Kadınlar mı erkekler mi daha çabuk aşık oluyor, hızlı bir aşık mısın yoksa bunun için zamana ihtiyacım var diyenlerden misin?

Kadınlar mı erkekler mi daha çabuk aşık oluyor, hızlı bir aşık mısın yoksa bunun için zamana ihtiyacım var diyenlerden misin?

Aşk duyguları öyle birinin kriterlerini belli odakları sığdırılacak bir şey değil aşk kelimesinin yanlış kullanıldığını her zaman düşünüyorum, Bugün herkes aşık olduğunu sevdiğini söylüyor evet ben de zamanında birilerini sevdim Ben de zamanında birilerini değer verdim Ama bunun adının aşk olduğunu bil belki de bir hoşlandı belki de sevgi belki de sadece takıntı olduğunu düşünüyorum, belki bir gün gerçekten öyle büyük bir aşk yaşayacağım ki gerçekten aşkı yaşayacağım ki bu zamana kadar ki hissettiğim bütün duygularımı gereksiz ve sahte olduğunu anlayacağım. En azından şimdi yaşamadığım bir şey için bu değildi diye biliyorum ama günümüz insana her şeyin adını aşk koymayı tercih ediyor.
#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
Aşkın hızı, bireyler arasında farklılık gösterebilir ve cinsiyetle belirlenmiş bir kural yok Zaten kimisi sevgi açlığı çektiği için daha kolay aşık olur.. mesela ben hiç aşık olmuyorum ona bakarsak :D çünkü bende o duygular hiç kalmadı. bir şey gelmeyince uzun süre artık gelmese de olur diyor insan çünkü Yani, erkeklerin mi yoksa kadınların mı daha hızlı aşık olduğu genel olarak söylenemez. Aşık olma süreci, kişinin kişisel deneyimleri, duygusal bağlanma tarzı, yaşam tecrübeleri ve kişilik özellikleri gibi birçok faktöre bağlıdır. Kimi insanlar hızlı bir şekilde romantik duygular geliştirebilirken, bazıları daha yavaş ve derinlemesine bir bağlanma süreci yaşayabilir. Önemli olan, karşı tarafın duygularına ve ihtiyaçlarına saygı göstermek ve sağlıklı bir ilişki kurmak için zaman ayırmaktır.
Cidden şimdiye kadar nasıl hiç aşık olmadın barış 😅
Olmadım 😂 benim dünyaya gelmem hata sanırım sdfsdf
Saçmalama ya öyle deme. Olursun bence karşına istediğin gibi biri çıkmamıştır ondann
Teşekkür ederim 😊
Ne demek ricalar😄
:D :D
Merhaba,
İyi akşamlar, bence erkeği kadını yok, olmak isteyen kişi daha hızlı aşık olur oluyor da günümüzde pek aşık olan da yok. Belki de ben göremiyorum, göremiyorum! 😅
Ancak gözlerime dayanaraktan kadınlar diyebilirim. Bir tık daha duygusal kadınlar erkeklere nazaran ve kendimi tenzih ederekten! 😅
Ne gelirse başımıza duygusallıktan gelir zaten
He valla benim de o yüzden geldi 😅 hep kendime kızıyor ve suçluyorum
Günümüzde iki cins te ful temkinli, tam güvenilmez, hele 18-29 yaş arası aşktan daha umutsuzlar.30 dan yukarısı biraz âşık olabiliyor, onlara da bilmem neler oluyor? Esasen herkes zor sever kolay s*evişir oldu. Daha ne diyeyim ben?
Cevap
13Cevap
Kadınlar duygularını daha yoğun yaşadığı için çabuk aşık olma olasılıkları yüksek..
Erkekte çekingenlik yok. Korku yok. Güzelliğe bakar. Demek ki çabuk sever.
Kadin ise çekinir. Endiselidir. Şüphelidir. Önce tanımak ister. Güvenmek ister. Güzellik değil olgunluk arar. Ve olgunluk defaten görünmez. Demek ki erkek hızlı sever. Kadın ise sonradan sever. Tanıdıkça sever.
Bence erkekler. En azından toyluk - saflık dönemlerinde.
Saflık döneminde bir erkek ne kadar çok olursa o dönem sona erdiğinde kadınlar deyimiyle o kadar öküzleşir. (Duygusuzlaşır.)
Erkekler daha kolay aşık olabilir diyeceğim ( gerçi o da aşk değil hevesi aşk sanıyorlar sevgileri vs yalan ) kadınlar zor aşık olur zamanla tanıya tanıya onda eksik parçalari karşısinda bula bula..
Kimin daha çok sevgiye ihtiyacı varsa o daha hızlı aşık olur. Çevresinden ve ailesinden sevgi görmeyen biri en ufak bir yakınlıkta aşık olabilir.
Kadınlar biraz daha hızlı sanki
Bence erkekler ya canım gibi hemen etkileniyorum ben mesela 🤦🏼♂️
Erkekler hızlı aşık olup hızlı soğurlar. Kadınlarsa tam tersi
Aşk nedu daa yenu mi? İçilur mi?
Öğretmediler mi yavrum djdjj
Öğretmediler yavrucum öğretmediler wjdjd
Belli belli 😅
Sen çok öğrettin galiba sjsjd
Ben ve aşk jsjsjd işim olmaz
En çok öyle diyenlerden korkcan ajsjd
Hadi aşk neyse de öğretmenlik yapıcam bir de bilmeyene jdjdjd
Sen de hiç sevap kazanayım demiyorsun ben boşuna mı diyorum sana pasif gerekli diye hahddj
Sen al pasifi diyorum hiç dinliyo musun beni kdjdjd sen kazan sevapları ben günahımda boğulayım 🥲
Bana sevap lazım değil peri olan sensin sjsjdd
Ben sevaplarımla mutluyum saol nffjkff
Daimin mübarek olsun papaz perisi seni sjdjd
Mersi canım mersi
Periliçe, bunda emin değilim
Kadınlar daha hızlı kapılıyor gibi ne dersin
Kimin gönlü ayransa çalkalayanı bol oluyor aşko sjsjs
Ayran olmayalım soğuk taş çalkalanmayı hiç sevmem fjdjj
Ben anda pirincin taşı olurum sjsj bu arada senin sorunun çok farklı versiyonu yarın gelecek benim tarzımla sjsjs
Oww bekliyorum senin sorular efso oluyo seviliyosunnn
Deli manyak sorularım sjsj
Senin gibi zekiceee jdjdd
Tnx yavrum sjsj tek takıldığım şu aşk konusu nasıl buluyorsunuz çok merak ediyorum aşk özürlüsü gibiyim sjsj
İlham alıyorum birilerinden oldukça kolay oluyor aslında jdjdjd benden daha özürlü olmazsın bebeğim jdjdb
Ölümüne kapışırız bu arada Fenoluğun mübarek olsun ikidir söyleyeceğim unutuyorum
Mersiler şekerim tüm fenoluklar seni bulsun jeheeh
Dua mı ettin beddua mı belli değil sjsjs birilerinin fenoluğu gitmiş bugün ona ayrı sevindim yırtılllll
Dua dua amin de jdjdhd kimin kısss
Kız burada dedikodu yapılır mı atakta bekliyorlar sjsjs
Gel özele gel dndj
Erkek adam aşık olmaz aşık eder 🤣
Wuuuuu peki 🤣
Kadınlar tabi 🙄 merhabalar desen aşık olurlar
Kadınlar olabilir
Aşık olmak…zor işler
Kadınlar daha hızlı mı bağlanıyor mı ne
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?