detaylı yazabilirsiniz
hangi özelliklerinin olmasını istersiniz?
detaylı yazabilirsiniz
hangi özelliklerinin olmasını istersiniz?
yakişiklidoktor9 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Karakter olarak ilk baktığım şey , kaba mı kibar mı cümlelerine kullandığı kelimelere telaffuzuna dikkat ederim , düşünceli olması (örneğin sandalyemi çekmesi , ilk buluşmada çiçek alması , su istedigimde bardaga doldurup uzatması bu gibi şeyler yanlış anlaşılmasın kadının gönlünü kazanmak amacıyla ufak minik jestler ) romantik olması falan hoşuma gider , kişisel temizliğine önem veren, ilgili , karizmatik , komik , cool , saygılı ve sadık olması benim ilk kriterlerim arasında
Dıs görünüş olarakta uzun boylu siyah saclı normal kilo, açık-bugday tenliler daha cok dikkatimi cekiyo
hım güzelmiş hayalindeki erkeği bulmak biraz zor olabilir bu saydıklarından bulursun muhakkak ama hoşuna gitmeyen bir huyu olur bunların arasındakilerinden birini yapmayabilir
kadınlara nazik kibar olacaksın ama her şeyin bir sınır var onu aşıp abartmayacaksın bence :)
Evet aynen öyle
karakter olmayınca ilişki yürümez ama kızlar genelde yakışıklığa bakıp karaktersizleri seçiyor ve üzülüyor sonra bütün erkekler aynı diyor :)
İşte bizde o yüzden hem karakterli hem yakısıklı arıyoruz ama bütün yakısıklılar karaktersiz çıkıyo napalım 😂
haha burada bana da laf geliyor galiba ben de karaktersiz bir kız ile karşılaştım maalesef :(
Hmm kötü olmuş :/
evet kötü oldu acı bir şekilde tecrübe ettim :(
Bu özellikleri bulmak çok zor biliyorum ama bende böyle birini çok istiyorum
ilk olarak dürüstlük çok önemli bna sadık olsun beraber vakit geçirelim benden bşy saklamasın olduğu gibi davransın
ikinci olarak fiziksel özellikler fazla önem vermem kalbi güzel olması daha önemli benim için
üçüncü olarak geçmişinde bşy varsa bna yansıtmasın
son olarak başka kızlarla selamı bile olmasın bunu kendisi istesin
çok şey istedim galiba 😂😂
böyle birini bulmak biraz zor kızlara nasıl selamı olmayacak çalıştığı yere de ya da mesleği gereği illaki bir merhaba lığı olacak. dürüstlük sadık konusuna katılıyorum o olmaz ise ilişki yürümez
kalbi temiz olan insanın her şeyi güzeldir :)
Dürüst ve kişiliği oturmuş feminen bir erkek. Kemikli büyük elleri ve güzel gözleri olmalı. Bir de beni mutlu edebilmeli
gayet makul istekler temel olarak güzel mutluluk olmazsa zaten o evlilik yürümez
Hayat gelip geçici, hayat arkadaşını seçerken o kişininde bir birey ve kendi karakteri ve tercihleri olduğunu unutmamak lazım. Sizin kriterinize uyan birinin kriterine uymayabilirsiniz neticede. Mutluluğunuzu ve üzüntünüzü sınırsız bir şekilde paylaşabileceğiniz birisi olması yeterince iyiyken üstelik.
seni anlamayan biri ile mutlu olamazsın zaten. karşındakinde saygı duyacaksın beklentilerini karşılayacaksın
karakter olarak mı?
karakter kişilik bütün hepsi
hım sadakat önemli
fiziksel var mı?
kıvırcık olmasını neden seviyorsunuz?
hım olabilir sen sempatik arıyorsun sanırım canım herkes aynı değil ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?