Sevgilim son 2 gündür aşkım vb. şeyler kullanmıyor ve normalden daha az konuşmaya başladık?

Merhaba, 5-6 aylık güzel bir ilişkim var. Sevgilime ilişkin en başından her yönden destek oluyorum o da aynı şekil bana destek oluyor. Bugüne kadar çok ilgili ve güzel bir ilişkimiz vardı halen de öyle fakat son 2 gündür her gun en az 100 kez kullandığı (askim, bebis ve ogluss) gibi seyleri neredeyse hiç kullanmamaya başladı. Bunun sebebini sorduğumda aramızda gerçekten bir problem olmadığını söyledi. Son 2 gündür sanki bir şey yapmışım ama bana söylemiyor, biraz soğuk yapıyor gibi düşünmüştüm. Bunu da sorduğumda gerçekten bir şey olmadığını, dünden beri 2 ya da 3. kez bunu sorduğumu ve sormamam gerektiğini, bir şey olsa gercekten söylerdim dedi. En dolu ve dersten ötürü müsait olmadığı günlerde bile son 2 güne kıyasla 10 kat daha fazla konuşuyorduk ve askim gibi cümleler de kuruyordu, çok sıcak mesajlar atıp sevgiyi hissettiriyordu. Ben biraz derslerden ötürü yorgun olduğunu düşünüyorum ama bundan daha yorgun günlerde böyle davranmıyordu. Sizce sorun ne?

Sevgilim son 2 gündür aşkım vb. şeyler kullanmıyor ve normalden daha az konuşmaya başladık?