Arkadaşlar 9 yıllık ilişkim var. Evlenmek istiyoruz ama ben ailemden korkuyorum. Geçmişte tatsız şeyler yaşandı. Aileme evlenmek istediğimi nasıl söylerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik kişiler arasında yapılan bir antlasmadir. Başka bir deyişle aranızdaki sevginin belediye ve toplumca onaylanmasıdir. Herhangi biri veya kurumun onayına ihtiyacı yoktur sevginin. Ancak;
1) Hem eş adayına hem de ailene bağımlı olmamak adına, kendi kendine yetebilir olman gerekir.
2) Bunu gerçekten ve her koşulda istediğine gerçekten emin misin?
3) Reşit bir birey olduğun için ailenin onayı şart değildir. Sadece duygusal bağ açısından onaylamalari ve desteklemeleri önemli olacaktır.
Sevgin, mutluluğun daim. olsun genç kardeşim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Sen, ailene evlenme niyetini açıklamanın duygusal ve karmaşık bir süreç olacağını hissediyorsun. Bu yüzden, uygun bir zaman ve yer belirleyerek onlarla birebir konuşmak istediğini ifade ediyorsun. Duygularını ve düşüncelerini açık ve samimi bir şekilde dile getirerek, evlilik kararını nasıl aldığını ve neden evlenmek istediğini detaylı bir şekilde açıkla. Aynı zamanda, ailenin endişelerini dinleyip anlamaya çalışarak, onların desteğini kazanmayı ve birlikte çözüm yolları bulmayı hedefle. Bu tür konuşmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sabır, saygı ve açık iletişim senin için önemli.15 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ben bunları zamanında denedim ama olmadı yani annem kapıdan adım atacakları anda tehditler savurdu beni korkuttu veannemin fiziksel şiddetine maruz kaldım hastanelik oldum şimdi tekrar aynı sürece maruz kalırsam bu sefer daha kötü olmasından korkuyorum
- +1 yıl
Fiziksel şiddet ne demek ya?
Soran+1 yıl@kendineedebiyatci 9 senenin içinde işte cehennemi yasadim sadece onun yanında ne yaşadığımı unuttum mutlu oldum
- +1 yıl
Yaa 🥺🥺 eğer evlenmek istediğin kişiden eminsen yolundan dönme
Soran+1 yıl@kendineedebiyatci kesinlkle eminim benim bu hayatta tek hayat arkadaşım o olmalı başka kimse olmamalı biz çok zorluğa göğüs gerdik bırakmadık yılmadık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAilelerle ilişkiler zor olabilir, özellikle de geçmişte tatsız deneyimler yaşanmışsa. Ancak, bu konuda açık ve samimi olman önemlidir. İlk adım olarak, duygularını ve niyetini açıkça ifade etmeyi düşünebilirsin. Olumlu ve yapıcı bir yaklaşım benimsemek, ailenin senin mutluluğunu istediğini anlamasına yardımcı olabilir. Ayrıca, belirli endişelerini ve geçmişte yaşananları paylaşarak, onların perspektifini daha iyi anlayabilirsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ayilip bayılıyor her seferinde kitleniyor bu sefer uygun dille anlatıcam inşallah kabul eder
- 1 yıl
Kabul ettirebildiniz mi benzer sorunla karşı karşıyayım Şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9 yıllık ilişki değil siz artık her şeyi yaşamışsınız bence resmî olarak evli değilsiniz birde çocuğunuz yok hepsi bu bence ailenle konuşabilirsin diye düşünüyorum ben 9 yıllık ilişkin varsa şayet senin şu an güncel yaşın kaç ki? Birde geçmişte sorun yaşadım demişsin ne kadar geçmiş 15 yıl önce falan mı? Bu bana biraz hikaye gibi geldi de
01 Yorumla
Soran+1 yılHikaye değil gerçek 9 yıldır beraberiz. Bu zaman dilimi içinde maalesef ailem öğrendi ve çok kötü şeyler yaşadık. Annem ilişkimin arkasında durmadi. Bende onlara ayrıldığımi konuşmayacağımi söyledim ama gizli telefon vs kullanarak bugünlere geldik. son iki senedir rahatm ailem evliliğe sıcak bakıyor ama sevgilimi yine duyarlarsa sorun çıkartacaklarini düşünüyorum. Nişan yaptıktan sonra ise hemen evlenmeyi düşünüyoruz. Hayatın içinden bir kesit aktardım fikir almak istedim. Bu arada yaşım 26 onuda 17 yaşında tanıdım. Birbirimizin ilk sevdasıyız.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yıldirek söylemelisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBende söylemek istiyorum ama sonuçlarından korkuyorum
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun. Umarım en güzel kararı verirsiniz ve verdiğiniz karardan asla pişman olmazsınız.
Eğer gerçekten seviyorsanız bunu ailenize bildirmekten korkmayın. Ne yazık ki günümüzde evlenmek veya boşanmak çok basit bir şey gibi görünüyor. Aşk denilen kutsal duyguyu basitleştirdiler. Bu yüzden demem o ki evlenme kararı almadan önce iyice düşünün. Ve lütfen gelecekte çocuklarınız için en güzel babayı seçin.
Aileniz konusunda da dediğim gibi asla korkmayın. Sizin arkanızda duracaklardır. Hepsini bir yere toplayıp kararınızı açıklayın. İnanıyorum ki sizi destekleyeceklerdir. Tabi ilk önce size kırgın ve kızgın olabilirler ama buna değer diye düşünüyorum.
Sizin için en hayırlısı olsun...21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğin için inşallah güzel karşılanırm 🤗
Kaç yaşındasınız ki Ben şöyle yaptım
1) İlk annemle konuştum eğer ablan varsa onunla da olabilir hani babam ne der gibisinden
2) Annem ufaktan kızı evlendirelim vs dedi babama
3) 1 haftada iyice benimsediler
4) Annem babannemle konuştu sanki sevgilimi babaannem bulmuşta getirmiş gibi gösterdi
5) Görücü usulü olarak bize geldiler 😁😁😁
6) babam beğendi
7 ) Evlendik13 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü olarak annem geldiklerinde kapıyı açmaz eve koymaz kızım düşünmüyor der gönderir aile büyüğüm yok maalesef arkamda kimse durmaz ben hemen anneme söylemek ardından onalri getirtmek erteis günde hemen yüzük takmak istiyorum zzaten sonrası gelir ama sorun annemin evliliğimi kabul etmeyecek olması yaşım 26
Soran+1 yılşu an sevgilimle yine bu konuyu konuşuyoruz artık konuşmamın zamanı geldi gelişme oldukca eklemeye devam edicm
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aileme evlenmek istediğimi açıklamak için öncelikle duygularımı anlamalı ve net bir vizyon oluşturmalıyım. Ardından, doğrudan, açık ve dürüst bir iletişim kurarak niyetimi ifade etmeliyim. Ailenin düşüncelerini dinleyip, saygı göstermeli ve karşılıklı bir anlayışa ulaşmaya çalışmalıyım.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Annen haricinde diğer yakınlarının desteğini almalısın anneni ikna edecek kişileri karşısına çıkarman şart. 9 yıl açıkçası çok uzun 1 zaman ama yaşlarınız 23 24ü geçtiyse artık ikna etme ihtimalin daha yüksek. Ama sana asıl lazım olan şey cesaret ve kararlılık...
05 Yorumla
Soran+1 yılYakınım yok kimseden destek alamıyorum kız kardeşime söyledim oda destek olacağını söyledi 26 yaşındayım evlenmeye dair kesin kararlıyım
Soran+1 yılAkraba akbaba ben akrabalarımdan destek alamam zaten bu duruma dusmemin sebebi dayım iki elim de yakasında diğer dünyada
Soran+1 yılSevgilim asla bunu tasvip etmez onzaman bile sesini çıkarmadı bunu yaşadığımizda askerden uzun dönem izne geldi izininin ilk gününde yaşadık çevresi askere tekrar giderken hüngür hüngür ağladıgini söyledi sevgilimin o bana zarar gelmesini istemez ama 1 yıl boyunca hem ondan uzakta hemde psikolojik şiddete maruz kaldım intihar eşiğine geldm dayandm bugünlere kadar onun sayesinde çok zor şeyler yaşadık kimseye yaşadığımızı yaşatmak istemez
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam olarak neden çekiniyorsun? Her ne olursa olsun anladığım kadarıyla çok küçük de değilsin bir köşeye çekip anlatırsan ortak yolda buluşulur. Ha bazen tarışabilir kavga edebilir huzursuzluk hakim olabilir göze alarak konuş. Fakat 9 yıllık uzun bir ilişki ve yaşanan olaylar damat adayıyla ilgilitse ora da sen tarafsız bir şekilde düşün derim. Gönlünce olsun💕
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Direkt söyle, yaşın da gayet yerinde fazla küçük değilsin, üstelik 9 yıllık ilişkim var diyorsun daha ailen ne diyebilir ki, artık koskoca yetişkin birey olmuşsun evlenmek senin en doğal hakkın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl karşılarlar bilmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorlar ayrıyız biliyorlar
merhaba gecmiste tatsiz birseyler yasamis olman senin de bir tekrar bir yuva kurmana engel olmadigini ailen de biliyodur tekrar uzulmeni istemedikleri icin temkinli yaklasacaklardir illaki ama senin de cesaretini toplayip karsilarina gecip konusma zamanin gelmis 9 yil az bi zaman degil cunki guzel gunler...
00 Yorumla
+1 yılYani ailen değil sen evleneceksin karşındaki kişiden eminsen bir şekilde aileni ikna edebilirsin. Çünkü kimse yanlızlığa mahkum değildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben sevgime aşkıma ona güveniyorum ama ailemin karşısında durmak beni ne duruma getirir bilmiyorum
- +1 yıl
Çok haklısın sana gemileri yak diyemem. İki yüzlü davranıp orta yol bulman gerekiyor. Çünkü dünya hali ailene geri dönmek zorunda kalabilirsin hayat bu. Geri dönecek yüzün olsun. Ama eşin de senin hayatının bir parçası olduğu için onu da koruman gerekiyor o yüzden biraz rol yapman gerekebilir.
Soran+1 yılEvet ailemi silmek istemiyorum onlara bunca zaman elimden geleni yaptm hayatımdan ödün verdim ama artık zamanı geldi
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen tabii ki evlenmek isteyebilirsin her anne babalar ister ailenden neden korkuyorsun? Senin konustugun o erkeğe istemiyor diye mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet annem onu istemedi yakalandık dayıma diye hayatım zindan oldu
+1 yılsen söylemek zorunda değilsin. sevgilin annesini göndersin mevzuyu konuşmak için, görücü usulü oluyormuş gibi yani ok.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnem kimseyi almıyor eve onlarida almaz aldıktan sonra ismini nereli olduğunu duyunca ayriyeten gene o olduğunu anlarlar
- +1 yıl
ailen tanınıyor mu onları?
Soran+1 yılAilesini hiç tanimiyor sadece sevgilimin ismini biliyordu unutmuş mudur bilmiyorum karşı karşıya getirmedim dayım sevgilimle yolda bizi gördü bir kere ondan sonra hiç iyi şeyler olmadı ailemle adam bozuldu
- +1 yıl
anladım. ozaman sen söylemelisin. ama pat diye olmaz, kendince biraz prova yap. konuya nasıl bşlayıp nasıl bitireceğin hakkında. sonra ailene konuyu açarsın
Soran+1 yılBu sene içinde evlenmek istiyorum kesinlikle bu dediklerinizi göz ardı etmicem tekrar tekrar okucam desteklerinizi sağolun
- +1 yıl
rica ederim. inş. kavuşursunuz.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence gayet anlaşılır olmuş
22 Yorumla
Soran+1 yılKendini anlatmışsın evet
Cevap sahibi+1 yılKskskskks
+1 yılBol bol dua et , Allahu Teala dan yaridm işte, 51 kere bismillah çek ve yüzlerine doğru üfle sonrada şöyle her şey güzel olacak.
00 YorumlaYani evde kalacak değilsin yaşın başın gelmiş sonuçta söyle onlar farkındalardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındalar tabiki ama annemin 9 seneyi duyduktan sonra tepkisini ölçüp bicemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Pilava çatal batır aile üyelerinin içinde. Şöyle 30 sn kadar bekle fark ettikleri zmn çatalını al pilavını yemeye devam et sessiz sedasız.
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Papa_Smurf 😃 Tabi oğlum eski toprağız biliriz sjjsjs
- +1 yıl
- +1 yıl
@Papa_Smurf sorma sjjsjs 😃kıymet bilmiyorlar
- +1 yıl
- +1 yıl
@Papa_Smurf ama kaçırdın şansına küs artık sjjsjs
- +1 yıl
- +1 yıl
@Papa_Smurf yaa maalesef sjjsjs
- +1 yıl
- +1 yıl
@Papa_Smurf Amin amin 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- 9 yılık Bir ilişki maşallah madem ailenle konuşmuyorsun öyle devam et gitsin sevdiğim adamla evlen zamanla olmasa ailenle yine barışırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılAile rızam olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman direk söyle
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bende aynı durumdaydım ama şimdi vaz geçtim evlenmek istemiyorum en azindan şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar gideceğim vazgeçmem
- +1 yıl
Ben vazgeçmiş değilim sadece sevdiğim kişiyi beklemek istiyorum
Soran+1 yılDoğru zamanı bekleyin sizde o zaman çünkü er geç geliyor
- +1 yıl
Sadece ben bekliyorum beni bekleyen kimse yok en acı verici tarf bu bence🥺🥺😔
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kahretsin ya aynı aynı şeyleri yaşadım. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de.
02 Yorumla- +1 yıl
Seninki demi 9 yıllık 😃
Soran+1 yılSen naptin
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılKoca kızsın. Neden korkuyorsun? Çok korkuyorsan önce annene söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun annem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılVer numarasını hemen arayıp söyleyim hayır derlerse seni sevdiğine kaçırırım yaptım daha önce
031 Yorumla- +1 yıl
Öyle konuşuyorsun ki sanki hayirli bir şey yapmissin gibi
- +1 yıl
Çokta güzel yaptım. 6 yıldır birbirlerini seviyorlar. Kıza dedim ya kaçarsın ya da gelir seni sevdiğinin koynuna elimle sokarım dedim oda ister istemez kaçtı manyağım yaparım çünkü
- +1 yıl
Sesli güldüm
- +1 yıl
@buzlukahvem istersen televizyon kanalına çık gül. Gerçekten yaptım.
- +1 yıl
Hayır ya o manada gülmedim tarzın komiğime gitti eğlenceli yani. Ve yukardaki kizin yorumuna da güldüm
- +1 yıl
Gizli üye senle konuşmam gereken konular var🤣🤣 3 senedir birbirimizi seviyoruz ailemizi de çiğneyemiyoruz kültür farkı var bizi evermiyorlar bi ortayı bul
- +1 yıl
Anladım. Ben sevenlerin her zaman yanındayım. O anda ana babayı tanımam. Ana baba biter o zaman bende
- +1 yıl
Bana da el at abi bak sıraya girdik hahajaj
- +1 yıl
Sen geç dalganı asosyal
- +1 yıl
Ne zaman 1000 kişi oldunuz o zaman başlarım teker teker yardım etmeye
- +1 yıl
Valla dalga geçmiyorum abi ağlanacak halime gülüyorum burada artık dayanamiyorum
- +1 yıl
Türkiyede şirket kursan da sevenleri kavuştursan çok ihtiyaç var çok
- +1 yıl
Adam başı 5000 tl alırım 🙂🙂
- +1 yıl
Haydaaa
- +1 yıl
O şirkete başta üye olurum
- +1 yıl
Asosyal bendr öyle idim şimdi herkes sesini kesti bekliyorla hala bekarım yaşım 37
- +1 yıl
Uye kabul etmiyoruz ve bizimde masraflarımız oluyor
- +1 yıl
Tam evlenecek yaştasın ama fazla geç kalma.
- +1 yıl
Kaldım bile geç
- +1 yıl
Acele et o zaman
- +1 yıl
Var biri ismime bakarsan yurtdışında yaşıyordum sırf onun için geldim İstanbul'da yaşıyorum şimdi
Soran+1 yılher şey güzellikle olsun kaçma çözüm değil. Okudum emek verdim. Ailemin yüzünü yere yıkmak istemem.
- +1 yıl
O zaman yarın kuyumcu ziyareti planla
- +1 yıl
Soran. Doğru diyorsun o kişidr okudu ama ailesi vermedi abisi karşı geldi vesayre. Ailesi bin pişman oldu mecbur onay verdi düğünleri oldu
- +1 yıl
Buzlu yaptım bile aldım bile her şey hazır
- +1 yıl
Allah mesut etsin o zaman hayırlı olsun
- +1 yıl
Sağolasın Allah razı olsun
- +1 yıl
Amin ecmein
- +1 yıl
Hepimize tüm evlenmek isteyenlere diyim
- +1 yıl
Allah yolunu açık etsin abim tüm güzellikler kalbinden geçenler senin olsun
- +1 yıl
Asosyal Allah razı olsun sağolasın teşekkürler. Seninde inşAllah
+1 yılbende evlenmek istediğimi abime nasıl belirtirim bilmiyorum. ahahah düşünmesi bile korkunç
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi erkek kardeş bunlar çok zor. Benim erkek kardeşim de zamanında okulumun kapısında bekledi
+1 yılAnneme söylerim de.. Ama şu an çok erken bunu düşünmek icin
02 Yorumla
Soran+1 yıl9nseneden sonra erken değil zamanı geldi benim için
- +1 yıl
Yok seninki normal..
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Yaşım geldi geçiyor diyerek başla sonra da devam ettir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle başlarm kesin kuck değilim çünkü bir 9 sene daha bekleyemem
Soran+1 yılEminim kesinlikle
+1 yıl9 yil o ikiskiyi surdurebildiysen soyleye bilirsin de
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemek kolay ama ben sonrasını düşünüyorum
+1 yılAnnene söyle o da babana söylesin, bu işin adabı böyle
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnem zor biri ve mazide iyi şeyler yaşanmadı
- +1 yıl
Fark etmez hicbisey olmamış gibi davrancan. aile bu, küslükler unutarak çözülür
Sorunlari sorun edersen büyür, onlara ihtiyacın var
Soran+1 yılKendimi topladim onlara yakışır bir evlat olmak için ama geri tepmesinden korkuyorum onlara ihtiyacım var tabiki bu süreçte ama desteklenmemekten süreçten korkuyorum
- +1 yıl
Kaybetcek bişeyin var mı, denemelisin en azından
Soran+1 yılHiçbiseyim yok benim bu hayatta istediğim tek şey mutlu huzurlu yaşamak ama onuda bu dünyaya cehenneme çevirdiler okudum yıllardır çalışıyorum didiniyorum ama ortada kazandığım hiçbiseyim yok 26 yaşına geldim artık bu dünyada tek istediğim onunla huzurlu mutlu yuvamizin olmasi
- +1 yıl
Umarım süreciniz iyi geçer, bol şans bacım
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgilini yolla o konuşsun annenle ya da ele babanla
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim asla bu konuda karışmak istemiyor ben annemi yollarım sonra yüzük kesmeye gelirim aileni sen ikna et diyor zaten yüzükten sonrada beklemeden düğün yapacağız nasip olursa ama sorun ailem ne yapacağımı bilmiyorum
Evlenmekte kararliysaniz soylemelisin. Ama 9 yillik beraberliginiz soylemeni tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılAnneler evlatlarına kıyamazlar. yeni tanıştık dersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeyefendiyi de alıp dikileceksiniz karşılarına, ikna edersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEninde sonunda evlenmicekmisin?
Ailen turşunu kuracak hali yok
İstemeye gelsinler seni
Sende evet kabul ediyorum de05 Yorumla
Soran+1 yılBunu sevgilim de söylüyor turşunu kurşun annen diyor
Cevap sahibi+1 yılE haklı tabi.
Yaşın küçük vs değilse saçmalık bu durum
Kim evladının evlenmesini istemez ki.
Senin ya yaşın küçük, ya da senin kararlarına güvenemeyecekleri bir durum var ortada
Soran+1 yıl26 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılİlginç
Ailenle konuşup sebebini öğrenmek istedim nedense
Soran+1 yılBizi girenlerin olması yaşımın küçük olmasından kaynaklı yaşadığımız eski sorunlar şu an bunlar gün yüzüne tekrar çıkacak ve bize engel olacak gibi hissediyorum
Anneeeeğ sen vermezsen beni ben başka şeyler verebilirim de 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Önce annene söyle o da babanın sakin bir anında yumuşatarak söylesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Hiç korkma söyle biri var diye inan et rahatıyacn Cok illa bi gün söylemen gerecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce annene söyle o babana söyler uygun bir dille. Veya profesyonel destek al.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikle ilgili resimler videolar dizideki evlilik sahnelerini imalı bir şekilde söyle annen anlar ve herkesin içinde deki bir şey yok diyemesin herkes derken baban kardeşlerin falan direk deme risk içerir ona göre dikkatli adım at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 9 yıllık ilişki zaten evliliktir, evlilikler artık o kadar sürmüyor.
10 Yorumla
+1 yılDamat beyin işi gücü varsa verirler annene söyle annen babana çıtlatır böyle ilerler yani neden bu kadar korkuyorsun ki yaşında küçük değil be ablam
(geçmişte yakalanmış olabilirsin ama bu hiçbir zaman evlenmeyeceğin anlamına gelmiyorki )00 YorumlaÖnce en sakin olan ve seni anlayabilecek kişiye söyleyerek baslayabilirsin. Üstelik o kişiden yardım ve fikir alabilirsin aileni en iyi tanıyan aile içinden birisidir
08 Yorumla
Soran+1 yılKüçük kardeşime söyledim o biliyor 2 aydır bana destek olacağını belirtiyor amaa annem çok osmanli bir kadın karşı taraf geldiğinde ya kötü bişey olursa diye çok çekiniyorum tam 2 aydır kafayı yemek üzereyim annemden kaynaklı çok korkuyorum
Soran+1 yılÇok sağol önce babamla konuşmam uygun olur mu bilmiyorum babam onayladıktan sonra sorun olmayabilir ama annem çok degsiik bir insan hayat hikayem film olacak cinsten
- +1 yıl
Ya baba onayladiktan sonra annenin gönlünü bir şekil alırsınız takma ama babanla evde konuşma bence konu hemen annene yansimasin. Evliliklerin geneli kolay olmuyor birşeyler den taviz verilmesi gerekiyor illa anlaşılmayan konular oluyor önemli olan sabırlı olmak ileride her şey normale döner 🤗
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bunuda denicem babam eminim olgun karşılar durumu ama işte sorun annem olunca nefes alamıyorum
Soran+1 yılİnşallah olur bugün yarın diye diye tam 2 aydır oyalandm ama artık hazır hissediyorum kendimi inşallah annem onlar geldiklerinde sorun çıkarmaz
Sen söyleme evlenecegin kişi bir yolunu bulup senin ailenle temasta bulundun sanki görücü usulü gibi zaten evlenecek sen işin adı konulur evlenilir bukadar kasma kendini su akar yatağını bulur
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun 9 yıl maşallah tez zamanda kavuşursun sevdiğine ailenden seni seven sayan seni koruyan kolayan birisi varsa önce ona acıl tepkilerini ölç yardım iste
00 YorumlaBence kesin dille söylersen anlayışla karışılar ailen sonuçta senin kötülüğünü istemez anne yaşım geldi die söze başla devamı gelir kalbindekileri dile dökmen gerekir.
00 Yorumla
+1 yılÖnce dağmat adayının niyetinin gerçekten citti olduğuna emin ol anne ne beni istemeye gelecekler de söyle istemeye gelsinler olsun bitsin
018 Yorumla
Soran+1 yılDamat ciddi her gün bana moral veriyor arkamda duruyor o konuda ona güvenim tam beni istemeye gelecekler dediğimde ailem onun olduğunu ve bu zamana kdar hala ilişkiyi yürüttügumu duyarsa orada olay patlar ben 9 seneyi katmamayi düşünüyorum artık yıllar önce yaşanan yaşandı bitti görüşmedik ama son 2 aydır tekrar görüşmeye başladık dersem konu uzar mı yine olumsuz olur mu annem tarafından bilmiyorum
- +1 yıl
9 sene önce yaşanan nedir
Soran+1 yılAilemin olaylı bir şekilde öğrenmesi dayım yolda görürken denk geldi bize gördü ve anneme söyledi annem ben üniversiteyi bitirene kadar yakamdan düşmedi şu an çalışıyorum o kadar üzerime düşmüyor birde home Office düşünün gerisini 24 saat dizinin dibindeyim yoksa onuda kabul etmezdi
- +1 yıl
Ee nolmuş bunda bir şey yok
- +1 yıl
Sen buyutueyorsun
- +1 yıl
Ailenin 9 senedir devam eden ilişkini bilmesi ayıp değil hiç takma kafana
Soran+1 yılburada çok destek oldunuz sağolun yarın tekrar denicem konuşmayı
- +1 yıl
9 senedir birbirinize sadakatiniz den dolayı sizi tebrik etmeliler
Soran+1 yılBiz daha ilk birbirimizi görmemizde yemin ettik evleneceğimize dair Allah o hissi veriyor içine evleneceğin insanla ben korkum süreç annem ya sorun çıkarırsa erkek kardeşim bişey yaparsa
- +1 yıl
Nerelisiniz
Soran+1 yılSivas merkez
- +1 yıl
Bende sizi uzaylı sandım yav evlenmek için istemeye geliyorlar kız kaçırmaya gelmiyorlar şu düşüncelerden kurtul
Soran+1 yılİnşallah kurtulurum ama eski yaşananlarınin gün yüzüne çıktığında neyle karşılaşacagmi bilmiyorum
- +1 yıl
Ne yaşanmış ki böyle anlamadım
Soran+1 yılDayım bizi yolda gördü sonra aileme söyledi annemle aramız bozuldu ayrıldık biliyorlardı ama yine ara ara yakalanmalar oldu telefondan vs
- +1 yıl
Tamam da kötü bir şey yok bunda neden alamıyorsun gönül eylendir Memişsiniz niyetiniz citti hiç düşünme anne ne söyle
Soran+1 yılEvet ilişkimiz hep ciddiydi annemin nasıl karşılayacağından korkuyorum
- +1 yıl
Korkma
+1 yılNeyden korkuyorsun tam olarak? Ailenin neden sevdiğin adamı kabul etmeyeceğini düşünüyorsun?
111 Yorumla
Soran+1 yılAnnem geçmişte eğer onunla evlenirse bizi silersin dedi işini bahane edeceklerini düşünüyorum çok şükür kendi işini yapıyor ailesiyle birlikte düzenli bir insan ama annem tanımadığı için yargılıyor
- +1 yıl
Ozaman ailenle tanıştır onu bir akşam cağır eve herkes eteğindeki taşları döksünn kovacak değiller yaa seni seviyorlarsa saygı duyarlar sana bu arada ne iş yapıyor?
Soran+1 yılAilesi ile birlikte taşeron firmalar iş alıyorlar devletten iş makineleri var 20 ye yakın onları kiraliyorlar+ ekiplerin başında duruyorlar makineleri kontrol ediyorlar
- +1 yıl
İyide bu işte ne var ki mis gibi helalinden çalışıyor adam anlayamadım bu yüzden karşı çıkmak saçma değilmi bence başka nedenlerde var yanlışmıyım?
Soran+1 yılDayımin yolda bizi gormesi ve benim adımın çıkması ya zaten ben ailemide anlamıyorum benim adım çıkmış sevgilisi var diye niye direniyorlar anlamıyorum zamanında evlencem diye kaç kere söyledim umurlarinda olmadı şimdi ise iş ciddiye binecek ben ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Adın çıkması deyince nerde yaşadığınızı anladım 🥺 oralarda o işler çok zor oluyor anneler babalar kızlarını sevdiğine değil istediklerine veriyorlar çok çok yanlış bi düşünce çokta zorlarlarsa ne yapacağını söylememe gerek yok 🙂😉
Soran+1 yılEvet ama annemler yine sabırlı çıktı beni başkasına vermeye kalkmadilar genede kapıya koymadılar ama keşke her şey güzellikle olsa
- +1 yıl
Ohoooo kızım işin zorr hazirla valizini al sevdiğini şehri terket
Soran+1 yılSevdiğim de arkamdan gelir
- +1 yıl
Arkandan gelmesin onu al kaççç umarım çok mutlu olursunuz ♥️
Soran+1 yılİnşallah çok sağol ♥️
O aileye rağmen 9 yıl ilşki devam ettireebildiysen her seyı yaparsın senin sevginde var gücünde 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailem çok katı bu konuda annem özellikle 9 yıl gizli saklı telefonlarla idare ettik ama şimdi evlenmek istiyoruz ve annemden korkuyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum ya Allah yardımcın olsun şimdi 9 yıllık lşki dersin gidersin hayatın zehir olur ailen biz demiştik der şimdi gitmezsin ailenle kafayı yersin valal zoe be bir seçim yapmak zorundasın her seçim bir yoldur hangi yoldan gireceğine sen karar vereceksin yolda çiçek mi çıkar çalı mı yürüdükçe görürsün başlangıç her zaman bilinmezdir gittikçe oturur taşlar
Soran+1 yılO kadar haklısın ki bir yandan yuvamı kurmak istiyorum bir yandan ailemi düşünüyorum yaşadıklarım kolay değildi hala atlatabilmis değilim üzerimdeno yüzden bir adım ileri atmaktan korkar çekinir oldum anneme kabul ettirdikten sonra eminimki herşeyin üstesinden gelirim ama annem kabul etmez bu yuzden karşısına çıkamıyorum yarın kandil günü denicem inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işin içinden
+1 yılsakın pat diye söyleme çok kızarlar yanlız bir ortama geç sakin sakin onlarla konuş ve durumu anlat daha iyi
00 YorumlaKimsenin ailesi evlilik dışı ilişkiyi desteklemez. Önce evlenmicem bekar takılcam de kızarlar sonra tamam tamam evlencem dersin alışırlar.
00 Yorumla
+1 yılBen çoğu kez söyledim dinlemek istemiyorlar. Kaçma planları yapıyoruz şimdi
05 Yorumla
Soran+1 yılKaçmadan önce tüm yolları denemek istiyoruz
- +1 yıl
Aile rızası önemli fakat benim mutlu olmaya hakkım yok mu
Soran+1 yılMutlu olmak en doğal hakkımız ama aile rızası olmmadan yola çıkmak çok zor
Benim de aynı sıkıntı 2 senedir evliyiz ailem vermez diye konuşamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde artık hayatımızı birlestirmek istiyoruz ama güzellikle olacağını düşünmüyorum sorun sıkıntı her şey başa dönecek
Sevdiğim derim istemeye gelin sürekli ozaman bilirler
00 Yorumla
+1 yıl9 yıldır aılenızdwen nasıl sakladınız
20 Yorumla
+1 yılUykum bir dille annene söyle annen babana söyler
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi ben nasıl ikna edicem
Soran+1 yılDenicem bütün yolları
- +1 yıl
Herşeyin hayırlısı olsun hakkında
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda evlilik ii değil
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğinle bir ömür boyu beraber olmanın kötü olacağını düşünmüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 9 yıllık ilişki mi olur ya
010 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte bunlard hayatın içinden
Soran+1 yılSevmenin yanlısı yoktur ailem evliliğime karşı çıksa dahi biz birbirimizden kopmayiz
Soran+1 yılKendi hemcinslerin aglatmadigi sürece sorun yok hemcinslerimde
Soran+1 yılEvlenmek isteyen zaten o onun işine geleceği ne malum bu hayatta iyi adamlarda vardır ben çok şükür iyi bir adama denk geldim bütün zorluklara rağmen beni bırakmadı tirsip kaçmadı ben ondan eminim okul iş hayatı evimizin yapılması bunların hepsini biz beraber yaptık 4 sene okudum 2 yıl kiseyi bitirdim son iki yıldır çalışıyorum para biriktirdim bu esnadada 3 yıldır evimiz sıfırdan yapılıyordu bazı şeyler için geç olsun güç olmasın dedik umarım her kadının arkasında böyle dağ gibi duran biri olur diğer türlü çünkü hemcinsleriniz hemcinslerime dediğin gibi ağlatıyor çok şükür bir gün bile gözümden onun yüzünden yaş akmadi
Soran+1 yılBenim sorunum ailem
- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılNiye la ne güzel 9 yıllık ilişkin var git söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılSoylucem
- +1 yıl
Gidipte kuduruk şekilde ben evlenmek istiyorum deme kjjjnkjgmşlhnlkjjgb. Biri var ciddi düşünüyoruz filan bunun gibi alttan al bir şey yapmazlar ve ayrıca turşunu mu kuracaklar evlen işte bunu filan söyle kabul edilmezse akıllı ol ag
Soran+1 yılSoylucem en yakın zamanda tabiki ciddi düşündüğüm biri var görüşüypruz bir süredir dicem direkt atlamam evlenmek istiyorum demem
- +1 yıl
Güzel güzel taktik kullan her zaman
naptım ben o olmadan beni kocaya verinde
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke verseler
Pilava kaşık sapla 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılOnu erkek yapmiyo muydu 😅
Soran+1 yılDenerim 😅
Soran+1 yılHayallerim öyle güzel ki inşallah her şey yolunda gider
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Görücü olarak gelsinler tanımıyor gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer annem eve almaz geri gönderir daha mahçup olurum onlara karşı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn anlastigin kisiden basla sende
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamla aram iyi onu düzelttim babamla konuşsam önce nolur bilmiyorm ne tepki alırım
+1 yılSöyle gitsin boş ver eskiyi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet artık uzatmak istemiyorum bende çünkü sevgilim de artık hazır her anlamıyla
- +1 yıl
Ee söyle bekletme adamı
Soran+1 yılDevir değişti inşallah söylediğimde kötü anılar gün yüzüne çıkmaz
- +1 yıl
Bişey olmas
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPlava çatal sapla😂😂👍
10 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek istiyorum ama ailemle konuşamıyorum. Aileme evlenmek istediğimi nasıl söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler