Görüşmesini istememem için haklı nedenlerim oldu kendimce örneğin uygunsuz saatler de arıyordu ya da eşim hiç tanıştırma gereği bile duymadı buluşma felan olmuyor mesafe olduğu için ama sürekli bir telefon görüşmesi bu yüzden çok kavgalar ettik çok sorunlar yaşadık eşim bildiğinden şaşmadı annesi bile o erkektir konuşur çok üzerine gitme soğutursun kendinden dedi ben de bir şey yapamadım kızı her yerden sildirmeme rağmen eşim halen konuşuyor bu sefer sakin kalıp bir şey yapmalıyım akıllıca davranmam lazım ama ne yapacağım onu bilemiyorum. arama kayıtlarini görünce yine nefesim daraldi. kiz rahatsız olduğumu anlamasına rağmen kocami araması apaçık bir şey olduğunu gösteriyor eşim diyor ki kötü düşünüp durma normal arkadaşım diyip duruyor sinirlerim bozuldu.
+1 yılKarşı cinsten arkadaş olunur bunun aksini düşünen zaten her karşı cinse aynı gözle baktığındandir. Fakat arkadaşlar arasında özellikle evli ise daha dikkatli şekilde aranmalı görüşülmeli bir sınırı olmalı. Bu durum çok normal gelmedi. Ama sakın bir şekilde eşinle konuşup orta yolu bulmalısın. Kimsenin de gazına gelme pişman olacağın şeyler yapma bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak niyetim bu bekara kadın boşamak kolay derler benim niyetim ayrılık değil ama nasıl orta yol bulunur ki tanıştırmak istiyor ben istemiyorum ben hiç görüşmesini istemiyorum o da bunu anlamıyor
- +1 yıl
Bu durum çok sıkıntılı. Benim de çok yakın kadın arkadaşlarım var. Evlendiklinden sonra bende arama görüşme düzenine dikkat ediyorum ama bende evlenirsem arkadaşlarımı hayatından çıkaramam. Ama eşim bu durumdan rahatsızsa arkadaş ve eş sınırlarımı çizer her iki tarafın kalbini kırmadan halletmeye çalışırım.
Soran+1 yılYani eşim o kadar saçma sapan açıklama yapıyor ki insan guvenemiyo
- +1 yıl
Anlıyorum seni haklısın. Zaten ben bu durumu normal bulmadım sadece sakin olman gerektiğini düşünüyorum. Ama Bi an evvel çözmen gerekiyor.
Soran+1 yılNasıl çözerim ki
En İyi Cevaplar
Her gün düzenli bir konuşma söz konusuysa rahatsız olman çok normal.
Çok nadir arada sırada nasılsın diye arıyorsa problem teşkil etmemeli. Bu kadar boğup üzerine gitmeye gerek yok.
Sen üstüne gidersen senden gizli konuşup arama kaydını silmesi de çok muhtemel.
Bu kez paranoyasahibi olabilirsin. Ve kendine zarar verirsin.112 Yorumla
Soran+1 yılSürekli konuşmuyor da tetikledi ya paranoyayi yalan felan konuştu gizledi çünkü hayatımdan çıkarmam icin mantıklı bir neden sunmalısın diyor
- +1 yıl
Sen başta sağlıklı yaklaşmamışsın. Seni yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama. Eskiden senin gibiydim.
Ve panil atak hastası oldum kafayı takmaktan.
Olması gereken karışmamandı.
Seni aldatmak istiyorsa bırak aldatsın kendi kaybeder. Kimse için kendimizi hasta etmeye üzmeye canımızı yıpratmaya değmez.
Yapmak isteyen inan kilitli kapılar arkasında kalsa da bir şekilde yapar. Sen kendine odaklan kesinlikle
Soran+1 yılDoğru diyorsun da ne bileyim eşim ya sonuçta böyle konu sadece bu değil eşim beni takmıyor gibi hareketleri var her seferinde böyle kendimi onun yanında değersiz hissediyorum bazen de çok iyi davranıyor düşündüklerimden pişman oluyorum tamamen bir manipülasyon yapıyor gibi geliyor sonrada diyorum ki bu adam seni sevmiyor bence çünkü seni sadece buna inandırmaya calisiyo çünkü sevse hiçbir şey ilişkisinden daha önemli olamaz ben bütün kız arkadaşlari gitsin olmasin silsin bunu böyle diyen biri değilim ben ya
- +1 yıl
Erkekler biraz bizden farklı.
Evlendiğin zaman odağına onu koyuyorsun. Ve aynı tempoyu ondan bekliyorsun haliyle. Farketmeden hayatının odak noktasına koyuyorsun.
Herşeyi onunla yapmak istiyorsun. En önemlisi de sevgili dönemindeki heyecanı ve bağlılığı arıyorsun.
Onlar bundan bunalıyor. Kendi alanları olsun istiyorlar. Türk toplumunda erkek çocuklar böyle büyütülüyor ne yazık ki. Bu arada eşinde haksız değil. Ama senin de kendine ait bir alanın olsun. Sürekli odağını eşine çevirmez takıntı yapmazsan mutlu olursun. Arkadaşlarınla buluş plan yap örneğin. Sürekli bir arada olmak da güzel değil zaten. Muhabbeti taze tutmak için herkesin kendi özel alanı olmalı naçizane 🙏
Soran+1 yılÇok güzel yorum yapmışsın teşekkür ederim hepsini de dikkatle önemseyerek okudum eşimin de benim de ayrı vakit geçirdiğimiz zamanlar oluyor tabii ki ama o sanıyor ki bütün hayatına karışıyor ihlal ediyorum ama onun sorunu benim sorun yaptığım durumları görmezden gelmesi mesela ona kardeşinin kız arkadaşı alkoluyken sarkıntilik etti onu bile normal karsiliyor bişi olmadi ki diyor çok anormal saçma şeyler yaşıyoruz ve yaşadık da ama hiçbir şeyi kabul etmiyor umursamiyor
- +1 yıl
Rica ederim.
Ne kadarlık evlisiniz peki?
Çocuk var mı?
Ne yaşadığını insan kendi bilir. Ne kadar üzüldüğünü ve kırıldığını. İçten yaşamakla dışarıdan yorumlamak kesinlikle bir değil.
Sevilmediğini hissettiğin nokta seni paranoya sürüklemiş. Ve ben bu hayatı yaşamak istiyor muyum diye aslında içten bir sorgulaman başlamış.
Ama bazen öyle bir zaman geliyor ki. Artık savaşmak istemiyorsun. Benim çabamla yürüyecekse yürümesin gücüm kalmadı diyorsun.
Vazgeçiş o zaman başlıyor. Ama önce bir umursamama süreci geliyor. Herşeyin bir zamanı var. Akışa bırak dua et. Kendini düşün kendine değer ver lütfen kendini heba etme 🙏
Soran+1 yılYeni evliyim çocuk yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim tatlım iyiyim üstelememeye karar verdim çünkü kavga edince aramız bozuluyor hemde istediğimi yapmıyor ona saygısızlık yaptığımı düşünüyor eğer bana ihanet edecekse zaten onu kısıtlayarak buna engel olamam bunu farkettim sadece biraz daha sinirlerime hakim olmam lazım tepki vermemeye çalışacağım.
Soran+1 yılKendime biraz daha sahip çıkabilirim teşekkür ederim 💜
Senin yanında konuşsunlar uygunsuz şekilde sohbet ediyorlarsa sıkıntılı bi durum. Ama üzerine gidersen gizli gizli görüşebilir. Ya da sende arkadaş edin erkek olsun. Bu arada ben onaylayamazdım evli olsam bu durumu kavga çıkartırım
Evli olduğunu bile bile kadın da ariyorsa ondan da hayır gelmez
34 Yorumla
Soran+1 yılUzun yillardir arkadaşlar kız hiç beni aramadı tanışma gibi bir niyeti yoktu eşim de tanistirma isteğini ben kavga edince istedi bu sefer reddettim ne yapayım sence kavga edince eşim ya arama kayıtlarını siliyor ya gizliyor kıza da sınır çekmiyor.
Soran+1 yılEşim yapmaz onları eminim bana diyoki ben seninde arkadaşınla konusmani gördüm selam yazman bile hata diyor sadece selam ile kalmış ama kendine kılıf ariyo resmen
Soran+1 yılYa kız tanisicakti ben tersledim buna rağmen kocami arıyor kocam da sen ne biliyorsun o kızın niyetini diyor öyle savunuyo ki bana sesini yükseltiyor resmen sonra saçma sapan konuşmaya başladı ben seni aldatsam bunu anlarsın da bilmem ney felan filan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla uyanma vaktin geldi bile
Eğer kocan senin istememene rağmen hala o kadın ile görüşüyorsa ortada bir şeyler dönüyor demektir ya sadece arkadaştır fesat düşünmeyin diyecek olan varsa diyeceğini kendisine saklasın
53 Yorumla
Soran+1 yılKızı her yerden sildirdim kız da özellikle benim rahatsız olduğumun farkında normal arkadaşlık bile olsa yanlış değil mi :)
- +1 yıl
Evet öyle
Soran+1 yılKız da yüzsüz belli ki bazen kızlar için bir zevk meselesi bir rekabet hissi karısından bile önemliymis gibi hissettiriliyor peki karısı ne hissediyor bunu bilen koca denilen kişi halen devam ediyor hayatıma saygı duyucaksin diye muhtemelen istiyor ki karımın da dostlari olsun ama bana karışmasın ben de karışmayayim burnuma kötü kokular geliyor doğrusu açık iliski gibi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman seni sevmiyor deme ki ayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak zor mu gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ya da kadının karşı cinsten arkadaş (lar) ı olamaz! Evli/bekar farketmez..
Erkeğin karşı cinsten eşi olur, annesi, bacısı, kızı olur.
Buna gericilik diyenin ahlakı da yoktur..
38 Yorumla
Soran+1 yılBir sınırı olmalı abicim
- +1 yıl
Sınırını yukarda yazdım. Başka sınır olmaz.
Neden bir insan karşı cinsten birine arkadaş olarak ihtiyaç duysun ki?
Soran+1 yılO kadar erkek arkadaşı var ki istese kafasını rahat ettirebilir ama diyor ki bazen bir kadının da arkadaşlığına ihtiyacım var iş arkadaşlığı felan olabilir ama bu başka birsey ya
- +1 yıl
Bir kadının arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorsa eşi ne güne duruyor? Şımarıklık bu söz. Altı boş
Soran+1 yılBen senin arkadaşınım herseyinim diyorum ama adamın özendiği hayat özgür olmak kendisini boguyorum sanıyor
- +1 yıl
Niye evlendi o zaman? Böyle sa*laklık da ilk kez gördüm
Soran+1 yılAilesinin zoruyla olmuş bu kafada adam değilmiş evlenince öğrendim bende
- +1 yıl
Boşanın diyemem ama böyle bir adamın ıslahı da mümkün olmaz. Kendinize yazık etmeyin derim.
Dinende Kadın ve erkek eşinin rızası yoksa karşı cinsle böyle görüşmemeli kaynanan demiş erkek olabilir soğutursun aynını sende o da yapsa aynı kızı sen sevmiyorsan mesafe koyacak ayrıca senin kocanın arkadaşı bile olsa niye bu kadar çok arıyor istemediğinide biliyormuş RABBİM Yardımcın olsun ben sinir oldum yerine
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle şöyle yıllardır arkadaşı olsa düğününüze gelse senle tanissa senle de yakın olsa derim tamam arkadaşı normal ama gene geceleri geç saatte araması hos olmazdı. Ama inatla yapıyorsa sana şunu tavsiye ederim karşına al konuş bagirip cagırmadan. Ben sana bir şey demiyorum istedigin gibi görüşebilirsin ama bundan sonra ben yokum diyebilirsin onu korkutabilirisn korkup zaten birakacaktır ama kararında net oldugunu belli et ki korksun bu kız ciddi diye. Dediğim gibi cok olgunca konuş normalmiş gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılValla tatlım önce bağıra çağıra kavga edildi sonra bildiğin ayrılma aşamasına geldik başka sorunlarımız da vardı sonra sakin sakin ifade ettim adam yine bildiğinden dönmüyor bu benim arkadaşım başka birşeyim değil diyor tanıştırmak istedi bu arada ama ben kızla muhattap olmak zorunda olmadığım için kabul bile etmedim konusmaya devam etsinler bakalım ne olcak bende merak ediyorum inan ayrılsam kaybedeceğim bir tip değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılYatmiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Kayın valide de cahil ve akılsız.
Ayrılık sebebi bana göre. Evlilik kökünden sorunlu bitmiş çoktan.13 Yorumla
Soran+1 yılEğer diyo evlilik kurumu bitmisse diyor kadın da aldatır koca da diyor yani kafada bittiyse demeye getiriyor zihnîyete bak iğrenç değil mi? Az önce konuştuk eğer ihanet etseydim anlardın diyor
- +1 yıl
Gözüne soka soka yapıyor açıkçada itiraf ediyor. Mahkeme için delil alıp yedekleyip gününü göster kurtar kendini. Haklıyken hakkını savun.
Soran+1 yılAldatıyor mudur sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sinir bozucu ve çok üzücü cidden. Belli ki anlamıyor vie sen söyledikçe kıymete biniyor. Karaktersizlikten başka bişey değil. Sana saygısı olsa değer verse böyle yapmazdı. Ya susup içine atacaksın kendine ondan ayrı bir dünya oluşturacaksın hayatına bakacaksın ya da boşanıp kafanı rahatlatacaksın.
10 Yorumla
+1 yılKız arkadaşının numarasını al ve sen ara.
Arkadaşlığınıza bişey demiyorum ama Ailenin huzuru kaçıyor. Sebebi sen olma dersin116 Yorumla
Soran+1 yılSimarip ararsa benim için daha fena. bosuna kendimi küçük düşürmüş olurum
- +1 yıl
O zaman umursamadığını kıskanmadığını hissettir. Konuşurlarken araya gir “selam söyle “ benden dersin
Soran+1 yılKavga ettim dayanamadım
- +1 yıl
Gerçekten mi? Şimdi mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Keşke bu noktaya gelmeseydi. Üzgünüm
Soran+1 yılÖyle valla açıklamaları da şaka gibi aldatsaydim anlardın bunu diyor
- +1 yıl
Nasıl anlayacaktın?
Soran+1 yılNe biliyim
- +1 yıl
Tahmin ettiğim gibi olabilir
- +1 yıl
Anlarsın dedi ya. Nasıl anlayacağını tahmin ettim
Soran+1 yılNeymis
- +1 yıl
Burada yazmam doğru olmaz şimdi
Soran+1 yılYaz lütfen merak ettim
- +1 yıl
Dm at bana istersen ordan söyleyim
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Eşinin kız arkadaşı olacaksa seni neden hayatını almış böyle bir dünya yok eşimin arkadaşı da benim eşi de benim sırdaşı da benim başka birisi varsa sıkıntılıdır
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir erkeğin nasıl kız arkadaşı oluyor en başta bunu anlamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEski hayatıma saygı duymuyorsun eskidende arkadaşımdı halen arkadaşım başka birşeyim değil neyi anlamıyorsun diyor
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. O kadın kafasına koyduysa kocanı mutlaka yatağa atar. Engel olamazsın.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence engellediğimi sildigimi bildiği halde aramasi bile bahane
Soran+1 yılBosamam ama iflahini sokerim
Soran+1 yılHayır. aldatmasindan dolayı nasıl donuna kadar zarara ugratabilirsem bunu düşünür harekete geçerdim o vakte kadar sineye çekerdim.
Soran+1 yılYani baya zor bir şey bunu yutmak ama adamın açıklamalarından çok rahat aldatirim imajı görünüyor zaten hiç çekinmeden aldatsam anlarsın diyor ve evlilik bitmeye gelmişse sende aldatabilirsin ben de yapabilirim diyor bunu yutacak demekki konuşurken tamam karicim senin kafan rahat olsun hiçbir şey bizden önemli değil diyemeyecek birisi olduğu için Cook sıkıntı.
+1 yılEvet niye sinirleniyorsun? Bul 2 3 tane erkek arkadas, sonucta normal arkadas degil mi. Hem evlilik sikici olur kiz tek kocanla bul 1-2 arkadas eglenmene bak.
10 Yorumla
+1 yılAynı şekilde bir erkek arkadaş bul telefonda görüş bulmasan bile varmış gibi bir kız arkadaşını arattır nasıl oluyormuş görsün
10 Yorumla
+1 yılKanka işte sen böyle baskıladıkça o gizli yapacak ya da daha kötüsünü yapmak isteyecek bir akışına bırak bakalım sonrası ne olacak
10 YorumlaBöyle apta... analar yüzünden böyle "adamlar" yetişiyor. Baban Abin Amcan Dayın varsa durumu anlat kulağını çekmesini söyle utanmazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılesinin kız arkadası olamaz ! yapman gereken sey kocanı karsına alıp adam olup kendısıne cekıduzen vermesi gerektigini söylemen baktın hala tık yok bosanmaktan baska caren yok
20 Yorumla
+1 yılKadın ve erkeğin arkadaşlıgı tehlikeli dur. Bide evli bi insan aranmaz, arkadaşlarım var evli çocukluğumuzun beraber geçtiği adamlar, ben onları bile aramak tan çekiniyorum, yanlış bence
08 Yorumla
Soran+1 yılYani bir sınırı olur değil mi ailesi arkasında duruyorsa ne yapayım.. göreceğiz bakacagiz hata yapmasına fırsat verip görmek lazım
- +1 yıl
Bazı insanlar asla değişmez emin ol. Evlisin sonuçta ben ilişkim varken, bırak kız arkadaşı hayatındaki insanın içine şüphe düşürmemek için, her hareketime dikkat ediyorum. Ailesinden yüz buluyor, bide evliliğin sorumluluğunu, taşıyamıyor sanki, çocuk var mı
Soran+1 yılYok abicim yapmam da.. önce sorumluluk alabilsin ben de evliliğime zarar gelmesin diye çaba sarfedenlerdenim ama eşim öyle değil bildiğini yapıyor sallamıyor ailesinden yüz buluyo işte Allah büyüktür gösterir bir yol bağırıp çağırmam artık.✋kısacık evlilik hayatımda öyle şeyler yaşadım ki anlatsam kitap olur çok şükür dayağı yok o açıdan rahatım.
- +1 yıl
şu an o kadar üzüldüm ki pırıl pırıl insansın anladığım kadarıyla, ve tek beklediğin saygı sadakat, benim çocuğum haklı dır diyen bi anne kitlesi var, ama bi tavsiye vermem gerekirse, rahatsız olduğun şeyi gerekli sertlikte cevapla, çünkü susmak ona daha çok cesaret verir. En rahatsız olduğum şey ya hayatında biri var, sen bunun kıymetini bilmiyorsun, sen kendini üzme kötü olan günün birinde senin hayatından çıkar
Soran+1 yılHayatıma layık değilse zaten Allah'tan benim dileğim Allah bir şekilde benden uzaklaştirir
- +1 yıl
Sen seviyor musun
Soran+1 yılSeviyorum ben elimden geleni yapıyorum terapi yardımı bile alıyoruz. buraya emin olun diğer sorunları yazsaydim bu yukarıda yazdığım sorun deve de kulak kalırdı ben eşime sadakatle bağlıyım günün birinde bir şey yapacak olursa zaten kaybeden ben olmayacağım Allah beni ondan korur ve gerekirse uzaklaştırır
- +1 yıl
Daha başka şeyler de var yani, ama şunu söyleyim dünyaya bi kere geliyoruz ve burada çok kısa bi zaman kalıp gidiyor insanlar, her şey sana hizmet etmek için yaratılmış su, toprak, güneş bi tavsiye de bukunmam gerekirse bi şey kalbimdeki huzuru bozuyorsa o şeyden uzaklaş, kimsenin yaraban dı değiliz, mücadele edilir inandığın değer için, ama kimse tek başına savaşacak kadar güçlü değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBavulunu topla gidiyorum de
Bu işin oyuncak olmadığını söyle
Kaynanam da kendisine başka gelin bulsun..
ya da sende bir erkek arkadaş edin ve 24 saat görüşmek istiyorum bu arkadaşımla de10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu erkektir yapan diyen gavt yaşlı kadınlar yüzünden bu haldeyiz asıl orspu onlar (kaynanan gibiler)
10 Yorumla
+1 yılBuna bir sey demezler ama sen esine yapmis olsaydin or*** damgasini coktan yyip linclenmistin
14 Yorumla
Soran+1 yılSenin selam vermen bile doğru değil diyor
Soran+1 yılAllah bilir sen kimlerle yazisiyorsun diyor
- +1 yıl
Kendisiyle mi karıştırmış seni yoksa
Soran+1 yılDemekki ne kadar saçma sapan laf
Sende özlet tavrını kpy aklın çalışmıyormu olmuyorsa boşan
07 Yorumla
Soran+1 yılUzaklasirsa yanlışa düşmez mi
- +1 yıl
Senin de karın mı böyleydi
- +1 yıl
Aynen çünkü evlenmişsin karşı cins bir arkadaşla ne işin olabilir ki sürekli aramalar filan öldürürüm aq
- +1 yıl
Aynen
Kavga değilde onun istediği şekilde iyi yaklaş tanışmaya bak aile yemeğine davet et iyi anlaş kısacası birde öyle dene kavgayla gürültüyle bişey başaramazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenen çiftlerin karşı cinsten arkadaşı olmamalı bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senin kocan mal bence kaynana milattan önce 2. Yy a ait
10 YorumlaBekara boşamak kolay derler ama bu evlilik evlilik olmaktan çıkıyor kocan sayesinde ve tek senin çabanla da yürüyorsa bırak inceldiği yerden kopsun ne kaybedebilirsin ki
10 YorumlaDava aç boşan resmen aldatılıyorsun ve kös kös oturuyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu normal bir arkadaş değil. Annesi bile biliyor bunu. Rest çek ya görüşmeyi sonlandirirsin ya da kendini kapının önünde bulursun de.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kızı her yerden sildirdim kız yüzsüz gibi konuşuyor oğlu da resmen ayrılma aşamasına geldik arkadaşlarıma saygı duyacaksın diyor Allah büyük ✋
+1 yılbulamadık sen gibisini :) ne kadar anlayışlı ve rahatsın. hangi şehirdesin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sıradan bir kız arkadaşı değildir o zaman
13 Yorumla
Soran+1 yılDemi neden öyle düşündün açıklar mısın
Soran+1 yılNoldu peki
+1 yılBence sende aynısını yap sanki erkek kankan varmış gibi davran yanında mesajlaş vs o zaman bakalım o nasıl tepki verecek
10 Yorumla
+1 yılYuh yaa, kocanın kız arkadsi olması demek aldatmaya az kalmış hatta aldatıyor demek olabilir , masum bı arkadaşlik olması zor
10 Yorumla
+1 yılsen de yakın bır erkek arkadasınla aynısını yap, bayagı yakın olun eger tepkı vermeye kalkarsa aynısını soyle normal arkadasım dersın. kısasa kısas.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılMadem kaynanan erkektir yapar demiş sen de ses çıkarmamışsın daha da bişey yapamazsın boşa gider umrunda olmasın hatta eşin de umrunda olmasın bak belli bi zaman sonra kendisi rahatsız olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSesimi cikardim ama zihniyetleri geri
- +1 yıl
Dediğim gibi yapman gerek kocan da öküzmüş biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe konuştukları önemli. Konuşma tarzı felan bunlara dıkkat et
01 Yorumla
Soran+1 yılBoş boş muhabbetler
+1 yılBilmiyorum ya deli deli şeyler yapmamak elde değil gibi. Evden kovardim ben
10 Yorumla
+1 yılDile getirin. Söyleyin rahatsız olduğunuzu. O da düşünsün kendisini senin yerine koysun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende erkek arkadaş yap kötü düşünme böyle adamın karısını sekeyim sinirlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız senden çok genç değilse korkma...
11 Yorumla
Soran+1 yılBen gencim zaten kız da genç doğal olarak arkadaşı zaten
terk et abla böyle erkekleri annesi bile düzeltememiş sen de düzeltemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmez ablacım
+1 yılAnnesini de oğlunu da sal gitsin ablam bu ne genişlik ağırlığı yerlerde adamın 😀
07 Yorumla
Soran+1 yılSalmamak için çaba sarf ediyorum benimde bir yere kadar sabrım var biter elbet
- +1 yıl
Bitir abla hiç bir şey için geç değil sınırını koy.
Soran+1 yılBöyle deyince gizlemeye başlıyor bu sefer neresinden tutsam elimde patlıyor herif
- +1 yıl
Kanıt bul fotosunu çekip telefonundan elinde bir delil olsun eşinle bu durumun konusunu aç ses kaydını da aç şimdilik çok üzerine gitme abla belli etme fırsatını bulduğun anda kanıtlar biriktir
Soran+1 yılKanıt her an birikecek zaten de arasında bir şey olmasa bile eşim benim rahatsız olduğumu bile isteye konuşamaz.
- +1 yıl
Haklısınız umarım aklını başına alır bir an önce almazsa da çek git abla seni hak etmiyor bu adam 😘
- +1 yıl
Hatta direkt git
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kocanın kız arkadaşı olması ne kadar saçma ya
10 Yorumla
+1 yılDirekt olarak boşanma sebebi, arkadaş markadaş olamaz, tartışmaya kapalı
00 YorumlaÖyle bir saçmalık olmaz niye evlenmiş o zaman
16 Yorumla
Soran+1 yılAdam görücü usulü evlendik sonrasında sorumluluk kaldıramayan biri olduğunu farkettim
Soran+1 yılEvliliğin sorumluluğunu alırsa yürür zaten bugüne kadar yürüdü ise benim cabamla yürüdü ailesinin kendisinin saygısızlıkları canıma tak etti.
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki eski sevgilisidir, ben olsam eşimin telefonundan engellerdim
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim o kaldırdı geri ekledi arkadaşım karışma saygı duy dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNet ol görüşürsen yollarımı ayırırım de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sal görmüşsün ne olacak ,🙄🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyamet kopacak
+1 yılSinirlerini bozmaa :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSakin kalacağım hata yapsın bakalım.
- +1 yıl
Yine yanlış bi hamle ya neyse, kolay gelsin :)
Soran+1 yılNe yapayım peki hesap sorunca gizliyor
- +1 yıl
Biraz daha düşün bence..
Soran+1 yılTamam ne yapayım
+1 yılsert bir tavır koy
10 YorumlaEşin seni derin duygularla seviyorsa hiç korkma
10 Yorumla
+1 yılBoynuzların için bakım yaptırmalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTerapiye gidin ya da boşa.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi eş düşman başına
00 YorumlaBana ters o işler, sevmediğim muhabbetler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende erkek arkadaş edin
00 Yorumla Ayril hemen o adamla olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Oo kesin aralarında bir şey var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak... zaten seviniyorlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılMesafe koysun ki koyacak evli adam yani
10 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılAahahahahhahahsgafagaggaf
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri