Eşimin eski kız arkadaşını unutamamış olma ihtimali var mı (detayda)?

5 yıldır evliyiz, aslında birbirimizi severek evlendik. Hatta evlenmemiz çok hızlı gelişti, aileler karşı çıktı biz rest çekerek siz istemeseniz de evlenicez diyerek evlendik. Bugüne kadar öyle aman aman bir problemimiz de olmadı, huzurlu sakin bir hayatımız var. Ama şu sıralar aklıma takılan bir şey var. Eşim eski fotoğraflarıma bakarken kızıl saçlı halimi gördü sana çok yakışıyormuş kızıl yap diye tutturdu. Normalde saçlarım düze yakın hafif dalgalı ama kıvırcık sana daha çok yakışıyor diyor mesela. Sonra benden yıllar önce ayrıldığı sevgilisinin kızıl kıvırcık saçlı olduğu aklıma geldi huzursuz oldum. Birkaç kere konusu açıldığında ben onunla asla yapmazdım, sen olmasan da sonumuz yoktu vs dedi ama belki bilinçaltında öyle değildir. Şimdiye kadar benden başka biriyle ilgilendiğine asla şahit olmadım, hatta bazen bana olan sevgisini fazla abartıyormuş gibi geliyor ama yine de huzursuz oldum işte. Bu arada kızla fiziki olarak hiç benzemiyoruz, o yüzden kıvırcık kızıl saçın bana çok yakışacağını söylemesi böyle düşündürdü. Siz ne dersiniz ben mi kuruntu yapıyorum yoksa normal mi böyle düşünmem?

Eşimin eski kız arkadaşını unutamamış olma ihtimali var mı (detayda)?