SEVGİLİM NEDEN BU ŞEKİLDE DAVRANIYOR?

Arkadaşlar selam. Liseden beri yani 7 senedir tanıdığım birisi vardı. Sonra ınstagram'dan konuşmaya başladık. 1 hafta kadar konuştuk sonra buluştuk ve sevgili olduk. Yaklaşık 2 aydır sevgiliyiz. Şöyle ki beni gerçekten seviyordu sürekli yazıyordu, ilgi gösteriyordu. Buluşmak istiyordu. Sonra ben ailemden ayrı eve taşındım. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten. Dışarı çıkalım diyorum eve geliyor evde buluşuyoruz. Ve hep buluşmak için ben ısrar eder oldum. Sevgilim annesi yok vefat etti 6 sene önce. Ben ona o yarım kalmışlığın boşluğunu doldurmaya çalışıyorum. Ona yemek hazırlıyorum çağırıyorum gelmiyor. Buluşmalarda hep ben ısrar ediyordum haftada 4 defa buluşalım desem 1 kere geliyordu. 3 haftadır da buluşmuyoruz. Gelmiyor. Hasta 1 haftadır zaten yatıyor ama önceki 2 hafta da öyleydi. Eskisi gibi mesaj atmıyor. Benim aramalarımdan ve mesajlarımdan darlanıyormuş. Ayrılmak istiyorsan söyle diyorum. Ayrılmak istemiyorum seninde ayrılmanı istemiyorum beni darliyorsun diyor. Sizce sebep nedir? Bana niye bu şekilde davranıyor?
SEVGİLİM NEDEN BU ŞEKİLDE DAVRANIYOR?