27 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Biri yazınca ümitlenip bel bağlıyorum, ne yapmalıyım?

Merhaba 27 yaşındayım ve daha önce ilişkim olmadı psikolojik olarak duygusal boşluktayım biri bana yazınca çok ümitlenip bel bağlıyorum sanırım Buda öyle bir durum. Liseden bir arkadaşım yıllar sonra doğum günümde yazdı meslek değiştirmek istiyor benim taptığım mesleğe geçmek istiyormuş benden tavsiye almak istiyordu sohbet muhabbet ettik bir kere buluştuk bana biraz yürüyor gibiydi senden başka beni anlayan yok ben çok şanslıyım çünkü sen varsın galan gibi mesajlar yazdı ama emin olamadım neden onca yıl sonra lisede öyle aman aman muhabbetimiz yoktu sonuçta. Arkadaşlarım yürüyor sana sende konuş falan dedi o zamana kadar pek emin değildim bunu duyunca biraz sevinmiş olabilirim sevip sevmediğimi bilmiyorum ama kendimi boşlukta hissediyordum biri olsa iyi olabilir gibi. Sonra aniden akşam aradı kız arkadaşımla buluşcam bizi yanlış anlamış falan konuşurmusun deyip telefonu verdi be yapacağımı şaşırdım telefonu kıza verdi birden ne zamandır konuşuyorsun ne var aranızda dedi bende mal gibi cevapladım kendime yaptığım büyük bir saygısızlıktı o telefon konuşması. Sonra ki gün yine aradı özür diledi dün için toksik ilişkimiz var sen ondan önceden beri varsın falan yaptı sanki beni yedekte tutuyor o olmazsa ben olacakmışım gibi bende daha fazla muhattap olmak istemediğimi söyledim özür diledi dün senden emin olmak için öyle yaptım kız arkadaşım değil dedi kafam çok karıştı her iki durumda da yalan söylüyor yalanla iş yürümez ama yumuşayıp cevap veresin var gibi ama o zamanda kendimi ezdirmiş olurım ne yapmalıyım? Bugün bunu yapan yarın en yapar acaba içindeyim..

27 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Biri yazınca ümitlenip bel bağlıyorum, ne yapmalıyım?