Kemdimi iliskiye hazir hissetmiyorum iliskilerde cok yoruluyorum dedi zamani gelince bazı seylerin adın net sekilde koyulur dedi bana duyguları olduğunu da soyledi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya gizli narsistir benching yapıyodur (yedek kulübünde tutmak) ya da Başak burcudur
Terazi burcu narsist değil aslinda sadece cok ciddi biri bana senin tavirlarin bana cok ters geliyor dedi
Terazi miiii daha beter tam bir gizli capkin onun bir çok yedeği olur saf olmaz ağzı iyi laf yapar
*olma
Evett gercekten terazi erkekleri cok capkin oluyorlar
Ben de böyleyim, özel bir amacı yok ben ilişkide çok detaycı birisi olduğum için kafam çok yoruluyor buna engel olmak için genelde ağırdan alıyorum
Peki hoşlandigin kisiye karsi da tavirlarin boyle mi bana dediki ben seninle konusmak istoyorum ama dedi senin tavirlarin bana cok ters geliyor dedi ama sana karsi boş değilim dedi acele etmeye gerek yok dedi
Hoşlandığım kişiye karşı böyle zaten çünkü sevdiğim için her detayı beni üzebilir ben ona bu kadar anlam yüklerken kendi psikolojimi tehlikeye atmış oluyorum bu yüzden daha ağırdan ilerleyelim diyorum zamanla daha iyi tanırız birbirimizi. Sana karşı boş değilim dediyse ama hareketlerin ters geliyor dediyse gözüne batan ve hoşuna gitmeyen hareketleriniz olmuştur, onları kafasına taktığı için ağırdan alıyordur
Noldu biliyonusunuz biz tanisali 4 ay oldu 3 ay konustuk hersey cok guzeldi hatta sevgili gibiydik benim herseyime mudahale etmeye calisuyordu bende dedim ki bana karisacaksan bazi seylerin adini koymaliyiz dedim bana bazi seylerin adini Şu an koyamayiz dedi. Sonra ben onunla artik konusmak istemedigimi soyledim bayağı diretti konusalim falan dedi numarami vs sil dedim kalsin arada konusuruz dedi. Ben sildim herseyi arama mesafe koydum sonra pisman oldum 4 gun sonra ona yazdim bana cok kotu davrandi nasil bir anda bu kadar soguk oldu analyamadim bana Şu an diyorki seninle sıkı fıkı olmam arada yazarsan konusuruz diyor ne yapamaya calisiyor amacı nr sizce benden soğdumu hemen yani yoksa ben ona hiç yazmayım siniri gecince eskisi gibi mi oluruz cok ta gururlu biri aslinda ne yapicam sizde onun gibisiniz galiba nolur bana bisey soyleyin amaci ne ben ne yapabilirim. Yılbaşında iletişimi kestik işte
Ohoo siz niye öyle yaptınız ki her şeyi sil vs. deyince iyice kafasını karıştırmışsınız hoş olmamış tabii ki kötü davranır. Ben net bir öneri verirsem yanlış olur sorumluluk almak istemem sonuçta çocuğun kafasının içini tamamen varsayımlarla biliyorum ancak siz olayı biraz batırmışsınız gibi. Amacı nedir derseniz bence unutmaya çalışıyor tamamen kopmaya çalışıyor olabilir ya da sizi daha çok kendisine bağlamak için böyle ilgisiz bir yol izliyor olabilir
Sizinde konusma tarziniz vs onun gibii nunaramaida silmiyor ama arada yazarsan konusuruz seninle sıkı fıkı olmam demek ne demek birde soyle bir durum var benim gözümün yükseklerde olduğunu düşünüyor sürekli bana laf sokuyor bu konuda
Sıkı fıkı olduktan sonra sonuç "seninle konuşmak istemiyorum numaramı sil" vs. olduğu için artık sıkı fıkı olma fikrine daha da soğuk bakıyordur. Biri bana böyle deseydi yani beni böyle kolay silebileceğini belli etseydi içten içe kırılır ama dışarıdan gurur yapar ben de o tekrar yazınca onu silebileceğimi ona gösterirdim. O da muhtemelen bunu uyguluyor şu an yani sıkı fiki olmam demek bu demek. Gözü yükseklerde olma kısmını anlamadım kendisinin yanındayken başka erkeklerden mi bahsettiniz?
Yok baska erkeklerden bahsetmedim onun maddi durumu fazla iyi değil bende lüx yasami seven insanim o da bu konuda surekli bana laf sokuyor halbuki ben onunla her kosulda yaşarim
Bana şımarıksın diyor sürekli ama gözünü de gözlerimden alamiyor gizli gizli bana bakiyor her ortamda
Beğeniyor sizi demek ki, ancak hakkınızda bazı olumsuz fikirlere kapılmış bunu çözmeniz lazım yani onun gözündeki imajınızı tazelemeniz lazım.
Sizin burcunuz ne peki
Bilmiyorum ki burcum nedir, astorolojiden anlayan biri değilim maalesef
Hangi ayda dogdunuz ayin kaci?
20 temmuzda doğdum
Yengec burcusunuz
Teşekkür ediyorum araştıracağım yengeç burcu ne oluyormuş diye umarım iyi bir şeydir. Hayatta başarılar ve güzel bir ilişki dilerim
Tesekkur ederimm😊