Merhaba 27 yaşındayım ve daha önce ilişkim olmadı psikolojik olarak duygusal boşluktayım biri bana yazınca çok ümitlenip bel bağlıyorum sanırım Buda öyle bir durum. Liseden bir arkadaşım yıllar sonra doğum günümde yazdı meslek değiştirmek istiyor benim taptığım mesleğe geçmek istiyormuş benden tavsiye almak istiyordu sohbet muhabbet ettik bir kere buluştuk bana biraz yürüyor gibiydi senden başka beni anlayan yok ben çok şanslıyım çünkü sen varsın galan gibi mesajlar yazdı ama emin olamadım neden onca yıl sonra lisede öyle aman aman muhabbetimiz yoktu sonuçta. Arkadaşlarım yürüyor sana sende konuş falan dedi o zamana kadar pek emin değildim bunu duyunca biraz sevinmiş olabilirim sevip sevmediğimi bilmiyorum ama kendimi boşlukta hissediyordum biri olsa iyi olabilir gibi. Sonra aniden akşam aradı kız arkadaşımla buluşcam bizi yanlış anlamış falan konuşurmusun deyip telefonu verdi be yapacağımı şaşırdım telefonu kıza verdi birden ne zamandır konuşuyorsun ne var aranızda dedi bende mal gibi cevapladım kendime yaptığım büyük bir saygısızlıktı o telefon konuşması. Sonra ki gün yine aradı özür diledi dün için toksik ilişkimiz var sen ondan önceden beri varsın falan yaptı sanki beni yedekte tutuyor o olmazsa ben olacakmışım gibi bende daha fazla muhattap olmak istemediğimi söyledim özür diledi dün senden emin olmak için öyle yaptım kız arkadaşım değil dedi kafam çok karıştı her iki durumda da yalan söylüyor yalanla iş yürümez ama yumuşayıp cevap veresin var gibi ama o zamanda kendimi ezdirmiş olurım ne yapmalıyım? Bugün bunu yapan yarın en yapar acaba içindeyim..
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Merhaba,
Yazdıklarını okuyunca senin için gerçekten zor bir durumda olduğunu hissettim. Duygusal karmaşalar her zaman kolay değil ve önemli olan kendi duygusal sağlığını düşünmek. Bu tür durumlarda hislerini açıkça ifade etmek ve sınırlarını belirlemek gerçekten önemli. Belki de açık ve dürüst bir konuşma, aranızdaki beklentileri ve sınırları netleştirmeye yardımcı olabilir.
Kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını korumak, sağlıklı ilişkilerin temelidir. Kendi değerini bilmek, başkalarının seni etkileme şeklini anlamak, gerçekten duygusal refahını artırabilir. Umarım bu konuda doğru adımları atabilir ve kendine daha sağlıklı bir yol çizebilirsin.
Eğer daha fazla konuşmak veya profesyonel bir yardım almak istersen, her zaman buradayım. Daha fazla destek veya danışmanlık ihtiyacın olursa, cesaretini toplamaktan çekinme. Unutma, kendi mutluluğun ve sağlığın her şeyden önemli.
Sevgiler.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen beni anlatmışsın soruda. Bende birine aşıktım işyerinde (hakime). Hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde yaptığım bir hatadan dolayı ona aşık olduğumu bildiğini tahmin ediyorum. Bu yüzden yanından kovdurdu beni başka bölüme verildim. Ama olayı başka şekilde söyleyerek yaptı bunu aşktan falan bahsetmedi. Anlayacağın hem küçük düştüm hem beni onsuz bıraktı. Bugün tesadüfen asansörde karşılaştık. 1 aydır görmemiştim görünce yüreğim parçalandı. Duygusal boşluk maalesef insana böyle acılar yaşatıyor. Hayatımda hiç sevgilim olmadı ona böyle duygular besledim sonucu hüsran oldu şimdi aşk acısı çekiyorum her gün
00 Yorumla
Bir kere duygusal boşlukta olup olmaman hiç önemli değil, seni yapmak istemediğin bir telefon görüşmesine maruz bırakan biriyle asla bir daha görüşmemen gerekir. Sen kimsenin yedekte tutacağı kadar değersiz hissetmemelisin. Ya da sana bunu hissettirenlerle alakanı derhal kesmelisin. Bu senin kendini koruma amaçlı yapman gereken bir davranış..
73 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum teşekkürler :) yumaşamaya başlarsam eğer unutmayacağım bunu asla
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yıladam yalan söylüyor işte senden emin olmak için öyle yaptım falan büyük yalan. çünkü sen tepki verince muhatap olmak istemeyince kıvırmaya başladı. senin durumunu cok iyi anlıyorum zor ama bu sebepten dolayı kimseye güvenme ben bunu tecrübe ettim bende öyle yapıyorum. adam seni yedekte tutmak istemiş. biriyle yatar biriyle normal olsun der.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra evinize gelen kismetlere odaklan gadası
01 Yorumla- +1 yıl
O ne demek 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamanla olur benimde hiç olmadı sabredin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Geçmişi unut öncelikle, geçmiş sana bir şey kazandırmaz ve sevgilin olmadığı içinde üzülme sadece senin olmuyor değil benim de olmuyor hiç olmadı da
Ben aşktan soğudum ama umudum hâlâ var görücü usulü evlilik yaşayacağımı düşünüyorum daha çok, umudunu kesme hiçbir zaman sadece inan122 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkürler :)
- +1 yıl
Hocam görücü usulü evlilik yazmışsın ama 31 yaşında biri olarak onlara da pek güvenme. Bana işin olsun iş olunca aş aş olunca da eş dediler. İşim oldu hatta memur oldum. Arkasından araba aldım. Bil bakalım ne eksik. Bu kez de ev istiyorlar. Bir de ileri de görücü usulü evlenmek için ailene söyleyecek ve ailen de çevresine söyleyecek. O çevreden umutlanma bulmuyorlar. Bana mesela işin olunca kız buluruz dediler. Şimdi ise ne yapalım sevgilisinden mı ayırayım diyorlar. Bunlara hazırlıklı ol.
- +1 yıl
Ayrıca soruyu oluşturan arkadaşım ise yazdığına göre sevgilin olmayan tek sen değilsin. En azından yanlız değilsin. İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına.
- +1 yıl
@kedigiller1993 Öyle olaylar da var evet ama bizim aile de görücü usulü evlilikler öne iki cins tanıştırılır düğün de bir topluluk da görülürse eğer tanıştırılır görüştürülür anlaşırlar ise bu yola koyulurlar anlaşamazlar ise yapacak bir şey yok, bir de ben hem arabamı hem de evimi aldıktan sonra evliliğe karışmak istiyorum plansız bir insan değilim 18 yaşımda devlet bana o şansı vermedi verseydi şu an hem araba olmuştu hem de evim hayırlısı bakalım Allah yanımızda olsun
- +1 yıl
Biz de durum mesela x kişisi var. Bir yerde buluşuyorsun işte sohbet muhabbet iki tarafta birbirini beğendiler ise devam ediyor. Ayrıca demek istediğim şuydu yani ne yaparsan yap bir şekilde bahane üretiyorlar. O yüzden görücü usulüne de soğudum. Bir de 29 yaşında atandım. Şu anda 31 yaşındayım. Olduğum yerde evler 3 milyon liradan başlıyor. Nasıl alayım ben o evi
- +1 yıl
Arabayı kredi ile aldım. 6. ayda aldım. Ama dediğim gibi kredi ile alabilirsin. Yani memur olup para biriktireyim araba da alırım ev de alırım o biraz düş kırıklığı olur.
- +1 yıl
@Melksn87 sorabilirsin
- +1 yıl
@Melksn87 xper puanım mesaj için yetmiyormuş 🤔🤓
- +1 yıl
@FiqHtShoT ben de öyle diyordum ama işin rengi öyle değil maalesef
- +1 yıl
@Melksn87 mesajın görünmüyor
- +1 yıl
@Melksn87 gizlilik ayarlarında bütün her şey açık ama mesajın görünmüyor
- +1 yıl
@FiqHtShoT Allah inşallah gönlüne göre versin
+1 yılYaptığımız en büyük hata ilişki yazımızın topluma göre şekillenmesi. Yani hala ilişkim yok demek bir telaşa girmek ve bu telaşa kapılıp birine hemen bel bağlamak günümüzün hastalığı. Önemli olan ilişki yaşamak değil doğru ilişki yaşamak. Eğer toksik bir olayın ortasindaysan önce kendine doğru olanı düşünüp gerekeni yapman olacak.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Bu kişi sana saygılı davranmama ve duygularınla oynama gibi bir alışkanlığı var gibi gözüküyor, ama öyle. Toksik insanlarla iletişim kurmaman lazım. Bağları koparmak ve hak ettiğin saygı ve dürüstlükle davranacak birini bularak yoluna devam et. Başka bir şey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Bel bağlamayı kes bulursun tarzını isteklerini bide birinden beklentinin kes bulursun zaten o sana gelsin sen değil her konuştuğunda beklentim olmasın oyle hemen ilişkim olsun düşüncesine girme bırak karşı taraftaki biraz merak etsin seni oyle pat pat dökme kendini
12 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBak açık ve net söylüyorum karşındaki insan şe*efsizin teki. Onun gibi birinden bir halt olmaz. Bu daha açık nasıl söylenir bilmiyorum. Saflık yapma, iletişimi direkt kes yani
25 Yorumla- +1 yıl
Bi açıklama falan da yapma bu arada çünkü ona bile değmeyecek biri olduğu bariz
- +1 yıl
Çok güzel söyledin özür dilemek için beni aradığında ayrıldık dediğinde senden emin olmak için dediğinde mal gibi heyecanlandım konuşursam daha başıma neler gelir böyle birinden bilmeme rağmen etkileniyorum sanırım
- +1 yıl
Yazılım için grubumuz bardı yazıp çıktım ordan ben yeterince yol gösterdim daha fazla yanlış anlaşılma olmasın çıkıyorum diye çıktım kendimi ezdirmemek için bırakmam lazım ne kadar istemememde kendimi koruyacağım
- +1 yıl
Seni denemiş bile olsa bu şekilde denemesi onun ne kadar karaktersiz biri olduğunu gösteriyor. Denememiş olsa ve tüm bunlar gerçekse zaten yalancının teki ve yine karaktersiz olduğu bariz. Yani her iki durumda da karaktersiz boş bi tip yani.
- +1 yıl
Haklısın..
+1 yılcanim bence birak bu cocugu
toksik oldugunu soylese de bir sevgilisi var sonucta
ayrica sevgilisi oldugu halde seninle boyle konusan bir cocugun seninle sevgili oldugunda baskalariyla konusmayacagini nereden biliyosun
cok daha iyi anlasacagin cok daha iyi insanlar bulabilirsin bence
simdiye kadar bir iliskinin olmamasi daha sonra olmayacagi anlamina gelmez
hemen ilk konusmaya basladigin cocukla cikma bence cok daha iyilerini bulabilirsin
yine se senin kararin tabiki12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumun için haklısın yarın başıma böyle bir şey gelmeyeceği ne malum
- +1 yıl
eveet daha yasin genc tanisirsin birisiyle
Canım bu çocuk tam bir ergenoviç çok cabuk yalan söyleyen çapkının önde gideni senide biliyo iyi kalpli sakın pas verme engelle her yerden defollsun gitsin sana Adammı yok
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın dimi ya :)
- +1 yıl
Engellersem kendini biley sanar önemsiyormuşum gibi olur diye engellemiyorum da instagraö da hala her attığımı beğeniyor pislik
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapma kurban oldugum sana değer veren biriyle illa ki ilişkin olur boşluktayken yapma bu hem yalancı hem pst sen daha iyilerini bulucaksn hemen engellemelisin
11 Yorumla- +1 yıl
Ee yuh yani yuzsuzlugun bu kadari hayatin da biri var ve yanlış anladı diye bianda sende olaya dahil oluyorsun hemde ilgin olmadan sacmalik.. neye emin olmak istemsi pardon da adam gibi karşına geçip niyetini anlatsaymis keşke.. sakin ama sakin yenik düşme ve engelle bi kelime dahi konuşma... yalanla iş yürümez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Açıkçası bu duruma aşinayım kötü bir his gerçekten genelde değersiz hisseden yalnız olan insanların ruh hali oluyor. Seni çokta iyi anlıyorum. Daha sakin ve sabırlı olmalısın bazı şeylerden emin olana kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ilk önüne gelene atlamakla olmaz daha yazmayacağım söz verdim kendime inşallah sözümü bozmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızdan ayrılmış durumu kurtarmak için de sana kız arkadaşım değildi demiş, yakında daha çok yakınlaşır sana. Seçim senin, bana her şeyo dürüstçe anlatır mısın de kızmayacağını anlarsa anlatır
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman da fazla hevesli ya da gurursuz gibi gözükmez miyim ne istediğimi tam olarak bende bilmiyorum birinin ilgisi hoşuma gitti ama aması var sanki biraz şetefsiz biri gibi bugün ona yapsam yarın da bana yapar işin kötüsü ailemde biliyor 😂😂 boşboğaz biriyim biriyle konuştuğumu sonra bu olanları anlattım engelle konuşma sakın diyorlar ama ne istediğim konusunda fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılNe istediğini bilmeyen birine hayat yol göstermez, bir oraya bir buraya çarpar. İyice bir düşünün karar verin ona göre hareket edersiniz
+1 yılOooo büyük yalancı o çocuk uzak dur seni ne hallere sokar. Senin şefkat ve sevgi eksikligini görmüş kullanıyor seni. Bence bu kadar kafana takma illa ki seni bulur kısmetin
14 Yorumla- +1 yıl
Amin 😂 pislik
- +1 yıl
Biraz kurnaz ol 🤣
- +1 yıl
Nasıl 😅😅
- +1 yıl
Sen umut ver erkeklere göster ama elletme falan
😡 aklı başında şerefi olan vefakar dürüst kalbi güzel yuva kuracak birimi bakıp karar ver duygusal boşlukda hata yapma duygusal olarak boşlukda olman normal kendine değer ver kendini sev
Beş para etmez insanlar seni mutsuz etmesin11 Yorumla- +1 yıl
Nerden anlayacağım bunları 🤣🤣 şerefsiz gibi sanki yaptıklarına bakınca ama sanki hoşlanıyormuşum gibi hissediyorum ama boşluktan hoşlanırsak biri değil gibi en ilginci aileme de söylemiştim boş boğazlıktan anlamazlar iyi çocuk dalan dedi sonra olana bak tüm süreçleri de söyledim iyi ki de söyledim yoksa mal gibi yazardım bu çocuğa engel oluyor bana en azından herkesin her şeyi bilmesi
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ilişkiden önce bir özgüven lazım kendini fark et
22 Yorumla- +1 yıl
Evet kendime haksızlık edip biraz fazla eziyorum sanırım kim napsın beni gibi ondan vazgeçmem gerek önce haklısın
- +1 yıl
Kesinlikle. Kendine güven bir auran olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence uzak dur bende seninle yaşıtım bende senin kadar yalnızım ama birilerinin oyuncağı da olma zaman kaybı olur eğlenmek istiyorsa sende onunla eğlen ama ciddi anlamda birini istiyorsan zaman kaybetme önüne bak gerek internette gerek reeldde gözünü aç adım at
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSorduğun soru vitrine çıkmış, samimî ve düzgün bir soru. Fakat senin yerine yetkili birisi fotoğraf koymuş, memeleri ortada, üzgün ve seksi bir fotoğraf kullanmışlar
Sence o fotoğraf seni yansıtıyor mu?01 Yorumla- +1 yıl
Görmedim bile nerde
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılAbla mâl mısın adam açık açık seni kullanmak istiyor cinsellik istiyor yedek mermi misali bakıyor sana dikkatli ol. Benimde hiç sevgilim olmadı böyle saçma sapan şeyler yapmıyorum akıllı ol biraz
18 Yorumla- +1 yıl
Şerefsizin teki tamam ama cinsellikle de alakası yok ya o tipte biri değil bende o kafada değilim zaten
- +1 yıl
Cinsellik düşünmeyen erkek erkek değildir unutma. Her erkek ister cinsellik öyle iyi biri filan düşünme canım mısın sen kaç yaşındasın hala anlamıyon mu insanların amaçlarını
- +1 yıl
Herkes böyle diyorsun biz kadınlar kime güvenicez o zaman
- +1 yıl
Cinsellik olmadan ilişki olmaz buna alışman lazım güvenilir insanlarla takıl
- +1 yıl
Sevgiliyken benle olmak isteyen bir erkeğe bir kadın olarak güvenmem kullan at misali geleceği olmayan bir şeye nasıl güveneyim
- +1 yıl
Bu kafayla zor sevgilin olur
- +1 yıl
Böyle biri olacaksa hiç olmasın o zaman
- +1 yıl
Çok doğru haklısın
Adam yalancının teki koy ver gitsin başka erkek mi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru insanı bulman gerekiyor, öncelikle herkesi kendin gibi görmekten vazgeçmelisin, zaten biriyle konuşmaya başladığında kendini belli eder.
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru olduğunu nasıl anlayacağım evet herkesi kendim gibi görmek büyük aptallık ama kaptırmıştım kendimi baya herkes senden hoşlanıyor deyince
- +1 yıl
Bunda da öyle hissetmiştim ne çıktı
+1 yılDoğru kişi seni elbet bulacak sabırlı ol ve hemen düşme güzel sohbet edip yalanlara dostum
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
27 de cokmus söyle bı dusundum de
- +1 yıl
Neyse dost olabiliriz
- +1 yıl
😂😂🤣
- +1 yıl
Cevap değildi bu 😀😀
- +1 yıl
Yok sağol şu anda birine ihtiyacım yok 😂🤣 ı kadar yazmışım destan yukarda
- +1 yıl
ihtiyaç konusu demiyorum sadece sohbet muhabbet
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine azcik saygin olsun lutfen. arayip sorma konusmak istersen, ilgi istersen ben yazarim sana. ilgi gosteririm. bizden olmaz cok uzaktayim. sende kendimi gordum sadece kendini dusurme diye yardimci olabilirsem olmak isterim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOzguvenin yerinde olsun saçma sapan hareketler olursa kim olursa olsun mesafe koy ya da bitir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa yalnızlık zamanlarında hepimizin basına gelen bir durum bu. Karşı cins ilgi gösterince acaba mi diyorsun tabi. Senlik bir durum yok. Nasibin nereden ne zaman geleceği hiç belli olmaz:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSen onu sana hiç yazmadı say ve hayatına devam et çok boş biriymiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle insanlarla uğraşılmaz. Bir söz vardı açken markete gitme gereksiz seyler alırsın diye. Sevgiye ilgiye açken sana hiç uymayacak güven vermeyen insanları çağresiz mis gibi kabul etme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAçken ihtiyacin olani degil istedigini alirsin sonuctaysa israf olur bu yemekle alakali degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübelerime bunu gösteriyor ki talep görmeyen kadınlar ; evlenmeden sekse karşı olan kadınlardır. Evlenmeden önce sekse, karşı mısın?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet de ne alakası var şimdi cinsiyetçilik yapıyorsun resmen
Cevap sahibi+1 yılYok, cinsiyetçilik yapmıyorum; doğruları söylüyorum. Zira ben dahil kemalist Erkekler, evlenmeden ònce cinsellik yaşamayacağı kızdan uzak dururuz. Ama koyu dindar kesim, evlenmeden cinsellik istemez. Ama böyle erkekleri bulup evlenebilmen için, dini vakıflarda takılman lazım. Yoksa daha çok , sevgilinin olmadığına üzülürsün
- +1 yıl
Ne alakası var her Kemalist bence senin gibi değildir normalleri de vardır illa
Cevap sahibi+1 yılBen, hiç tanımadım valla.. Sana kolay gelsin diyeyim, o zaman
Başka biriyle konuş bu adam seni arada kullanmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanmıyorum. Karaktersizlikte Nirvana yapmış kızı aldatıyor bide denedim diyor. Toksik ilişkim vardı diyip. Engel at her yerden.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet karaktersiz maalesef konulmuyorum engellemedim ama o zaman kendini bi halt sanat diye
Cevap sahibi+1 yılYazarsa görüp muhatap olma.
- +1 yıl
Olur :)
+1 yılGeçmişi unut geleceğe yönel
11 Yorumla- +1 yıl
Kes at direk diyorsun..
+1 yılBu bahsettiğiniz tipler hiç aç kalmıyo hep bi şekilde yolunda bakıyo işin ilginci. Adam akıllı net olanlar hep bi köşede kendi halinde. Gerçekten garip bi dünya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAboovvv hiç sevmediğim tip
Düştü diye elimi uzatsam nezaman evleneceğiz derlerr00 Yorumla
+1 yılKötü hissetme bir gün elbet olacak böyle hissetme sebebinin altında yatan başka sebepler olabilir mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik olarak yeni bir tedaviden çıktım boşluk duygum biraz organ geliyor
- +1 yıl
Geçmiş olsun yani iyi bilirim bu sorunları dertleşirim dersen kapım açık sorularım olucak hatta
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir süreçtesin belli ki
16 Yorumla- +1 yıl
Öyle biraz terapi antidepresanlar derken tedavi sürecinden yeni çıktım o yüzden duygusal boşluktayım yalnız kalmaya tahammülüm yok 😅😅 inşallah düzelicem
- +1 yıl
Düzelirsin elbette arkadaş edinmen tavsiye ederim 🙂
- +1 yıl
Çalışıyorum ama o da ha deyince bulunan bir şey değil ki iş yerinde de yalnızım tüm arkadaşlarım istifa etti bir ben kaldım
- +1 yıl
İnsana en ağır gelen kalabalık için de yalnız kalmak sanırım
- +1 yıl
Evet sürekli yalnız olduğumu biriyle konuşmaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum boşluktan ama hepsi hayatımı biraz daha dolu dolu yaşasam sıkıntım kalmaz boşluğa düşecek zamanım olmaz aslında
- +1 yıl
Haklısın belki de çok düşünmek etken oluyor
+1 yılKeşke o kıza gerçeği söyleseydin ondan haberin olmadığını ve kendisinin sana kız arkadaşı gibi davrandığını vava
10 Yorumla
+1 yılSeni kandiriyor bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Sekse goturmek istiyor olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Karaktersiz ama o kafada da değil
burada çok talibin olur
02 Yorumla- +1 yıl
Farkettim 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yazacak şimdi yazık sana
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka bir şey danıştım şurada
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Beğenilen biri değilsin ondan ikici planda tutuyorlar demekki
04 Yorumla- +1 yıl
Sağol ya kendimi beğeniyorum öküzün biri yüzünden niye kendimi böyle göreyim
- +1 yıl
Neden başkaların için bunu yapayım ki olduğum gibi biri beni kabul etmeyecekse
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılS... git demelisin bu tür fırıldaklara
00 Yorumla Bağlamamalısın çünkü hata yaparsın
00 YorumlaHayırlısını istemelisin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kolay bir olay değil ben de yaşadım
00 YorumlaHer yazan böyle yukselirsen fuhustururlar seni
00 Yorumla
+1 yılPskolojik normal takma
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleğiniz nedir?
07 Yorumla- +1 yıl
Yazılıcıyım
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi sizinle konuşmam mümkün mü?
Cevap sahibi+1 yılJunior yazılımcı olarak konuşmak isterim haddim dahilince
- +1 yıl
Sende mi 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHayır gerçekten yanlış anlamayın. Yazılım öğreniyorum ben.
- +1 yıl
Yukarda yazdım destan aynı hataya tekrar düşmek istemiyorum sağol :) mesleği bırakmam sonunda 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim var benim. Yahu yeni yazılımcıyim fikir almak istiyorum. Haddimi aşarsam engelleyin
Yzcktim ama dm kapalı
09 Yorumla- +1 yıl
Ne yazacaksın
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Niye ümitleneyim ne diyorsun 😅😂😂
- +1 yıl
Sonumuz burada 😂 yol yakınken bu huydan vazgeçmeliyiz
- +1 yıl
Ben akıl alınacak birimiyim sence baksana hala ufak umut kırıntısı var şanet olası içimde sinir oluyorum sürekli konuşarak kendimi ona karşı dolduruyorum ki yelkenleri suya indirdim mal pislik hala instagrama attığım şeyleri beğeniyor
+1 yılAynıyız seninle😔
00 Yorumla
+1 yılkime sakliy9orsun kendini
00 Yorumladuygusal boşluk çokta önemli değilki
00 Yorumla
+1 yılgörücü usulü
00 Yorumla
+1 yılOlur elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı 😔
00 Yorumla
+1 yılüşendim (: