Karakter ve mide meselesı sen bu kadar düştuysen eger bır erkegın kölesı olucak kadar duştuysen bu cok uzucu bır durum hayatında başka başarılar ara metreslık degıl başka şeyler dusuncesı bıle basitlık kokuyor ıyı gunler
Hayır kadınlar her yaşta değerlidir kadın anne demektir çocuğu olmasa da arkadaş yoldaş demekdir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatında hiçbir başarısı olmamoş aşk konusunda da şanssız olan birinin düşünebileceği bir şey. İnşallah hayatıma doğru kişi girer ama olmazsa seks oyuncaklarını tercih ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Allah düşürmesin o duruma ne kadar iğrenç bırşey neden kabullensın erkek metres olsun o zaman
:D 20 yaşındasın. 30-35ten sonra hayatında evlilik verecek bi erkek olmayınca kadınlar metresliği tercih edermiş mecburen
Karakter ve mide meselesı sen bu kadar düştuysen eger bır erkegın kölesı olucak kadar duştuysen bu cok uzucu bır durum hayatında başka başarılar ara metreslık degıl başka şeyler dusuncesı bıle basitlık kokuyor ıyı gunler
Hayır kadınlar her yaşta değerlidir kadın anne demektir çocuğu olmasa da arkadaş yoldaş demekdir
Hayatında hiçbir başarısı olmamoş aşk konusunda da şanssız olan birinin düşünebileceği bir şey. İnşallah hayatıma doğru kişi girer ama olmazsa seks oyuncaklarını tercih ederim
Tovbe ya kim diyor bunu kim kendini bole kucuk duruma dusurmeyi kabul eder
Kişiye göre değişir karakter meselesi. Arsız olanlar için geçerli o durum :))
Çok saçma ilk defa duyuyorum
Bunu hangi kirik uydurmus peki?
Senin bilmen gerekmez mi
yeni yeni elementler mi çıkıyor :D
arkadaşlar amerika yapım bi podcastte söylendi bu, istatistikler de doğrulamış
bu dediğin milletten millete dinden dinde değişir.
amerikada middle east de var latin de var beyaz da var afrika da var her millet her ırktan var bunlara göre bi fark gözlenmemiş
hepside aynı iklim, gıda ve sosyal toplum etkisi altında ama :)
türkiyede de aynı şey yok mu evlenemeyenler evli erkeklerin üstüne atıyor kendini
Genelleme yapamazsın çoğunluk ciddi miktarda yapmayanlar.
Mantikli geliyodur belki
Anan metres oldu ondan öyle düşünuon herhalde😝
hahahhah sinirlendiğine göre sen metressin :D
Kız belli bir yaştan sonra demişsin ulen ben ananın yaşına gelmedim henüz ondan bildiğin çok belli 😝
yok ama aldatırlar
Ne alaka karakter meselesi
Yalan yav
Tuhaf kim kabul eder ki?
belli bi yaş geçince zaten evde kaldim diyip metresliği kabul ederlermiş
Evli adamların metresi olmayı mı? Galiba sende evde kaldın metresi olmayı düşünüyorsun