Sizden çirkin olduğunu düşündüğünüz birini sever miydiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güzellik kalıcı bir kavram değil.
Fiziksel görüntü değişebilir.
Ama biraz da olsa yüreğinin ısındığı bir durum olmalı. Örneğin zekası olur konuşması olur anlayışı olur. Yüreğini seversen fiziksel görüntünün aşırı bir önem arz edeceğini düşünmüyorum.
çirkin olduğunu düşünüyorsam zaten aşık değilim demektir ve çirkin olduğunu düşündüğüm müddetçe de aşık olamam ama sevebilirim. sadece arzu duymam ona karşı.
Cevap
15Cevap
Seviyorsam zaten bana güzeldir, sevmiyorsam zaten güzel olmasının bir anlamı yok..
Evet evlenirim ben sevdiğim kadının bedenine ya da güzelliğe aşık olmam zaten.. kalbine aşık olurum sadece
Erkek olarak hayır bir kadın yüksek ihtimal evlenir çünkü kadının güzelliği önemli olan eekeğin ise gücü
Çirkinler ölsün mü
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Güzellik göreceli bişey dir sana çirkin gelen başkasına güzel gelebilir
Sana çirkin gelmesinden bahsediyorux
Ben biraz kalbine bakıyorum ya dış çokta önemli değil 1.70 manken gibi sevgilim oldu, 1.50 şişman oldu, burnu yamuk olan oldu, yanlış anlama yoklukta değilim bunların benim için önemi yok. Kalbi güzel olsun yeter
Yanlış anlama yoklukta değilim ndlsmdlsmd
Öyle tabi artık kimse yoklukta değil ki istediğini istediğin an buluyorsun ben buluyorum ya da 😂
Bu işler alışmaya bağlı bir söz vardır güzele kork günde doyarsında huyu güzele 40 yılda doyamazsın
Sevdiginiz gozunuze dunyanin en guzeli gelir. Hatta onun disindakileri erkek olarak goremezsiniz bile. Guzel gelmiyorsa sevginin sorgulanmasi gerekir.
Muhtemel, çünkü şöyle de bir algı var, çok güzel olursa, kafada kurma başlayabilir, aceba aldatırmı, gider mi vs gibi..
Doğru ya
Aynısı erkek içinde geçerli, çok karizma, Cool, kalite biriyle olsanız, sizde senaristliğe doğru adım atarsınız, o aceba var ya o tehlikeli.
Zaten erkeğe güven olmaz
Sende hemen kötüledin yani çok sağol ya 😂
Sen de çok şüphecisin abicim ya böyle ömür mü geçer
Peki şimdi sen italyan bir çocuk buldun diyelim çocuk kalite, cool takılıyor, ama seninle, sen onun yanında sönük kaldın diyelim, kafanda kurmaya başlamaz mıydın?
Güvenmediğim biriyle ilişki yaşamam herhalde
Güvensiz demedim ki, çıkıyorsunuz mesela ama onun yanında sönük kalıyorsun, aceba der misin demez misin?
Of içime kurt düşürme ben hastayım zaten
Geçmiş olsun, ben kurt düşünmüyorum, gerçekleri konuşuyorum, işime gelmiyorsa kusura bakma, gerçekler acıdır can yakar.
Ben tatlı yalanları seviyorum herhalde abi
O değilde yorumu hep yanlış yazmışım, 😂 konserden çıkmıştım başım ağrıdı, şöyle olması gerekiyordu, "Geçmiş olsun, ben kurt düşürmüyorum, gerçekleri konuşuyorum, işine gelmiyorsa kusura bakma, gerçekler acıdır can yakar" şeklinde düzenlenmiş halini yazmış olayım.
Benden güzel ya da çirkin olmasıyla ilgisi yok konunun. Benim güzellik normlarım içindeyse dünya güzeli olmasına gerek yok.
Aynı güzellikte biriyle evlenirim zaten benden yakışıklı birini bulamam
Benden daha çirkini ile evlenmem
Çoğu insanın görebileceği en çirkin erkeklerden biriyim
Kalp> 15 sene fiziksel özellik (sonrası zaten çökme)
Hayır dengimin aşağısında olan birini sevmedim bu zamana kadar
Sevmeyi bilen sadık dürüst bir insansa neden evlenmeyeyim
Sevmek aşık olmak tıple alakası olmayan bırşey zaten
Seviyorsam çirkin olmazki.
Evlenmek gibi bi niyetim yok
Beni aldatmayacağina eminsem evet😅
Benden kötüsü gollum zaten
Ndkamslmwlsmlwdm
Sanmam
Seversem evlenirdim
Severim
Hayır.
Evet
Hayır evlenmem.
evlenmem
Evlenirim
Yok ya
Çok kötüsünüz
Tamam
en olan var mı
?
en güzel en seksi en çekici vs vs vs var mı önemli olan insanı kusuruyla sevmek değil mi kusursuz yok da kusursuzu herkes bulsa sevecek
En cirkini
herkesin dengi var gelir bulur en yok sen neden böyle düşünüyorsun
Düşünmüyorum sordum sadece
yorum net bence
Tamam abi
bir kızın kendini özellikle fiziksel olarak beğenmemesi özgüvenini düşürüp olmayacak düşüncelere ittiği bir gerçektir bence sev kendini
Kendimi seviyorum abi
soruda kastettiğin biri var mı konu fizik olunca özel manalar taşır
Ne meraklısın abicim sen
byy
Evet neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?