Şimdilerde bunun modası başlamış. Bazı pembelerin yazılarında okuyorum. Diyorlar ki;
""Sevgilim beni aldatırsa ben de onu aldatırım."""
Ya arkadaş bu millet ne meraklıymış açık ilişki yaşamaya! Ya sevgilin olan erkek seni aldattıysa Allah onun belasını versin bas k. çına tekmeyi defolsun gitsin. Onun yaptığı namussuzluğu yapmak sana bir şey kazandırmaz.
Sen namussuz bir adamla sevgili olarak hata yaptın. Namussuzluğun intikamı namuslu duruş gösterip o adamın k.. ına tekmeyi basıp s.. tir etmekle alınır.
Sen onun yaptığı namussuzluğun aynısını yaparak yeryüzündeki bütün namussuz erkeklerin cinsel stratejisine hizmet etmiş oluyorsun. Bütün namussuz erkeklerin mezesi oluyorsun. Bunun bir kadına ne yararı olabilir.
Bence bu lafı eden herhangi bir kadının bilinç altında şu var.
Ya peşimde koşan erkek çok nasıl olsa! Aralarında hoşuma gidenler de var. Şimdi ben önce davranıp sevgilimi aldatsam kötü olacam. En iyisi önce o beni aldatsın. Önce o namussuzluk yapsın da ben de intikam duygusunu bahane edip kendi namussuzluğuma meşruiyet kazandırayım.
Kim ne derse desin. Bu tip ilişkiler en başından beri açık ilişki olarak doğmuş. Bu tip çiftler kripto (gizli) olarak birbirlerini aldatıyor zaten. Ama eğer birisi yakalanırsa yakalayan taraf güya intikam amaçlı olarak aynı eylemi yapıyor.
Allah belanızı versin yaaa. Ulan memlekette sırf birbirini aldatmak için sevgili olan ne kadar çok çift varmış.
YouTube'da Farizin videolarını izliyorum. Sadakat testi yapılıyor. Çiftlerin yüzde 80'i birbirini aldatıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer