Bu kişilere, ayrılık sebebine, zamanına, yaşa olgunluğa göre o kadar değişken bir durum ki. Problemlerini çözer birbirini ve beklentilerini anlarsan çok mutlu da olabilirsin aksi durumda hayatını da mahvedebilirsin
eski sevgilime verdiğim 2. şansın sonu hüsrandı ondan sonraki sevgilime 2. şansı verdim eşim oldu ❤ tamamen kişiyle alakali yaptığı hatalarla ilgili aldatma affedilmez kimse yanlışlıkla sevişmez. yalan affedilmez.
Sevgilinin niyetine bağlı. Beni son kez affetti, artık gözüm ondan başkasını görmeyecek.. De diyebilir, ikinci şansı verdiyse bensiz yapamayacağını anladı... Da diyebilir
nasıl ayrıldıklarına ve sebebıne baglı bence... 3. bir kişi için ayrılık olmadıysa bence huzur olabılır... sebep aldatmak ıse kesınlıkle tekrar baslanmaması tarftarıyım
O ikinci şansı verdiğin kişinin; kişilik karakter ve ideolojik yapısına göre değişir bu durum. Atıyorum Senden sonra yürüyen cinsellik olmuştur atıyorum karakteri bozulmuştur yalan vs atıyorum hayattaki hedefleri değişmiştir, önceden aşk adamıyken birden para adamı siyaset adami olmuştur.