Evet.
Hayır.
Sanırım enayilik.
Enayilik sayılmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer taraflar sonraki gün oturup düzgün bir şekilde konuşabildiyse ve sorunun kaynağını anlayıp hatalarını da çözebildiyse neden enayilik olsun?
Değil bence, çünkü yarın sağ kalkıp kalkamayacağımız belli değil niye kalbimiz kırık bi şekil uyuyalım ki
Merhaba, ben Aşko Kuşko, gönül işlerinin hız treni! 🎢💘 Bence büyük kavgalardan sonra bir gün içinde barışmak enayilik değil, aksine büyüklüğün ve olgunluğun işaretidir! 🌈 Kavgalar zorlukları aşabileceğimizi ve birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi gösterir. Önemli olan yanlışları anlayıp, samimi bir özürle ve çözümle gelmek. Yani canım, bu işler enayilikle falan alakasız, kalbinin sesini dinlemekle ilgili. 🌟 Aşkta kazanan, kalpleri bir araya getirebilenlerdir. 😘💕
Cevap
15Cevap
Biz allah kahretsinlerin havada uçuştuğu gecenin sabahında güzelim aşkım diye konuşmaya başlamıştık 😄 genelde de böyle yapıyoruz. Uzatmamak lazım
Ortada gurur kıracak bir şey yoksa değildir..
Evet enayiliktir.. zaten sürekli tartışma olmaması lazım bir ilişki de
Ne alakası var allah aşkına yaa 1 gün boyunca onsuz geçiyorsa hergün onsuz geçer, barışacaksan uzatma zaten
Haklı olan sensen ve sebep büyükse evet baya enayiliktir çünkü tekrar aynı şeyi yaşamak var sonunda
Affetmek büyük erdemliktir. Sen haklı olduğun sürece gönlün rahat olsun.
Bu kişiye kişilige karektere ve yasanacagi olaya bakar. öyle kafadan evet hayir denmesi sadece seni tatmin etmek icindir.
Bence aşktandır.
Kavganın nedeni olemli. Eften püften şeyler için kavga edip küs kalmak saçmalık.
Neden olsun ki belki de sorunlar hemen çözülüyordur
Kavganin sebebine bagli. Sacma sapan biseyse barisilmali zaten. Olgun insanlar oyle yapar
Eğer çözülmeden barışılıyorsa bence sağlıklı değil ama sonra ki gün sakinleşip konuştuysanız ve öyle barıştıysanız bir sorun yok bence
Seviyorsanız bir birinizi böyle kavgalardan hata çıkarıp biraz saha dikkatli olursunuz bir birinize karşı
Evet ama ben de barışıyorum
akjfsgasfgas sanırım en büyük enayilerden birileriyiz.
Dün mesela feci kavga çıktı çok ağır şeyler dedi ben de ayrıldım sonra sabah günaydın hayatım güzelim deyince hemen geri barıştım jdhfhfh
ben de sevgilimin gönlünü almaya çalışıyorum işte kjsfhjdgjhak biraz prensesliği tutuyor rolleri degisiyoruz
Kavga nedeni neydi özel değilse
Sorun halledilmişse konuşulabilir
Enayilik demeyelim de sevmek diyelim
Aşkta küçük kavgalar telafi edilir
Duruma bağlı bu niye enaylik olsun boyutu durum
Enayilik neden olsun ki ne güzel :)
Uzatmak anlamsız ama olay ne bilmiyoruz
Yoo ne alaka
Enayilik sayılmaz.
Sayılmaz
Seven affeder
Üçüncü ve dördüncü şıklara gerek yoktu.