1.5 senelik evliyim ve eviligimizin basindan beri ota boka kavga ediyoruz hani iyiyken gerçekten iyiyiz arkadas gibiyiz egleniyoruz falan ama en ufak mesele dag gibi olup birbirimize dusman kesiliyoruz başlarda bir gekilde hallediyorduk iste konusuyorduk ya da 2 3 gün küs geçirip sonra barisiyorduk falan ama sonradan artik birbirimize tahammül edemeyecek noktaya geldik nazar mi büyü mü bizim akilsizligimiz mi imtihan mi yoksa her evlilikte olan bir sey mi bilmiyorum gerçi benim Çevremde gördugum ya da isittigim evli giftlerin geneli bu sekilde ama esim basta çok sabirlyken artik tahammülsüzlesmeue başladı en ufak kavgada bitti bu is falan diyor en son geçen yine abuk sbuk bi mesele yüzünden kavga ettik ben de iki gün küser sonra barisirz diyordum ama baktim anneme açmis ben boganiyorum haberiniz olsun demis kendi ailesine açip haber vermis ben artik çekemiyorum diye. Babasi gille aramizda 5 dk mesafe var dedim madem boganmak istiyorsun git orada kal gelme Eve burasi benim evim seni ilgilendirmez diyor falan 5 gün falan oldu iste dedim siniri geçsin alttan alayim ses etmeyeyim kapansin konu dün yine geç geldi dedim gel konusalim yine bi tartişma çikti dedi ki ben son sözümü söyledim istemiyorum bilmem ne gece 12 Babam i aradim dedim bana bilet al gelicem zaten hepsi haber bekliyord iyi veya kötü olmuyorsa da çik gel dert mi çekeceksin dediler neyse baktim babami aradigimi duyduktan sonra geldi iste lafi kivirmaya çalisiyor sen mezuyu büyüttün bizim bir seyimiz yoktu her hafta her hafta kavga da olmaz böyle yumusak konusuyor hani anlamadim ben şimdi hem git diyor hem sonra gelip muhabbet etmeye çalisiyor su arizalanmisti usta gelmisti gelmis onun muhabbetini ediyor nasil yapti ne yapti bilmem ne kaç gündür yüzüme bakmiyordu bilet meselesini duydu hemen muhabbet kusuna döndü anneme dedim böyle davraniyor diyor üste çikmaya alisiyor o vüzden annemler ipleri tam kopardi gel bitir artik bu is bitti geri donus yok falan diyorlar ama ben seviyorum keske biraz tahammül etseydik birbirimize bu isler by kadar büyümezdi sizce o ne düsünüyor hani burnumu sürtüp beni pisman mi etmeye çalisiyordu git diye yoksa sonradan muhabbet kurarak sadece içini mi rahatlatmaya çalışıyordu ne yapayim sizce hani rest çekip gitsem eğer pişmansa geri döner mi normalde çok inatçı biridir burnu yere düşse kaldırmaz ben de ipleri koparmak istemiyorum eğer seviyorsa ve pişmansa, ama devam etmek istemiyorsa da ciddi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Yorum yaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer