6 aylık eşim boşanmak istiyor?

Toplamda 1,5 yıllık sevgililik 6 aylık evliliğimşz var. Ben genelde agresif olan taraf o sakin kalan taraf oldu her zaman, her daim çok ilgiliydi eşim tartışmalarımızın çoğunu ben çıkarırdım ama hepsinin ana nedeni bizi düşünüyor olmamdı. Benim ailevi durumum her zaman iyi oldu çok şükür fakat ailenin en büyüğü olarak aman aman harcamalar yapan biri olmadım, eşim tam tersine elinde para tutmayı bilmeyen normal bir iş yerşnde çalışan bir emlakçıdır, aile durumu standartın altındaydı. Sevgililiğinizşn ilerleyen dönemlerinde onun adına bir trendyol mağazadı açtık, bu benim hayalimdi ve çok disiplinli çalışırım her zaman bunun da getirisi olarak düğünümüzün evimizin altınlarımızın büyük bir kısmını bu parayla yaptık. Ailem de büyük destek çıktı ve evlendik zaman zaman benim ondan daha fazla para kazanmam aramızda tartışmalara yol açtı onun aylarca işleri yokken herşeyi benim karşılamam babamın bize yardımcı olup ev aldırması sonucu aylık ödemelerim bir anda 120 bine kadar çıkarken sıkıştığım zaman psikolojim çöktüğü zamanlar da oldu. Ben ayda bu kadar para öderken 5 ay boyunca, ki hala ev taksiti bitmedi o bu kadar kazanamadığı için evin ihtiyaçlarını karşılıyordu zaman zaman bu durum beni rahatsız etti tartışmalar yaşadık çünkü üstümdeki yük beni mahvetti, evin erkeği gibi bir rol almaya başladım. Bu beni çok yordu bunun yanında sürekli borcumuz var pskolojim bozuk diye laflanırken onun psikolojisini düzeltmeye çalıştım. şu an 3.5 aylık hamileyim hala disiplinli çalışmaya devam ediyorum. Eşim baya ilgildir bana karşı aslında ama 2 ay önce taa ki telefonunu gizlice karıştırınca başka kadınlara baktığını müstehcen videolar izlediğini görene kadar ondan şüphelenmiyordum, bu durum kavgalarımızı çoğalttı, tekefonuna belli aralıklarla bakmaya devam ettikçe gün içinde çalışırken kötü videolar izlediğini farkettim, kadın profillerine baktığını gördüm. Dün de aynı şekilde gördüm ve söyledim tabii ki kavga ettik. Bana sen benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye üste çıkmaya başladı. Onu tatmin etmediğim için izlediğini, Boşanmak istediğini aylardır bir yanlışımı beklediğini beni sevmediğini ama anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. Ona saygı duymadığım için evin erkeği gibi davranmadığım için bana onu ilerde rezil edebiliceğimi düşündüğü için boşanmak istediğini söyledi. Ona bunca şeyden sonra hakaretten gördüklerimden sonra anlaşmalı boşanmayacağımı söyleyince babama evlenmeden önce bekaretimi ona verdiğimi, (güya birksç kez hamile kalıp kürtaj yaptırdığımı) bunun yalan olduğunu söylediğimde bir doktor raporu bulmasına baktığını, karnındaki çocukla dul dul gezeceğimi herkesşn benden utanacağını, dedemin ailemi sevmediğini bu durumun hoşuna gidiceğini ve beni rezil etmek için yalan yanlış herseyi söyleyeceğini söyledi. Gece 4 idi bunlar olurken şiddetli bir kavgaydı babamı arayacağını söyledi blöf tabi ars diyince aramadı sürekli olduğum odalara geldi ne kadar çirkin olduğumu benle zorls sevgili olduğunu zorla evlendiğini söyledi ne yapacağım bilmiyorum

6 aylık eşim boşanmak istiyor?