Evet kadinlarin iq daha dusuk
Erkeklerinki daha dusuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evet İQ düşüklüğü var ama ben bunun cinsiyetle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum şahsen yeni nesil (biz) genel olarak 2 eliyle 1 sgi doğrultamıyo maalesef :D ayrıca anaokulunda staj görüyorum ve genelleme yaptığımda erkekler kızlardan dahada düşük IQlu
Objektif baktigimizda oyle degil
Peki o zaman bende sana soyle birseyle geleyim. Kendi cinsiyetini savunmadigini nerden bilecegiz?
Sevgilinle yasadigin detayida bize verdigin icin tesekkurler jsdjnekdmfkcmc
Memorialde 152 bilsemde 156 ciktim. İstersen seninle ayni hastaneye gidio ayni anda testimizi yaptirabiliriz
Yok yok buyrun ayni anda yaptirabiliriz testi sizinki tahminimce 95-110 arasi cikacaktir
Yok yok küfür etmeyiniz lütfen bu son derece ahlakdışı. Beraber testi yaptirabiliriz
Cevap
1Cevap
Sorduğun sorudan ıq seviyen belli oluyo trek
Hayır son en kaliteli makalede 90 cikti bir puan alti olsa canım kabul ediliyor toplumumuz. Prof. Celal sengorde makaleyi turkiyede duyurdu
126 çıkmıştı 6 sene önce ölçtüğümde 🙃
Memorial hastanesi gibi kaliteli yerde yaptirin ya da bilsemde olur 152 memorialde 156 bilsemde aldim sonucumu
Teşekkür ederim giderim
Tabiikide kadınlarınki daha düşük öyle olmasa kendilerine saygıları olurdu
Kim tespit etmiş
Son en kaliteli makalede 90 cikti bir puan alti olsa canım kabul ediliyor toplumumuz. Prof. Celal sengorde makaleyi turkiyede duyurdu
Lynn ve Vanhanen'ın 2002'de yayımlanan IQ and the Wealth of Nations kitabına göre Türkiye'nin IQ değeri 90'dır. Lynn ve Vanhanen ülkenin IQ değerini hesaplamak için Savaş ve Şahin tarafından 1994'te yayımlanan bir çalışmayı kullanmıştır.
Lynn - Vanhanen / IQ and the Wralth of Nations
116-123 arasında değişiyor.
Hayır son en kaliteli makalede 90 cikti bir puan alti olsa canım kabul ediliyor toplumumuz. Prof. Celal sengorde makaleyi turkiyede duyurdu
Kendi zeka puanımdan bahsettim.
Anladim, memorial ya da bilsem oneririm memorialde 152, bilsemde 156 ciktim
Uluslararası IQ testini çözdüm link atayım. Tebrikler benim yüksek zeka zaten sizin farklı boyut sanırım :)
Atabilirsin
Bence oy sonucu her şeyi gösterecek 🙂
Okumaya gidiyorum bak
İq seviyesi dusuk kadinlarin kendi cinsiyetini savunmak cin oy pusulasinda menfaatlerime gore oy kullanacagi ihtimalini goremeyip oy sonucuna baglamanda senin iq seviyeni gosteriyor. Analitik dusunme yani tumdengelime sahip olsaydin bu kotu olasiligi farkederdin
Aman tanrım bay çok bilmiş tespit etti !
Bilmedigim daha cok sey var
Şu an sana acayip gıcık kaptım sinir bozucu
Yarin akşam 18 de şiledeki villama gel astronomi dersi verecegim uzayida inceliyceksin teleskopla
Ukalasın🙂
Yok yok küfür etmeyiniz lütfen bu son derece ahlakdışı. Beraber testi yaptirabiliriz
Bak benle halen uğraşıyon
Yapalım!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?