Yeni tanıştığım kişi hemen evlenmek istiyor, onu test etmek için ne gibi sorular sormalıyım?

Merhabalar ben 24 o ise 25yasinda tanışalı 14gun felan oldu ben sevgili olmadım henüz flört tanıma aşamasındayım ama o hemen beklemek istemiyorrrr yani kısaca bitirelim şu işi diyip beni soğutuyor aileler bilsin birbirimize gelip gideriz parmağina yüzüğü takalım diyor bende erken diyortm ama kaba saba oldu birden len lan suçlayıcı konuşuyor ne yapacağımı bilmiyorum belki gerçekten evlenmek istiyordur bilemiyorum sizce onu test etmek için ne gibi sorular yöneltiyim

Güncellemeler
+1 yıl
Yaaa aslında tesadüfen arkadaşımın kocasının arkadaşı olduğunu öğrendim çok iyi bahsettiler ondan
Ama neyin ne olacağı bilmiyorum plan yapmak için çok erken çok şüpheci davranıyorum korkuyorum çekiniyorum kıskançlığına denecek laf yok zaten
Yani bilmiyorum belki gerçekten hayalleri planları vardır diyortm biz kavga ediyoruz şimdi ne evlenmesi bişey olmaz diyor örneğin şey dedim mesala ben sinirliyken telefonu kapatırım açmam veya odaya kitlerim dedim kirarmis kapiyi telefonu da şaka mı dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Şaka mı dedi bilmiyorum da denmez yani soğuyorum gönlünü alırım felan diyor sonra
Yeni tanıştığım kişi hemen evlenmek istiyor, onu test etmek için ne gibi sorular sormalıyım?