Her hafta sonu benle güya disari cikcak adam geceleri uyumiyor ve gelmiyor benle disari gezmeye cocuklari gezdirmeye falan hep söz veriyor doktor randevu aliyorum vea baska randuvular gelmiyor artık bıktım
napabilirm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her hafta sonu benle güya disari cikcak adam geceleri uyumiyor ve gelmiyor benle disari gezmeye cocuklari gezdirmeye falan hep söz veriyor doktor randevu aliyorum vea baska randuvular gelmiyor artık bıktım
napabilirm
Uğrasıp kendini zorlama insanlar değişmiyor zorr yani biraz düzelir gibi olsada bir süre sonra aynı şekle bürünüyor uğrasma kendi dünyanda yenilikler yap kendince ayrı bir dünyan olsun anca öyle mutlu olup onla zaman gecirebilirsin yoksa kafayı yedirir sana
Cevap
6Cevap
Gereksiz bir adam anca çocuk avutursun böyle
Bencede bi bende uykusu geliyor ailesi arkadasi cagirsin gelir
Belliki evde de kendi keyfine göre takılan biri koca olarak da erkek olarak hissetmedigin bir adam için bu kadar uğrasa dusunceye değmez
Öyle tabi hamileyim ja ondan sinir oliyorum çünkü bebek arabasi almaya gitcektik randuvu aldim gelmiyor işte ona baya sinir oldum ama konusmicm onla bir müddet
Türkiye kacmayi düsüniomda kiralik ev verirlermi bana acaba isim yok orada
Verirler ya ama bu böyle olmaz bide üstüne çocuk yapmışsın
Birsey olmz ki hani ayrilcak degilizde rhatima bakmam gerek
Rahatına nasıl bakacaksın böyle
Bilmem Türkiye’de rezidansda güzel evler var böyle spor salonu falan havuz var üstüne de benim kizim bebege bakar yani büydü çünkü ikimiz bakariz arada temizlikçi cagirim burada stress olcagimaw
Tam öyle bir rezidans da yaşıyorum bende İstanbul da:) bak dur atayım fotoğraf
İstanbul brz büyük ya ben İzmir düsünmüstüm
İzmir ile İstanbul arasinda ne fark var:)
İstanbul’da arablar doldur😂😂😂😂 suriyeliler arkamizdan bagiriyorlar masallah diye İzmir'de hiç yasamadim öyle
Yok yaa 😁 sende ne yaptın İzmir Karşıyaka da kordon da Suriyeliler nargile kuruyor düşün 😁bı TKP edermisin
Gezerken kayboldun mu nedir
Sende tek başına cik hayatini yaşa onu yok bil
Normalde cikiyorum tatile gidiyorum sürekli de Şu an hamileyim yani yaniz çıkamiyorum arkadaslarimda başka ülkelerde
Evet Bencede
parayla mutlu olunurmu sorusu geldi aklima
camiye bırakıp
kaç:DDDDDDDDDDDD
Bütün erkekler böyle :)
Olmz ki böyle tek bende öyle
Boşanırsın sen bu gidişle
Tam sopalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?