bi yerden sonra yani söyledikten 2-3 ay sonra tamam gelsinler tanışalım derler mi ilk defa böyke bisey yaşıcam da
Bence empati kurun de ben küçük değilim benim adıma karar vermekten vazgeçin diyin benim istediğim insan belli onunla evlenicem evlenme teklifi aldım beni seviyorsanız saygı duyun kararıma saygı duyun
Eninde sonunda kabul ederler mi? Yani çoğu aile kabul ediyor bizimkilerde eder dimi
Bilmiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!