Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, ben olsam konuşmazdım yani o kişiyi artık ardınızda bırakmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum çünkü ona karşı birtakım duygular beslemişsiniz ve karşılık bulamamışsınız. Kendinize olan saygıdan ötürü böyle yapmanız gerekir bence.
Selamlar,
Benim oyum da konuşmamandan yana Çünkü sen bir adım stmışsın ve ona olan hislerini dile getirmişsin illa ki kabul etmek zorunda değil. Seni bu teklifini ama en azından arkadaş olarak yoluna devam etmek istiyorsa gelip seninle bu konuda konuşması gerekiyor.
Şimdi sen tutup ona bir adım atar ve o kendini tekrardan geriye çekerse psikolojik olarak buradaki yıpranan insan sen olursun bana göre gerek yok.
Sen ilk adımı zaten atmışsın ona.. Bir şeyler değişseydi, şarkı dinlemez seninle konuşurdu.. Bell ki seninle alakalı değil bu durum.. Tekrar ikinci kez reddedilme riskini göze alıyorsan yine dene şansını.. Bir faydasının olacağını sanmıyorum..
Cevap hayır. Bir kadın olarak çok güzel adım atmışsın. Bunu her kadın yapmaz. Olumsuz sonuçlandı diye yaptığı hareketleri başka sebeplere yormana gerek yok. İkinci bir konuşma yaparsan baya itici olacaktır. Bu bende böyle olurdu.
Aynı ortamdayız. Arkadaşlarımın bazıları hiç bir şey olmamış gibi konuş diyor. Arkadaşlığınız bozulmasın. Bazıları da uzak dur diyor. Birlikde oturuyorduq. Ben artık oturmuyorum. O oturmam için çaba sarf ediyor. Yanında oturursam qurursuz gibi de gözükmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaçmakdan yoruldum (
Kurs arkadaşım. 3-4 ay bir-birimizi görmek zorundayız. Belki de ben kafaya çok takıyorum. Kalbim sıkışıyor. Keşke açılmasaydım da, arkadaşlığmız bozulmasaydı diyorum. Kendimi bu hale sokmazdım.
Teşekkür ederim. Cevaplarınız için
Cevap
3Cevap
reddetmiş onunla normal bir arkadaşlıktan öte bir konuşma yapmamalısın.
Ya manipülatörün önde gideni, ya da aklında başka biri var.
Yapmayın lütfen insan arkadaşına nasıl o gözle bakabilir
Hmmmmm bir salk daha anlıyorum
Kabul etmek zorunda değil
Tabiki hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?