Arkadaşimla kavga ettik bildiğiniz saç baş yani ama o başlattı ve beni kışkırttı şahidim de var benden 6 yaş büyük bi kadın birbirimizi bildiğiniz dövdük onun yüzü tanınmayacak halde tırnak izi oldu benim de kolum tırnak izleriyle dolu şikayet ederse ben de ederim ceza alırmıyım ve darp raporu almalımıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sicilin temizse sadece denetim alırsın
Denetim needir
Günlük gidip karakola hergün aynı saatte imza atman gerekiyor denetimli serbestlik olarak geçiyor bazılarına 2 bazılarına 3 yıl veriyorlar bence önce sen şikayetçi ol derim siciline işler yoksa
Ya evet ama onun şikayetçi olmama ihtimali de var ben yine de darp raporu almalimiyim sence
Bide yüzde iz kalacak şekilde olan yaralamalara mutlaka denetim verirler diye düşünüyorum ama korkma korkulacak bişey olmaz git sen ifadeni ver yarın darp raporu almaya polis kendi götürüyor zaten seni hastaneye
Şikayetçi olmadan darp raporu alamazsın diye biliyorum
Yüzünde iz kalır sanırım ama benim de görünecek şekilde izlerim var yani karşılıklı o ceza almazmi
Hemen ceza vermiyolarki zaten o da şikayetçi olsa sende şikayetçi olsan devlet ikinizede arabulucu gönderiyor vazgeçirmek barıştırmak için eğer yok derseniz dava açılıyor
Tamam canım çok teşekkür ederim
Rica ederim sıkma canını millet adam öldürüyo hiç kafaya bile takmıyo böyle kavgaları polis fazla umursamıyor bile aynısını yaşadım
Yaa inşallah öyle olur ben de tedirgin oldum nişanlıma soyleyemedim utandim onunda haberi yok aniden karakol felan çıkarsa nasıl açıklarım o yüzden tedirgin oldum
Utanıcak bişey yokki o sana hakaret edip üzerind yürümüş ben olsam anlatırdım hem destek olur içini rahatlatır sonradan duyarsa bana neden anlatmadın deyip darılabilir yinede sen bilirsin
Evet çok haklısın normalde böyle bir şey yapacak birisi değilim onun gözünde böyle kavgacı gibi gözükmek istemedim ve bu sefer bütün arkadaşlarıma cephe alır gorusmemi istemez diye
Darp raporu al şikayet etme şansı yüksekse ondan önce sen şikayetçi ol ceza alırsın oda alır
Ne ceza alırım para cezası gibi mi yoksa hapis mi
Hapis verilir hagb olur ama ona gerek kalmadan uzlaşma büro da çözelbilir uxlaşılırsa dava da olmaz cezada
Tamam teşekkürler
dsrp rapor al yoksa suclu sen kalirisn
Tamamdır tesekkurler
Ceza alabilme ihtimalin var
Ama karşılıklı oldu o da bana yaptı o almazmi
Sen yüzüne yapmışsın
Ama benim kolum da çok fena halde ayrıca saçımı kopardı
Kanıtla o zaman
Darp raporu alırım ben de
Bişey olmaz sus ve bekle
Tamam teşekkürler
Rapor al kesinlikle