Ben kendim de yazım hataları çok yaparım. Liseyi ve üniversiteyi yurt dışında okudum. O yüzden yazım hataları yapan birinden soğumam ama kendini geliştirmeyen, cahil birinden sogurum🤷🏼♀️
( CD’yi CİDİ yazmak cahilliktir abi kimse kurura bakmasın 😂)11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılValla yazım hatasından önce takılacak o kadar çok şey var ki karşı cinste o yüzden hiç takmam canım (takılacak şeylere örnek mesela;biriyle ciddi manada konuşurken yani evet nişanlı değiller falan ama mesela biriyle sevgiliyken aynı zamanda birçok kişiye birden mavi boncuk rahat olmaları ve geniş mideli olmaları gibi daha birçok şey var canım benim..😉)😉🤣:)
01 Yorumla- +1 yıl
Mavi boncuk dağıtacak kadar rahat olmaları diye yazacaktım onu da karşı cinsin bu huyunu hatırlayıp yazarken sinirlenmeme bağla ve mazur gör canım benim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana yürüyen Azerbeycan Türkü çocuğu sırf yazım hatalarını tatlı ve komik bulduğum için engellemiyorum desem ajfjsjxnd
36 Yorumla- +1 yıl
Ama çok şeker konuşuyorlar 😂
- +1 yıl
Evett işte😂
- +1 yıl
Bizimkilerin ki tatlı olmuyor ama 😂 yıllar önce bende tanışmıştım böyle biriyle kavga da etse sinirlense de küsse de tatlı jfjcj
- +1 yıl
Kesinlikle ya. Kimse zırlamasın ama bu çocuğun söylediği şeyleri bizimkilerden biri söylese şu ana kadar çoktan engeli yemişti ajfjsjcjwjdhw
- +1 yıl
Kardeşim benim 😂🤌
- +1 yıl
Canımsın😁✨️
İmlada yazım hatalarında sorun yok ama anlatım bozukluğu beni deli ediyor. Özellikle kişi bir şey betimliyorken söyledikleri kafamda 5 farklı durum oluşturuyorsa, ben hangisini kastediyor acaba diye düşünüp bir dahaki cümlesinde bu betimlemeye yapılan bir atıf aramak zorunda mıyım ya.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuyacak o kadar çok şey varken buna takılmam..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Çok yazması soğutuyor beni ya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben soğumam tabi ki de.. yazım hatası yapabilir.. hatta bilerek de kötü yazabilir.. anlıyorsam bir şekilde iletişim de kalabiliyorsak neden sorun olsun. mahkemede değiliz ifade vermiyoruz sonuçta.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar yüz yüze karşılıklı konuşamıyor siz yazım hatası diyosunuz yazım hatası olur kafaya dahi takmam önemli olan kendini o insan anlatabiliyormu.
226 Yorumla- +1 yıl
Hemen bir laf sok zaten
- +1 yıl
Benmi sen olursun da yapmazmiyim huyum kurusun 😂
- +1 yıl
Çok ayıp çok ayıp yani kınıyorum şu an sizi 😂
- +1 yıl
Aman Allahım kinandim şu an 😂 bu ayıpla yaşayamam 😂
- +1 yıl
Fışkiyi yedin oğli sen jfjfjf
- +1 yıl
Fiski haha öne kız Karadeniz'de bir cümle sanırım 😂
- +1 yıl
B*k demek fjfhc
- +1 yıl
Maşallah hanfendi ne kadar terbiyelisiniz 😂 Karadeniz böylemi diyolar Ankara damarıma bastırma benim 😂😂
- +1 yıl
Hihiii öyle diyoruz nfnf
- +1 yıl
Belli dediğiniz bir yerde daha duymuştum o lafı Karadenizlilerin başka ne lafları var konuşman siven var mı peki
- +1 yıl
Yook arada bir çıkar böyle nadir fjfj
- +1 yıl
Konuşmada yok yani senin Karadenizli oldunu anlamazlar diyosun gözler renkli ozaman senin
- +1 yıl
Aklıma hoşafliza geldi mesela sence ne demek fjcjc
- +1 yıl
Hosafmi demek ne demek değişik değişik tabirler ne demek peki
- +1 yıl
Kertenkele jcjcjcj
- +1 yıl
Ciddimi senden duydum yeni demekki çok değişik 😂 Karadenizlilerin dili birde renkli gözlü oluyor oranın insanları hep sendemi öylesin
- +1 yıl
Yok ben kahverengi jfhfh kenafir gözli değilim şükür hfhf
- +1 yıl
Bir an sende kenafir gözlülük sezdim 😂
- +1 yıl
Yokkk 😂
- +1 yıl
İyi yoksa bana nazarın değer senin 😂 olmaman güzel usagum😂
- +1 yıl
Sağaa niye nazarim değsin fhfb
- +1 yıl
Bağaaada değer senin nazarın niye değmesin 😂😂😂
- +1 yıl
Çok şükür şimdiye kadar kimseye değmedi kimseye kötü gözle bakmadım
- +1 yıl
Kötü gözle olmazki nazar haha keşke benim olsa diyomusun sen herkes ters takla kenafir finduk seni 😂
- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
@Doğuanadolulu ne demek tskr ederim ☺️
Ben bu konuya bir tık takıntılıyım ya. Mesela ahshahshhsh gibi kahkaha emojilerinde olabilir sorun yok ama her kelimeyi yanlış yazarsa gözüme batar maalesef🥲
14 Yorumla- +1 yıl
Bende 🥺
- +1 yıl
Kaldırılan Yorum: HAHAHHSHAHSHSSHH
Sebep: İmla Hatası / BÜYÜK HARF Kullanımı
Çok fazla imla/yazım hataları, gereksiz BÜYÜK HARF KULLANIMI içeren paylaşımların okunmasının ve anlaşılmasının zor olduğunu unutma lütfen. Bundan sonraki paylaşımlarında lütfen daha dikkatli ol.
Kızlar soruyor bu yorumumu kaldırmıştı bu arada burada zirvaliyorum ama ahahahshwhshs kahkaha emojisine de mi dikkat edelim be Kızlar soruyor? - +1 yıl
😂😂😂😂 kızlar soruyor zaten maşallahı var adam bana soruda küfür ediyor kaldırmıyorlar sen kahkaha atmışsın onu kaldırmışlar mantığa bak
+1 yılAbi soğuyacak şeyleri bitirdiniz bir bu kalmıştı değil mi tövbeler olsun Allah'ım akıl fikir versin yarabbim Türk kızlarına akıl fikir versin hele bu yeni nesile daha iyi bakıp fikir versin
117 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Amiiiiğnnn hepimize
- +1 yıl
Süpaneke biliyon mu
- +1 yıl
Süpaneke bilmiyorum da sübhaneke biliyorum djjfjf
- +1 yıl
Vayyy Türkçesi düzgün senden sogunmaz diycem de Sübhaneke de Türkçe değil ki arkds
- +1 yıl
😂 of abi
- +1 yıl
Adam sen biraz türkçe'si kötü olanlardan son gel hadi benim işim var hadi
- +1 yıl
😂😂😂 kendi yazdığını okuyabildn mi
- +1 yıl
Google klavyeye ne dediysem onu yazdım yanlış yazmıştım diyorum ki abim hadi sen Türkçesi düzgün olanlarla konuş olmayanlardan da soğuk gel biraz diyorum
- +1 yıl
Soruda kendimden bile bahsetmiyorum abi öylesine sordum Allah'ım yarabbim ya her şeyi ciddiye alıyorsunuz kafayı yiyeceğim
- +1 yıl
Derviş'in fikri neyse zikri olur sen de demek ki öylesin o yüzden öyle cevap verdim yine nesil bu sogursunuz valla adam osbir cekerken spermlere falso verdirerk fşkrtmyr diye bahane edip ayrılan bile olur bi devirde kızın birisi yazmış daha yeni 3/4 erkekle konuşmak nasıl hepimiz yapmıyor muyuz demiş nasıl o. rspu olduğunu açıkça belli etmiş yani yeni nesil yazım hatası herşeyden soğur çünkü arsizlastilar Allah akıl fikir versin kullanıcı adını da nerden buldun kafan güzel miydi
- +1 yıl
Ne bu kim ne bu öfke be abim 😂
- +1 yıl
Kin jdjd
- +1 yıl
Aaaa yazım yanlisi soğudum ben artık yorum yapamam kin dycne kim dedin
- +1 yıl
Jfjjfjf git buralardan
- +1 yıl
Bak ne kadar sacmaymis demi bak benim kimseye kinim yok yaşım 29 27 yaşında nişanlım var üstelik aynı yerde clsyrz yani anlycn her dk beraberiz kaç yılda sevgiliydik birimiz hemşire. birimiz hemsir işimizde bu kaç yıllık sevgiliyix soğumak yok şu sitede bakıyorum okuyorum kız geçirdiği adete kadar yazıyor sonra buraya düzgün insnlarda giriyor onlarında edebini bozmaya clsyr benim canım onlara sıkkın bana giren çıkan yokta milletin edebini bozdukca ülke iyice kardeşim yiyor canım ona sıkkın sen belli gulen eden fake ya da gercek birisi sana bir şey deddigim yokta saçma canım sorular sormayın MK ona kızıyorum buraya gerçekten iyi insanlar glyr fikir alıyor edeplerini bozmayın
- +1 yıl
Ben edepsiz miyim abi edeplerini mi bozuyorum onların🥺🥺🥺🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıkla yapıyorsa klavye hatası falan sorun değil de herkesin bilmesi gerektigi bariz hataları varsa itici bir durum evet
22 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkekler için değil kızlar için de itici yani hiçbir türlü hoş görünmüyor
- +1 yıl
kesinlikle her iki taraf içinde
Döner misin değil dönürmüsün diyeni gördüm daha fazla bişey diyemiycem gözyaşım pıt şu an 🤦🏻♀️🥺
27 Yorumla- +1 yıl
Dünürümmm fjfjgj
- +1 yıl
Ayyyy o daha kötü jgjg
- +1 yıl
Bir şey böyle yazılır bu arada bişey diye bir kelime yok
- +1 yıl
Ne olduğuna bağlı
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. hayır yani me olmus yalnış yazza bekli turkce belmiyo
ayıp yaa
13 Yorumla- +1 yıl
Türkçe bilmiyorsan sorun değil Türkçe bilenlerden bahsediyoruz
- +1 yıl
Doğrudur abim
+1 yılSoğumam ama bir uyarırım yine de doğru düzgün yaz biraz diye. :D
13 Yorumla- +1 yıl
:) sen mi dersin bunu seinjj
- +1 yıl
Yeps. :D
- +1 yıl
İşine bak sen oyalanma buralarda haydee 😄
+1 yılO ne ki canım, bir iki harf eksik, biraz karışık yazmış diye mi soğuyayım? Herkesin hatası olur, önemli olan insanın içi, samimiyeti. Ben daha çok içtenlikle ilgilenirim, yazım hatası takılacağımız şey değil.
10 Yorumla
+1 yılYazım hatası değil de değişen karşı cinsten soğurum sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bendee ne zman oturur bu karakterleri bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYıl olmuş 2024 felan herkes bağzı yazanlar var🤦🏻♀️
13 Yorumla- +1 yıl
Çok sinir bozucu 🙄
- +1 yıl
Herkezz yazmistim KS duzeltmiş😂
- +1 yıl
KS de dayanamıyor yazım yanlışlarına djcj
+1 yılOcakın altını yakarız be aplam soguyan sogusun 😁
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ne verelim aplama 🥹 gayfe içcenni 😅 için üşümüş elllam 😕
- +1 yıl
Sevmem🥺🥺
- +1 yıl
Ihlamur gaynatak, artık gözlerin kanayana kadar 😂
+1 yılHayır tabiki soğumam aksine Türk Dil Kurumu gibi yazanlar irite gelir tabi ki bende dikkat ederim ama bazısı var sanırsın resmi bir dairede. Bu kadar kasmamak lazım insan rahat olmalı
10 Yorumla
+1 yılYazım kurallarını önemsemiyorum. Kendimde dikkat eden biri değilim.. Olur olmadık uc nokta kullanıyorum zaten anlamışsındır..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoguyacak bir sey yok ben de yazım şeysine takilmiyorum karşımda ki TDK başkanı degil cumhurbaskani degil
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar bütün yazım hatalarını görmezden geldim, daha ne yapacaktım ki ilişki için?" Olmalıydı 0 aldın otur. 😄
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yazım kuralları ve imlâ konusunda hassasiyetim var.
Belki soğumam ama doğrusunu da mutlaka söylerim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüme alınayım mı 🤔
17 Yorumla- +1 yıl
Nidenn
- +1 yıl
Telefon beni zor durumda bırakıyor da bazen bilirsin 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 Allah'ım 🤣
- +1 yıl
Bugün ikide iki gidiyorsun 😂
- +1 yıl
Ne gibi 😂
- +1 yıl
Zeki kızsın sen anlarsın canım benim 😇
- +1 yıl
Anladim
+1 yılHizli yazarken yanlış yazmalar olabilir bu soğumak için bir sebep değildir
20 YorumlaSoğumam ama dikkat etse daha iyi olur
20 YorumlaKarşı cinsle çok samimi değilim hatasıyla pek ilgilenmem kendisiyle de
10 YorumlaBazı kelimeleri de yazmayı bilmeli insan yani absürt bi hata yapmadığı sürece sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılKonuşurken de yapan var bunu en sinir olduğum şey uyarmak zorunda hissediyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ne sogumamda sanırım benden soğan çok vardır bu konuda 😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, soğumam. Yeter ki konuşurken bu hatayı yapmasın. Diksiyona önem verdiğimden
10 Yorumla
+1 yılSoğumam için kriterlerim farklı, yazım hatası için soğumam.
10 Yorumla
+1 yılyani ben genelde dikkat ederim ama etmeyen etmez yani tercih meselesi beni etkilemez
10 Yorumla
+1 yıl-de/-da’ları ayırmayanla
Hala yerine hayla yazanlara uyuz oluyorum.10 Yorumla
+1 yılBir tık soğuma oluyor evet herkes yerine herkezz yazınca
10 Yorumla
+1 yılAlistin mi o insana ne yazsa anliyorsun ne demek istedi anliyor 😅
10 Yorumla
+1 yılSinirlenirim ya hep yanlış yazarsa soğumam ama gerçekten sinirlenirim
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyleyim çıldırıyorum bazen çok da uyardım dikkat etmeye çalışıyor ama bazen hala aynı gibi geliyor 😫
Çok fazla yaparsa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılyanlışlıkla bir kaç defa yanlış yazabilir, olabilir, onu görmezden gelirim. hızlı yazmaktan vs. olmuş olabilir. ama yazmayı bilmeyen bir insan, hiç çekici gelmiyor, yalan değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılCılkını çıkarıyorsa evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 soğumak bunun için basit neden
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar yani 😂
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılayponu bile gördü bu gözler
11 Yorumla- +1 yıl
Hayiiirrr 😣😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok komik😅Fuldayım ona göre
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 himen bşloyrm
- +1 yıl
🤣
Yazım yanlışına takilmak bence pikolojik bir sorun anlaşıldığı sürece mesaj mesajdır 😏
10 YorumlaNoktalama işareti dil bilgisi kuralı sorun değil ama yazım hatasına ayar olurum
10 Yorumla
+1 yılKlavye yüzünden olabilir pek takılmam abartılı olmadıkça
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok cümleleri yutan karşı cinsten soğurum
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoğumam niye suğuyum bende yaparim ya sfsdg
10 Yorumla Aksine daha çok eğlenirim, sürekli düzeltirim.
10 Yorumla
+1 yılEvet dikkat ederim o tür şeylere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu derece soğutur. Basit olanları sorun yaratmaz
10 Yorumla
+1 yılarkadaş grubuna gönderdiğim özürlü misali mesajlar
10 Yorumla
+1 yılSoğumam ya iyi niyetli insan olsun da
10 Yorumla
+1 yılGenelde sesli harfleri yutarak yaziyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karşı taraf rahatsız oluyorsa bilerek yapıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soğumam yani random atmasından iyidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konuştuğumuz konu önemliyse evet
10 YorumlaAşırılık varsa bi düzeltme gereği duyarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı. Saçma niye yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılB.. u çıkmıyorsa soğumam
10 Yorumla
+1 yılEğer fazla yazım hatası varsa evet
10 YorumlaYazım hatası yapan kadınlara bayılırım
10 Yorumla
+1 yılTDK beklemiyorum ama en azından düzgün yazsın.
10 YorumlaAşırı fazla yaparsa soğumak için bir etken..
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat