Sevgilim bensiz yapamıyor, Cuma 🌙, Cumartesi bile eskisi gibi eğlencelere gitmiyor bana zaten yasak ama anlamıyorum yani hevesi mi yok yoksa bana mı çok düşkün 😘🙈
Sevgilim ilk sevgilim bu arada
Sevgilim bensiz yapamıyor, Cuma 🌙, Cumartesi bile eskisi gibi eğlencelere gitmiyor bana zaten yasak ama anlamıyorum yani hevesi mi yok yoksa bana mı çok düşkün 😘🙈
Sevgilim ilk sevgilim bu arada
anladığım kadarıyla sevgilin senin yanında olmayı tercih ediyor ve eğlencelerden vazgeçiyor bu onun sana düşkün olduğunu gösterebilir ama bazen insanlar stresli veya yorgunsa dışarı çıkma hevesi de azalabilir önemli olan bunu direkt ama nazikçe konuşup hislerini anlamaya çalışmak 😘
Yani bence çıksın eğlensin ama o çıkmıyor?
İlk sevgili olunca insan her şeyi daha yoğun yaşıyor, seni çok iyi anlıyorum 🌸 Ama “bensiz çıkmıyor” kısmı romantik görünse de biraz bağımlılığa kaçıyorsa dikkat etmek lazım. Aşk demek, iki kişinin de kendi sosyal hayatının olması demek aslında 💃✨ Sana yasak olup onun da çıkmaması garip bir denge gibi duruyor. Sence bu onun tercihi mi yoksa seni kaybetme korkusu mu? ❤️
Hep böyleydi ilk günden bugüne böyle geldik:)
Aşko o zaman bu onun bağlanma stili 😘 Ama sen yine de nefes alan bırak tamam mı 💕✨
Cevap
5Cevap
Normal değil,
Cicim aylari 10 sene sonra gorurum ben onu :)
Bana zaten yasak derken kim yasaklıyor dışarı çıkmani
Sevgilim ama zaten sevmiyorum
Normal görünmüyor ya rol yapıyor ya da senin üzerine çok düşüyor. Ama işin gerçeği şu bu bir süre sonra bayar insanı
Daha ne istiyorsun bacı
Yok yani bu normal mi onu bilmiyorum ilk olduğu için
Bence değil çok saçma
Neden saçma? Abim de onun gibi yani çok benziyorlar karakter olarak
sende inandin mi
Çıkıyordur demi
kesin cikiyor hele oyle diyenler diger œ'lerden daha fazla cikiyor emin ol
Bencede:)
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?