arkadaşlar merhaba sevgilimle 8 9 ay once tanıstık 1 aya yakın cıktık ve ilk cıktıgımız zaman gram kıskanmıyodum sevmıyodum bıle sayılabılır ve onlaykende cok kız ortamım vardı yazın basları ortam falan anlarsınız ve kız cok guzel o zamanda kızın guzellıgı degılde tek kız yerıne daha fazla kızlar nedense daha cok ılgımı cekıyodu ve cekmıstıde ve ben bundan ayrıldım kız bana nasıl takıntılı ama hayatımda kımsenın kımseyı ne bu kadar cok sevdıgını gormustum nede bu kadar cok takıntılı oldugunu ve cok pişmanim ki ben bu kızı çok fazla uzdum.
iki aya yakın bı sure once tekrar barıstık ben evıne cıcekler yolladım yalvardım nerdeyse ya bu sefer ben takmıstım bı sekılde barıstık ve anlamadıgım sekılde kıza cok fazla aşık oldum hayatımda kımseyı bu kadar sevmemıstım ve cıddı ılıskım bi tane olmustu şu an hala çıkıyoruz ve kız çok güzel bi kız her ortamda begenilen numarasi istenen her turlu platformdan her tur erkegın yazdıgı bı kız
ben kızı çok seviyorum çok aşığım kızda çok seviyor kıza guveniyorumda ama o kadar cok şey gordum ve anlattı kı ıster ıstemez oyle bı kıskanıyorum kı kendımı durduramıyorum paranoyaklık sevıyesıne geldı kendime zarar verdigimi dusunuyorum artık bu kıskanclığımı nasıl onleyebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer