Aşk İlişkileri Kızlar erkeklerde aradığınız kriterler neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boy 1.80 teni esmer göz rengi yeşil birisiyle çıkar mısınızO da ben oluyorum kadjskdks Kızlar erkeklerde aradığınız kriterler neler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Laysııxx Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yani genel Türk kadınları sever senin gibi dış görünüşü olanları ama ben tercihimi sarışın kumral ve renkli gözlülerden yana kullanıyorum 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hööööö😂 Yorumla Laysııxx +1 yıl Jdjdjdjdkk😅 Yorumla Soran +1 yıl Knk sarışınlar kötü ya hiç ilgimi çekmez Yorumla Laysııxx +1 yıl Benim ilgimi çok çekiyorlar ayrı bir karizmaları oluyor bende tam tersine esmer erkek hiç sevmiyorum biraz kumral olsa en azından daha iyu Yorumla Soran +1 yıl Esmer erkek candır akdjsks Yorumla Laysııxx +1 yıl Zaten Türkiye'de esmer erkekleri çekici bulmayan o nadir kişilerden biri benim knk djdjdjjd Yorumla Soran +1 yıl Hee anormallik sende😂 Yorumla Laysııxx +1 yıl Valla bilmem seni de görmek lazım ama anormalim bu durumda😅 Yorumla Soran +1 yıl Beni görsen direk çıkma teklifi edersin wldnsmdnsmsm Yorumla Laysııxx +1 yıl Allak Allah 😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla bak😂 esmerim uzun boyluyum renkli gözlüyüm Yorumla Laysııxx +1 yıl Heee sende de bir şeyler var demek Yorumla Soran +1 yıl Mesela knk😂 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geleceğe önem verdiğim için iyi düzgün bir işi olmalı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Knk kaymakam olacam istiyon mu 😂 Yorumla Jeynepp +1 yıl Olduktan sonra bakarız Yorumla Soran +1 yıl Ben istemem😂 Yorumla Jeynepp +1 yıl Kaymakam olmadan evlensen evlendikten sonra boşarsın demek ki sen var ya sen Yorumla Soran +1 yıl Yooo sadık olurum neden boşayım Yorumla Soran +1 yıl Sende sevgili olduktan sonra işsiz olursam benden ayrılırsın sen var ya sen amdmsmd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemen hemen sevgilimle aynı tek fark boyu senden 5cm uzun😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı mı bari akdksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre yakışıklı Yorumla Soran +1 yıl Bana göre değil knk yakışıklı mı değil mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklı Yorumla
solieus Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Kriterim yok çünkü arayış içinde değilim kajsksksks 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur olur neden olmasın akdksdjsjs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Esmer iyidir de gözler yeşil olmasa iyidi msjdhxbfbf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama bana çok yakışıyor Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl No goz rengi yesil olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Kahverengi olcak Yorumla Soran +1 yıl Kötü görüntü olur Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Renkli goz erkege yakismiyor Yorumla Soran +1 yıl Yooo çok güzel yakışıyor bana çok yakışıyor bunu herkes der zaten Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Napim Yorumla
laewdai Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Benden kısa olmasın güzel olur. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar için boy önemli Yorumla laewdai +1 yıl Evet, önceden benden kısa biriyle çıkmıştım ve yanında ablası gibi duruyordum kötü bir görüntü bence ya. Yorumla Soran +1 yıl Şimdi sevgilin yok mu Yorumla laewdai +1 yıl Yok. Yorumla Soran +1 yıl Gel basalım nikah akdksjdjszk Yorumla Soran +1 yıl Bu arada şaka yapıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani genel Türk kadınları sever senin gibi dış görünüşü olanları ama ben tercihimi sarışın kumral ve renkli gözlülerden yana kullanıyorum
Hööööö😂
Jdjdjdjdkk😅
Knk sarışınlar kötü ya hiç ilgimi çekmez
Benim ilgimi çok çekiyorlar ayrı bir karizmaları oluyor bende tam tersine esmer erkek hiç sevmiyorum biraz kumral olsa en azından daha iyu
Esmer erkek candır akdjsks
Zaten Türkiye'de esmer erkekleri çekici bulmayan o nadir kişilerden biri benim knk djdjdjjd
Hee anormallik sende😂
Valla bilmem seni de görmek lazım ama anormalim bu durumda😅
Beni görsen direk çıkma teklifi edersin wldnsmdnsmsm
Allak Allah 😅
Valla bak😂 esmerim uzun boyluyum renkli gözlüyüm
Heee sende de bir şeyler var demek
Mesela knk😂
Geleceğe önem verdiğim için iyi düzgün bir işi olmalı
Knk kaymakam olacam istiyon mu 😂
Olduktan sonra bakarız
Ben istemem😂
Kaymakam olmadan evlensen evlendikten sonra boşarsın demek ki sen var ya sen
Yooo sadık olurum neden boşayım
Sende sevgili olduktan sonra işsiz olursam benden ayrılırsın sen var ya sen amdmsmd
Hemen hemen sevgilimle aynı tek fark boyu senden 5cm uzun😅
Yakışıklı mı bari akdksks
Bana göre yakışıklı
Bana göre değil knk yakışıklı mı değil mi 😂
Yakışıklı
Kriterim yok çünkü arayış içinde değilim kajsksksks
Olur olur neden olmasın akdksdjsjs
Esmer iyidir de gözler yeşil olmasa iyidi msjdhxbfbf
Ama bana çok yakışıyor
No goz rengi yesil olmaz
Niye
Kahverengi olcak
Kötü görüntü olur
Renkli goz erkege yakismiyor
Yooo çok güzel yakışıyor bana çok yakışıyor bunu herkes der zaten
Napim
Benden kısa olmasın güzel olur.
Kızlar için boy önemli
Evet, önceden benden kısa biriyle çıkmıştım ve yanında ablası gibi duruyordum kötü bir görüntü bence ya.
Şimdi sevgilin yok mu
Yok.
Gel basalım nikah akdksjdjszk
Bu arada şaka yapıyorum