Aşk İlişkileri Hevesi neden sevgi sanarlar? Merlas Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Değmemiş cidden, 2 ay boşa gitmiş yazık. Hayatınıza sokacağınız insanları iyi seçin Hevesi neden sevgi sanarlar? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı. inanmak istedikleri için 0 0 Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Aşk, genellikle, muhatabın güzelliğine bakmaksızın ve insanın iradesi dışında gönülde meydana gelen coşkun bir sevgi potansiyelidir ki, bir açıdan –imtihan için verilen- bir musibettir. 0 6 Yorumla Merlas +1 yıl Aşk diye bir şey yok Yorumla Merlas +1 yıl İnsanların çıkarları var Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Senin adina üzüldüm cevreni degişmeni öneririm Yorumla Merlas +1 yıl Değiştirdim yine aynı şeyler neyse Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Demek ki sorun sende :D Yorumla Merlas +1 yıl Yanlış insan seçimleri yes Yorumla
UfCeAs38 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Mk gözü bir resmi 3 tane görüyor.Hacı ben bu zort şukağına bi hayli uzaklaştım. Şu ayak ucumda yatan it bile bunlardan daha akıllı mk. 0 2 Yorumla Laraakpinar +1 yıl 🤣 Yorumla Merlas +1 yıl Benim suçum ne Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl İki ayda gerçekleri görüp kurtulduğuna sevinmelisin bence fazla vakit kaybetmemişsin, ya 3 - 4 yılını kaybedenler ne yapsın 🤦♀️ 0 1 Yorumla Merlas +1 yıl Yine de yazık Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olayın öncesini bilmiyoruz ki, neye göre yorum yapalım şimdi.Neyden soğudu, neden kaynaklı böyle davrandı. Boşa iftira atarız adama. 0 1 Yorumla Merlas +1 yıl İftira degil Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. 2 ay mı güldürme 😂 2 aylık şey bu konuyu açtırıyorsa demek ki 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşasan kendini kesersin heralde 😂 1 0 Yorumla
MehmetGenc1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sen 2 ay diyosun 4. 5 yılı boşa gidenlerde oluyor dimi 1 2 Yorumla Merlas +1 yıl Onlar medeni ayrılıyor Yorumla MehmetGenc1 +1 yıl Ne alaka bence hiç öyle degil Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevginin ne olduğunu bilmediği içindir 0 4 Yorumla Merlas +1 yıl Konus abim Yorumla Nitro42 +1 yıl Seven dövülüyor sevmeyen övülüyor böyle bir devirdeyiz artık Yorumla Merlas +1 yıl Bok devri Yorumla Nitro42 +1 yıl Üzülerek sana katılıyorum Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kadınlara cidden güven olmaz haklısın. 0 10 Yorumla Merlas +1 yıl Ne yaptım la Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Kadın mısın sen Yorumla Merlas +1 yıl Şansa kadın olduk Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Vay be yüzün hiç gülmeyecek mi Yorumla Merlas +1 yıl Gülsün mü Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Senin yüzün gülmesin çok çirkin oluyorsun. Yorumla Merlas +1 yıl Eben ya Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Sus sürekli görüyorum Yorumla Merlas +1 yıl Çok gıcıksın Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Sende öylesin Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aynı şeyi 3 kere atmışsın 0 1 Yorumla Merlas +1 yıl Yoooo Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tamamda özel mesajlarınızı biz niye okuduk şimdi 0 1 Yorumla Merlas +1 yıl Fikir için Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bosuna konusmussun sevgi diye bisey yok zaten 0 4 Yorumla Merlas +1 yıl Böyle kendini bi şey sanan insanlar sevemez Yorumla whysosreious +1 yıl Yokki zaten Yorumla Merlas +1 yıl Doru Yorumla whysosreious +1 yıl Aynen Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçinden yazmak mı geçmişti 🙂 0 12 Yorumla Merlas +1 yıl Yazdim öğrendim neyin ne olduğunu Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Gayet güzel iyi tarafından bak yazmasan öğrenemiyecektin belki içinde keşke yazsaydım kalacaktı hemde tecrübe oldu Yorumla Merlas +1 yıl Cehennem kadar yolu var Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Aynen öyle hem orada soğumazz Yorumla Merlas +1 yıl Seven insan soğudum demez Yorumla Merlas +1 yıl Ayak yapio canım değilim Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Aynen öyle slk4 değilsin Yorumla Merlas +1 yıl Zamanı gelir yazarsa sıkarım Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Gelecek zaten Yorumla Merlas +1 yıl Nasi Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Boşta kalacak Yorumla Merlas +1 yıl Ona paragöz kadınlar dışında kimse yazmaz UZUZUZ Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yani exi next yapmaya çalışıyorsunuz ya 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 ay dediğin bişey değilki sen kardasın 0 0 Yorumla
aglayankurabiiiş Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sana trip atıyor neden? 0 4 Yorumla Merlas +1 yıl Direk kesti attı Yorumla Merlas +1 yıl Sözde çok cektirmisin falan Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Haklı olabilir ama eger sürekli aynı konuyu açıp seni suçlayıp duruyorsa bundan olmaz sende yıpranırsın uzak kalmak en iyisi Yorumla Merlas +1 yıl Eskisi gibi gaddar biri olacakmış beyefendi, onu buna abancak yani. Kısacası popon kaldırmışım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
inanmak istedikleri için
Aşk, genellikle, muhatabın güzelliğine bakmaksızın ve insanın iradesi dışında gönülde meydana gelen coşkun bir sevgi potansiyelidir ki, bir açıdan –imtihan için verilen- bir musibettir.
Aşk diye bir şey yok
İnsanların çıkarları var
Senin adina üzüldüm cevreni degişmeni öneririm
Değiştirdim yine aynı şeyler neyse
Demek ki sorun sende :D
Yanlış insan seçimleri yes
Mk gözü bir resmi 3 tane görüyor.
Hacı ben bu zort şukağına bi hayli uzaklaştım. Şu ayak ucumda yatan it bile bunlardan daha akıllı mk.
🤣
Benim suçum ne
İki ayda gerçekleri görüp kurtulduğuna sevinmelisin bence fazla vakit kaybetmemişsin, ya 3 - 4 yılını kaybedenler ne yapsın 🤦♀️
Yine de yazık
Olayın öncesini bilmiyoruz ki, neye göre yorum yapalım şimdi.
Neyden soğudu, neden kaynaklı böyle davrandı. Boşa iftira atarız adama.
İftira degil
2 ay mı güldürme 😂 2 aylık şey bu konuyu açtırıyorsa demek ki 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi yaşasan kendini kesersin heralde 😂
Sen 2 ay diyosun 4. 5 yılı boşa gidenlerde oluyor dimi
Onlar medeni ayrılıyor
Ne alaka bence hiç öyle degil
Sevginin ne olduğunu bilmediği içindir
Konus abim
Seven dövülüyor sevmeyen övülüyor böyle bir devirdeyiz artık
Bok devri
Üzülerek sana katılıyorum
Kadınlara cidden güven olmaz haklısın.
Ne yaptım la
Kadın mısın sen
Şansa kadın olduk
Vay be yüzün hiç gülmeyecek mi
Gülsün mü
Senin yüzün gülmesin çok çirkin oluyorsun.
Eben ya
Sus sürekli görüyorum
Çok gıcıksın
Sende öylesin
Aynı şeyi 3 kere atmışsın
Yoooo
Tamamda özel mesajlarınızı biz niye okuduk şimdi
Fikir için
Bosuna konusmussun sevgi diye bisey yok zaten
Böyle kendini bi şey sanan insanlar sevemez
Yokki zaten
Doru
Aynen
İçinden yazmak mı geçmişti 🙂
Yazdim öğrendim neyin ne olduğunu
Gayet güzel iyi tarafından bak yazmasan öğrenemiyecektin belki içinde keşke yazsaydım kalacaktı hemde tecrübe oldu
Cehennem kadar yolu var
Aynen öyle hem orada soğumazz
Seven insan soğudum demez
Ayak yapio canım değilim
Aynen öyle slk4 değilsin
Zamanı gelir yazarsa sıkarım
Gelecek zaten
Nasi
Boşta kalacak
Ona paragöz kadınlar dışında kimse yazmaz UZUZUZ
Kıyamam sana dertleşmek istersen seni dinleyebilirim 🌺🌹💐
Yani exi next yapmaya çalışıyorsunuz ya 🤣🤣🤣
2 ay dediğin bişey değilki sen kardasın
Sana trip atıyor neden?
Direk kesti attı
Sözde çok cektirmisin falan
Haklı olabilir ama eger sürekli aynı konuyu açıp seni suçlayıp duruyorsa bundan olmaz sende yıpranırsın uzak kalmak en iyisi
Eskisi gibi gaddar biri olacakmış beyefendi, onu buna abancak yani. Kısacası popon kaldırmışım