Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda hiç şüphe yok ki erkekler yani genelleme falan demeyeceğim biz kadınlara düşkünüz özellikle seks söz konusu olduğu zaman kadınlara bayılıyor hele bir de fiziği güzelse onu acaba ne zaman yatağa atarım ne zaman ondan zevk alırım ne zaman bir şeyler yaşarım gibi düşünceleri göz önüne alarak bu şekilde hareket ediyoruz bundan dolayı da erkekler diyorum ama tabii her erkek aynı değildir genelleme de yapmıyorum Ama bir çoğunluğumuz kadının memesine düşkünüz
Aşk, karmaşık bir duygu durumu olduğu için bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz. Herkesin duygusal yaşantısı ve ilişki tarzı farklı olduğu için, bir kişinin aşık olma hızı diğerinden farklı olabilir. Ancak, bazı toplumsal stereotipler ve cinsiyet rolleri nedeniyle erkeklerin duygusal açıdan daha yavaş olduğu düşünülse de, bu kesin bir genelleme değildir.
Ama genel olarak kadınlara erkekler güzellik algısı cinsellik söz konusu olduğu için çoğu insan erkek olması doğrudur. 🙂
Biz kadınlar, daha duygusal düşünen varlıklarız ve bu da daha kolay sevmemizi sebep oluyor.
Aşk başka bir boyut. O yüzden âşık oluruz demiyorum. Zira ben, ilk görüşte aşka inanan biri değilim. Mantıksız geliyor. O beğeni olur olsa olsa yani. Tanımıyorum ama âşığım. Yok öyle bir dünya. Tabii, aşk göreceli bir kavram. Benim düşüncem bu yönde. Herkes aynı düşünemez. Böyle bir mecburiyeti yok.
Cevap
33Cevap
bence sevgi eksikliği yaşayanlar olabilir
Bu.
Gerçekten ne alaka ya😄
Temadaki foto iğrençti. Bir erkek asla ama asla bir kadının önünde diz çökmemeli. Sebebi ne olursa olsun
kadınlar gönülden erkekler kafadan sever. erkek kafası bazen başka yerlere gidebilir ama kadının gönlü sıcaktır sağlamdır.
Kadın ve erkek ayrımı bu olayda pek yok desemde. Zannımca biz erkekler sanırım ya. Çünkü kadınların cazibesi bizleri daha çabuk etkiliyor.
Erkekler, önce aşık olur sonra tanımaya başlar.
Kadınlar , önce beğenir tanıdıkça aşık olmaya başlar.
Cinsiyet değilde daha çok karakteriyle ilgili
Bence erkekler su an konuşuyorsun 1 saat sonra laps diye ben sağa aşuk olmuşam diyolla🫶🏻
Kadınlar duyguları ile hareket ettikleri için
Erkekler hızlı ısınır hızlı soğur, kadınlar geç ısınır geç soğur (herkes için geçerli değil)
Erkekler gerçek aşık olduğunda bile bu hızlı bir şekilde olabilir
Otobüste bile anlık aşık olabilecek kapasitemiz var 🙂
Disiler erkekler olmazlar öyle davranırlar çıkar icin
kadınlar tabi 2 saneiyede aşık olarak rekor kırıyorsunuz
hızlı aşık olan da erkeklerdir hızlı soğuyanlar da erkeklerdir
Erkekler ilk görüşte aşkın üstüne düşer ve her zaman daha isteklidir.
Bnce kadınlar çünkü mesela ben her yakışıklıya aşık oluyorum kfmfndn
Hangisi daha cok boslukta kaldiysa
Çoğu hoşlantı bea aşk değil
Bence kadınlar daha çabuk aşık olurlar
Erkekler erkek diyor, kadınlar kadın 😊
Kardeş onu bırakta kasımpaşa maçı ne olur
Yenecez 😊
Hadi inş laylaylaylay yaşa Fenerbahçe
Kadınlar genelde. Ama ben hariç.
Bence kadinlar
Cinsiyetle ilgili olmasa gerek
Bence kişiden kişiye göre değişir