Eski erkek arkadaşımı unutamıyorum ne yapıcam?

Ben yaklaşık 3 sene önce instagramda biriyle tanıştım ismi lazım değil. Bu bana yazdı konuştuk falan baya iyi gidiyordu sonra bu birkaç ay sonra camide bir hocaya demiş ki işte bizim aramızda 6 yaş var sevgili olmamız uygun mu. Hoca da hayır gibisinden bişey söylemiş ben buna asla inanmadım benden sıkıldığını ve ayrılmak istediğini düşündüm çünkü o kadar güzel hissettiriyordu ki son zamanlarda sevgisinin azaldığını hissettim. Neyse bu benden ayrılmak istediğini söyledi bende her ne kadar itiraz etsem de sonunda kabul ettim ama 2 sene toparlanamadım çok dağıldım derslerimi aksattım kendime zarar vermeyi düşündüm. Neyse bu 1,2 ay önce sürekli bana yazmaya başladı engelini kaldırıp ben yüz vermedim hala arayla yazıyor ama çocuk oyuncağı gibi bi yazıyo bi engelliyo bi yazıyo engelliyo anlıycağınız sürekli kavga ediyoruz. Ama ben ilk aşkım olduğu için unutamıyorum kimi hayatıma alsam aklıma o geliyo yürürken o müzik dinlerken o ders çalışırken o Allah belasını versin artık çıkmıyo aklımdan ne yapıcağımı Bılmıyorum sadece içimi dökmek istedim ama hakkım helal değil sadece bu kadar :))
Eski erkek arkadaşımı unutamıyorum ne yapıcam?