Merhabaa daha beş aylık evliyiz sürekli tartışıyoruz bayalında bile ağlattı beni ortada bariz bir sebep yok ikimizde çalışıyoruz?

Ortada belli bir sebep yok ama ben duşa gir demeden girmiyor haftada iki defa falan duş alıyor ve ben çok fazla koku hassasiyeti olan bir insanım bunu yüzüne söyledim dikkat etmeye çalışıyor ama incir kabuğunu doldurmayan sebeplerden kavga edip konu boşanmaya kadar gidiyor. Ayda iki kez boşanmak istediğini söylüyor bir kadın olarak çok ağrıma gidiyor ve bu süreçlerde sürekli salonda yatıyor her şeye dikkat ederim evin temizliğine yemeğe kendime birde çalışıyorum ben artık ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana destek olun. Bende artık boşanmaya sıcak bakıyorum belki onun söylediği sadece lafta ama o kadar güceniyorum ki artık yüzüne bakasım gelmiyor iletişimimiz koptu ki önceden sürekli konuşur sohbet eder birlikte bir şeyler yapmaktan keyif alırdık artık sadece pcde oyun oynuyo ve hiç hayalimde ki gibi bir evlilik yaşayamadım bu kadarı bana normal gelmiyor bir avukata danıştım bir yıl dolmadığı için anlaşmalı boşanamıyormuşuz

Merhabaa daha beş aylık evliyiz sürekli tartışıyoruz bayalında bile ağlattı beni ortada bariz bir sebep yok ikimizde çalışıyoruz?