Sizce erkek arkadaṣım ne yapmak istiyor?

Erkek arkadaṣım 22 ben ise 35 yaṣındayım. Olmaz ucurum var dedikce olur dedi yaṣ sadece bir sayı dedi. Güzel bir beraberiliģimiz var ama sorunlar cok. Aileler istemiyor. Ona rağmen devam ediyoruz. Ben aileme gerekirse resti cekerim gideriz buralarda diyiyor. Cok iyi anlasiyoruz ama son zamanlarda ona Nr zaman hayatimiz birleṣicez diye sorunca hep zaman diyiyor. Bende bozuluyorum. En son konuyu actiğimda cildirdi beni boģuyorsun dedi hep ayni konuylan geliyorsun bana dedi bende insanim zamani var dedikce üstüme geliyorsun dedi. Ben o zaman ne zaman dedikce azabileṣip durdu. Ve cok kirici sözler söyledi benden biktiģini ve bu iliṣkiyi bittirmek istediğini söyledi. Halbuki iki gün önce sen huzursun diyen adam Ben evlenelim netlik istiyorum deyince parliyor. Sonra evin anahtarini yollamis cok üzüldüm. Bende ona mesaj cekip sana ait olan bir kulye var son kez sarilip avucuna birakmak istiyorum dedim. Istemiyorum seni görmek dedi aldiģim kararlan mutluyum dedim ona raģmen Ben ikna edip bulustum. Son kez sarildim öptüm kokladim. Cok mutlu ol dedim. O anda beni birakmadi sarildi ve ağladi ve bana sensiz nefes alamiyorum nasil mutlu olabilirim dedi ve baristik ama icim cok acayip bir sekilde kirgin ve kendime gelemiyorum onada yansitmak istemiyorum. Ama sizce ne yapmak istiyor?😔🙏

Sizce erkek arkadaṣım ne yapmak istiyor?