Sizce adam ne yapmak istiyor?

Ya konuştuğum bir adam var bu arada konuştuğum derken aşk anlamında demiyorum neyse işte bana dedi ki ne attıysan at bana dedi ne fotosu attın gruba diye sordu bende özel biyerimi attım dedim oda nasıl attın diye sordu bende çektim attım işte dedim sonrada nedenini sordu ve bende at dediler çok istediler dedim oda bana dedi ki mal mısın çok istediler diye her boku yicen mi dedi sonra bende çok pişman olduğumu soyledim ondan sonra bana dedi ki tek seferli at buraya her ne fotosu attiysan tek seferli at buraya onu merak etme görmeye meraklı değilim dedi sonrada işte bi dk bulamadım dedim oda pek inanmadım dedi sonrada biri ss almış istersen ondan iste dedim oda kim diye sordu bende ss alan kişinin hesabini attim sonrada adam bana dedi ki o foto sende var dedi bende yemin ederim yok dedim sonra bana dedi ki o fotoyla benim bir işim yok dedi bende dedim ki of ben çok korkuyorum dedim oda bak o foto sende olduğu halde beni başkasıyla muhattap edersen bozuşuruz haberin olsun dedi sonra bende dedim ki ya gerçekten yok dedim oda görücez dedi ya sizce bu adamın niyeti ney anlamadım ya bana yardım etmek mi istedi sizce ne yapmaya çalışıyor?

Sizce adam ne yapmak istiyor?