Şimdi ben bir çocukla tanıştım litmatch den konu çok karışık yerlere gitti detaylar kısmında anlatıyorum fikri olan bana yardımcı?

şimdi biz bu çocukla litmatchden tanıştık ben buna sosyal medya hesabımın olmadığını sosyal medya kullanmayı sevmediğimi Litmatch hesabımı sileceğimi söyledim o da bana Instagram hesabı açmamı istedi oradan konuşuruz dedi ısrar etti ben de kabul ettim ama hesabı açamadım bir türlü o da ben açarım sana dedi bana bir Instagram hesabı açtı oradan iki haftadır konuşuyorduk Instagram‘da konuştuğumuz sürede bana benden hoşlandığını söyledi bir kaç defa ama bizim için ilerisi olamaz ben seni üzerim ben seni kırarım dedi ben de bunu bilemeyiz kim kimi Üzer kimi kimi kimi kırar zamana bırakalım zamanla ne olacağını görelim dedim bunun üzerine tabi bir süre geçti ondan sonra bizim aramızda bir tartışma oldu bu tartışmadan sonra bana dediki ben sıkıldım on konuşmadan sekizi Tartışma arkadaş olalım arkadaş kalalım dedi bizim için ilerisi olamayacak dedi ben de düşüneyim dedim ondan sonra düşündüm ve ona dedim ki tamam öyle istiyorsan öyle olsun arkadaş olalım dedim ben bunu der demez tamam numaranı ver dedi ben de şaşırdım bugüne kadar numara konusunu açmayan bir insan bir anda numaranı ver dedi tamam dedim numaramı verdim bizim için hiçbir zaman ilerisi olmayacak arkadaş olacağız falan dedi ben de okay dedim Ama anlamadığım şey bir insan bir insanı arkadaş olarak görüyorsa sabah günaydın mesajı yazıp gün içinde sürekli iletişim halinde olup gece de iyi geceler deyip ondan sonra uyur mu benim yani on yıllık arkadaşım var biz böyle değiliz eski erkek arkadaşım da bana şey demişti erkekler beğenmediği hoşlanmadığı veya bir kıza bir amacı yoksa asla o kızla ne arkadaş olurlar ne de konuşurlar dedi o yüzden kafam çok karışık Senden hoşlanıyorum büyü gibisin senden vazgeçemiyorum diyip sonra arkadaş olalım demesi bunu kabul eder etmez numaramı istemesi anlamıyorum sizce amacı ne

Şimdi ben bir çocukla tanıştım litmatch den konu çok karışık yerlere gitti detaylar kısmında anlatıyorum fikri olan bana yardımcı?