Sürekli storylerinde bir şekilde kızları paylaşıyor. Mesela yanında 1 erkek arkadaş, 4 tane de kız arkadaşı var fotoğraf çekinmişler eskiden, onu bi anı olarak tekrar paylaşıyor. Neyse bunu yapma dedim. Senin yanında kız görmek hoşuma gitmiyor, devam edersen ben de kendi erkek arkadaşımla atarım dedim. Oy sen kıskandın mı tamam atmam ama sen de atma lütfen dedi. 4 5 gündür çok hastaydı güya işyerinden falan izin almıştı. Bugün as önce baktım bi yerden video paylaşmış bi kadın şarkı söylüyor kürsüde, onu dinliyorlar. Güya çok hasta ya. Sizce ne yapmalıyım? Ben engellemek istiyorum. Sürekli gözüme bir kadın sokmasından bıktım.
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledim aptal moronu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kesinlikle öyle
Son bir şans daha ver. Bu durumuda sor ona ne cevap verecek bakalım
İlk başta yine eski fotolarda bi kız arkadaşıyla ev ortamında foto çekilmişler onu atmıştı. Sonra bu bahsettiğim 1 erkek 4 kız fotosu. Şimdi de bu saçma şey. Hep bi şekilde kızları sokuyor gözüme. Şimdi ona küfrettim mesaja cevapta versin engellicem. Yemin ederim hiç akıllanmıyor
Sen ondan ayrılınca akillanir. Erkek zor akillnanir. a. ptalik etmiş zaten. Ama küfür etme. Sakine bitir.
Yazdım internetini açsın görsün canı sıkılıp bi şeyler yazsın öyle engellicem. Yaptığı hataya bak ne kadar abuk subuk erkekler var ya
Erkekler zor anlar bazı şeyleri. Eğer olurda barışmak isterse ve sende istersen cok sert olma. Ama birdaha aynı hata yaparsa biteceğini söyle oda anlasin
Ne kadar grzkalısın ya, ne laftan anlarsın ne sözden dedim. Ne alaka demiş ben de s, git dedim😅 sen sgit dedi. Ben de engelledim. Saçma bi muhabbet oldu normalde böyle bi şeyin içinde de bulunmam ama tam da onun algısına yakışır şekilde olduğunu düşünüyorum. Zaten dediğim gibi laftan da anlamıyordu kızları gözüme soktu, ben onu uyarmıştım kaç kez uyarıcam gerek yok. Ne yaptım diye de düşünmüyor tam beyinsiz
Baya sinirlendirdi seni. Şimdi anlamaya çalıştığım sen mi çok kıskançsin yoksa o mu abartıyor bu kız olaylarını. Belki de hayırlısı böyledir
Evet ben kıskancım sevdiğim insanı kıskanır sahiplenirim ama bu kıskançlık değildi, bilerek pislik yapıyordu
Bak kıskançlık tadında güzeldir tabiki seven kıskanır. İlişkiler güvene dayalıdır. Ama seninki gözüne soka soka yapınca insanda güven kalmaz. İnsana sevgilisi yokken bile o varmış gibi davranmalı.
Evet çok doğru söyledin. Amacı neydi artık onu da çözemedim ki💁♀️ Hem bi insan aşıksa seviyorsa zaten başka kimseyi istemez. Bu sadece flörttü ama en azından her gün bi kız paylaşması gerekmiyordu. Birde flört diyorum ama bana her fırsatta yürümüyor koşuyordu bu son muhabbete kadar.. Madem bi hissin var o zaman neden abuk subuk hareketler yapıyorsun ki
Çünkü daha bilmiyor sevmeyi ve sevilmeyi ya da karakteri böyle bu daha kötü. flört olsa bile dikkat etmeli. Sinirlenmekte haklsin ama tepkin biraz fazla olmuş küfür olmasaydı daha iyi olurdu. Belki de dediğin gibi ondan anlar sadece
Ondan bile anlamıyor daha önce de denemiştik zaten hiç değmez saldım ipini gitsin
Haha iyi yaptın seni baya sinirlendirmis. Zaten yakında bir yerlerden ulaşmaya çalışır sana. Bir sinirin geçsin birde öyle düşün bakalım
Sinirlenmedim de kıskanmadım da çünkü ondan bişey olmayacağını düşünüyordum. Hala da olmazmış artık şansı olmaz
Olmasın da. Dönerse kabul etme. Git gönüle denk birini bul. Gerçekten dönme affetme
Yani böyle biriyle birliktelik düşünüyorsan, aptalın kim olduğunu sorgula derim
Engelle gitsin onunla mı uğraşacaksın
Var Bi canım doğru tespit etmissin
Öyle direk engelle gereksiz bir tip çünkü
Nikah dairesi
engel at
degil