Eğlenceli mi, deli dolu mu, uyumlu ve sakin mi, romantik mi yoksa gerçekçi mi? 😄 Tamamen senin yorumuna bırakıyorum. Sen nasıl bir yar olur? Keyifli akşamlar.. 🥂✨️
Romantik olduğumu biliyorum. İnce düşünülmüş jestlerim olabiliyor. Karşı tarafa güvenirsem duygularımı iyi ifade edeceğimi biliyorum. Agresif bir yapım var oda dikenim olsun 😁 kıskanç zor bir yâr olurum hahaha
Eğlenceli olur baş belası olurum her halde cok eğlenmek isterim hemde cok yaĝmur yağdıgında tutardim eldinden çikardık dışarı doya doya dans edip müzik dinlerdik hep yeni şeyleri birlikte keşf etmek isteyen bir tip olurdum onu cok merak eden ve hep destek olan bir tip olurdum.
Eğlenceli ve deli dolu elbette 😂 sevdiğim kadınla sadece aşk değil eğlenmek ve arkadaşlık da isterdim. mesela sürekli gezelim ya da bir şeyler yapalım isterdim.. Keyifli akşamlar.. ✨🥂
Keşke biraz daha genç olsaydım Ama gençliğimde fazla mülayimdim Şimdi ise gözüm acikdi fakat yıllar treni hızlı gitti Şarabın yenisi sevilmez yıllanmışı makbuldür ama insanlar genelde birayı fazla tüketirler O yüzden nadide olan şarapların şişesi her zaman pahalıdır Böylede bi pazarlama taktiği görülmedi bence 🤗 Ama ne şarap satarım nede sevdamı? Cunki buna değecek insan ya dünyada bir tane ya da hiç yok Kalp ateşi iyi akşamlar 🔥
Sanma şahım herkesi, sen sadıkane yar olur Herkesi sen dost mu sandın? belki ol ağyar olur Sadıkane belki ol, alem de serdar olur Yâr olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur