Güncellemeler
+1 yıl
Bunların arasında polis, avukat, öğretmen olan da var
Erkeklerin tepkisini merak ettiğimden chat sitesinde fake evli kadın hesabı açtım erkeklere yazdım dedim ki "evli olmam senin için sorun olur mu" dedim 500 kişiden 1 kişi bile evet sorun olur evli kadınla görüşmem demedi hepsi kabul etti? 😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karaktersiz oldukları için
Aslında evli olmanız önemli değil. Kadın olmanız yeterli. Ülkemiz cinsel acliklar ülkesi olduğu için orada ki kriter sadece cinsiyet.
Yazdıklarımın arasında polis, avukat, öğretmen olanda vardı onlar bile karaktersiz çıktı
Sonuçta hepsi erkek. Bende bir erkeğim ordan biliyorum. Maalesef bu durum bu şekilde. Kadın olman yetiyor. Erkekler hayatı boyunca kadınlar için yaşar kadınlar ise erkeklerin kadınları mutlu etmesi çabası için yaşar.
Kadınlar için yaşamak saçma
Bu bir motto değil. Doğal bir gerçek yaratılmışız bu şekilde. Erkekler üremeye odaklidir kadınlar korunmaya. Yanlış anlaşılmasın korunma derken içgüdüsel birsey. Mesela bir kadın erkekten beklentisi iyi bir işi aile hayatı ve ailesine sahip çıkması olur tip bunlar kadar ön planda olmayabilir. Ama erkek bunlara sahip olur ki kadınına kendini ispatlamasi için.
Akarı yok kokarı yok gezme tozma istemez sırf cinsellik
Baskasının sahip olduğu bişeyi elde etme hırsı olabilir
Karaktersizlik ileride bunu diyenler herhalde evlenmeyecek eşleri başka erkeklere mesaj atıp beni sk demeyecek ondan bu kadar rahatlar
Onu diyen evli kadınlar o kadar çok var ki boş yapma
@Kumartaş sadece midemi bulandırıyorsunuz evlilikten soğudum ne bk yerseniz yiyin umrum dışı
Hemcinslerin de rahat dursun kocasını boynuzlamasın o zaman
@Kumartaş hemcinsimin ka. Şarlığını savunmuyorum sizin yüz vermemeniz de bi seçim herkes yaşattığını yaşar
Kadın yüz vermesin verirse biz almaya dünden razıyız zaten işine bak
Tamam
Bu kadar siliniyormuş
Benim en baştaki görüşüme tıklayıp bunu görmek istemiyoeum yapınca komple gidiyor
Olmuyor
Üç noktadan yapılıyor @soran 🥲
Tamam da her kadın mı aldatıyor
Biliyorum olmuyor işte
Bu özelliği daha fazla kullanamazsınız yazıyor
Tamam boş ver ben bunu ciddiye almam olur biter sen de benim gibi evlilikten soğudın mu bunları görünce valla her geçen gün soğuyorum bakire olmasaydım da evlenmezdim herhalde çünkü evlenecek erkek o kadar az ki geçen bunu düşündüm evlenmeyen kadınlara da bir şey diyemiyorum yani her neyse düzgün birine denk gelip ömürlük bir yuva diliyorum ikimize de kendine iyi bak @soran
👍
Düzgün kız olsan ağzın bozuk olmazdı
@Kumartaş ya sen hala burada mısın 😂😂
Tabi ki sizle kavga etmek güzeldi
Düzgün erkek arayan kız yok ya düzgün kız da yok
kızlar neden evli erkekleri gizlilik açısından daha güvenli bulur
Çünkü sorumluluk almadan a*m * herkes ister. Bi de velilerin tadı başka gerçekten.
:) ederiz. sevişiriz hiç sorun olmaz
Şaşırdık mı hayır
Bende evliyim fakat sevgilim dul
Ben kabul etmezdim
Zevk meselesi