Kardeşim dediğinize yan gözle baktınız mı hiç? İlla ki bakılır mı?
İstemsiz de olsa illa ki
Hayır asla aman aman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karakter meselesi. Benim iki kız kardeşim var. Bu nedenle arkadaşım olan kızlara da kardeşim gibi bakabiliyorum. Nasıl kız kardeşimlerime birisi bir şey yapacak olsa sinirlenirim, onlara da aynı şekilde koruma duygusu hissediyorum.
Başka kadınlara cinsel olarak yükseliyorum mesela, beğendiğim aklıma giren oluyor. Ancak arkadaşım olan kadın aileden birisi gibi hissediyorum. Soyunsa karşımda sinirlenirim öfkelenirim. Asla dokunamam.
Daha önce çok beğendiğim birisi sonradan arkadaşım oldu. Ondan etkilenmiştim bir keresinde. Ona da direkt dedim ben seni arkadaş olarak göremiyorum diye. Çünkü rüyana aklına giriyor. Arkadaşlığımızı ilerlemeden bitirdik.
Kardeşlerin olmasa bakardın yani
Yani ben kız kardeşlerimin olmasına yoruyorum kendi özelimde. Bence erkeklerin bir kadını "arkadaş" olarak görebilmesinin altında onu önce "kardeşi" gibi görebilmesi yatıyor. Herkes için bu durum farklıdır tabi ki.
Cevap
6Cevap
Eşimle arkadaştık bana sen benim kardeşim gibisin diyordu meğerse arkadaşlığı bitiririm diye bana aşık olduğunu söylemiyormuş🤭
Vay be oha çok iyi
Sende seviyor muydun o zamanlar
Hayır gerçekten arkadaşım idi benim için
Hee gerçekten arkadaş 🤭🤭🤭
Asla yapmam dediğim herşeyi yaptığım için buna da asla yapmam diyemiyorum
😅😅 genişlik maşallah
Bugüne kadar yaptım demedim kınadıgım her şey başıma geldiği için böyle cevap verdim
Yapma diyr fkfmkfkkf
abi diyip yatağa atınca kocam diyen kızlardan mı bahsediyorsun?
Yok
Fkfjjffjf yok
Yok ebesini nikahı bu kadar karaktersiz değiliz
Biri böyle bir şey mi yaptı
Evet
Peki yan gözle bakmadan önce ilk tanışma zamanlarında kendini tanıtması mı daha iyi yoksa hiç bakmaması mı
Nasıl
Rüyamda gördüm ya
Nasıl gördün
O istemsiz oluyor ama uyanınca ne hissettin
Ne düşündün fkdkdkjfjfjf
Kfkfkgkgkgk
Biç
Hic dicekti. Dkfkfkfk
O da baktı ama
Nasıl baktı
Anlatayım
Anlat