Kız arkadaşım sürekli bana geri dönüyor ama sonunda ayrılıyor, ne yapmalıyım?

arkadaşlar 1 yıl önce falan sanaldan bir kızla tanışmıştım. birbirimize bayağı ısınmıştık hemen sohbetimiz güzel gidiyordu. bir süre sonra kız ben yapamayacağım artık bu ilişkiyi kaldıramıyorum dedi. tamam dedik ve konuşmadık bir süre. sonrasında ise bu bana yazdı, normal bir şekilde sohbete devam ettik. bir süre yine konuştuk ve yine sonunda durduk yere gitti, benzer şeyleri dedi. bir kaç ay sonra beni telefonla aradı tanımadın mı benim işte falan dedi, tanıdım dedim. sohbet etmeye yine devam ettik. sonrasında yine ilişki bozuldu sebepsiz. sonra tekrar yine aynı o bana yazdı, yine devam ettik. kız da seninle olmak istiyorum ama, kendi bağımsızlığıma da engel olamıyorum diyip, yine bırakıp gitti. ben de en sonunda dedim bir daha görüşmeyelim, görmek istemiyorum seni falan filan yazdım. mesajı beğendi, bir kaç gün sonra ise, bu mesajı okudukça üzülüyorum kendi kendime dedi. ben de görüldü attım. bir kaç gün sonra ise bi anlık sinirle mi yazdım nasılsa artık s*ktir git yazdım. kız da, birbirimizin mesajı görmesiyle yanıt vermesi arasında çok fark var, sindiremiyoruz herhalde dedi. sonrasında biraz tartıştık yine devam ettik, bir süre konuştuk yine. günlerden bir gün sohbet ederken, durduk yere sohbetin ortasında kız beni zorbalamaya başladı, nedensizce. ben de sesli mesaj attım biraz uzun cevaplar verdim. ben de o sinirle ve gururla hikaye atmıştım bir de köpeğiniz size havlıyorsa onu başkası besliyordur diye. sonrasında da o sesli mesajlarıma yanıt olarak, ağla dedim de bu kadar değil dedi kız. halbuki ağlamadım düzgünce konuştum. sonrasında zaten bu beni direkt engellemiş. ardından telefonla aradım, direkt ne var ya demeye başladı bağırarak. noluyo kızım sana falan filan dedim, ananın a*ı oluyo attığın hikayeyi de gördüm, seni engelliyorum dedi ve her yerden engelledi. normalde affetmeyecektim ama kendime engel olamadım. enayi gibi hissettim kendimi. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir? ya hasta ya da takıntılı.
Kız arkadaşım sürekli bana geri dönüyor ama sonunda ayrılıyor, ne yapmalıyım?