Güzellik kalıcı bir kavram değil. Fiziksel görüntü değişebilir. Ama biraz da olsa yüreğinin ısındığı bir durum olmalı. Örneğin zekası olur konuşması olur anlayışı olur. Yüreğini seversen fiziksel görüntünün aşırı bir önem arz edeceğini düşünmüyorum.
çirkin olduğunu düşünüyorsam zaten aşık değilim demektir ve çirkin olduğunu düşündüğüm müddetçe de aşık olamam ama sevebilirim. sadece arzu duymam ona karşı.
Ben biraz kalbine bakıyorum ya dış çokta önemli değil 1.70 manken gibi sevgilim oldu, 1.50 şişman oldu, burnu yamuk olan oldu, yanlış anlama yoklukta değilim bunların benim için önemi yok. Kalbi güzel olsun yeter
Peki şimdi sen italyan bir çocuk buldun diyelim çocuk kalite, cool takılıyor, ama seninle, sen onun yanında sönük kaldın diyelim, kafanda kurmaya başlamaz mıydın?
O değilde yorumu hep yanlış yazmışım, 😂 konserden çıkmıştım başım ağrıdı, şöyle olması gerekiyordu, "Geçmiş olsun, ben kurt düşürmüyorum, gerçekleri konuşuyorum, işine gelmiyorsa kusura bakma, gerçekler acıdır can yakar" şeklinde düzenlenmiş halini yazmış olayım.