29 yaşındayım halamın kızıyla evlendik severek mutluydum da 2 yıllık evliyiz boşanamam doğuluyuz ta ki o kızı görene kadar eşim muhasebeci kızda son senesi hosteslik okuyor inanılmaz güzel bir kız gördüğüm an Etkilendim peşinden baya koştum evli olduğumu biliyordu 7 aydır da görüşüyoruz ama bana hayatıma biri girerse seninle daha fazla görüşemem dedi onu kaybetmek istemiyorum eşimde eşim sonuçta çıkmazdayım kız bana çok iyi geliyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yuh kiz evli oldugunu bilmiyor hem ona yazik hemde en cok karina lannnnnnnn seytana uyma uyma karin varken kimse karinin yerine gecemez. Allahtan kocam da allah korkusu var da boyle seyler dusunmuyor bile. Nefsini tut sinavina yenilme ahiretini yakma gunah be zina affedilmeyecek türlerden bak, karinin hayatinu mahvetmeye ne hakkin var o zaman evlenmeseydin
Kaybetmek istemiyorsan eşini bırakıp onu alıcaksın nikahına şimdi bu kız senin neyine güvensin de yanında dursun şu an seni yedekte tutyordur o
Bazen aklımı kurcalamıyor değil hayatında başka biri de var mı diye nasıl emin olucam
Olamazsın bak sen eşini aldatyorsun haberi var mı kadinin kocasından kalmiski bekar kız kimseye. Güven olmaz bu kadar da bağlanma sen erkeksin
Nasıl bu kadar bağlandım bilmiyorum ama boşansam bile benle evlenir mi onu da bilmiyorum sanki benimle evlenme hayali yok gibi
Daha genç ayrıca kiz okuyor işi de olucak sence sen ne kadar umrunda olursun o iş hayatina girdikten sonra elindekinden de olma ondan önce sen bırak
O zaman benimle neden beraber ne paramı yedi bir kere ne başka bişey
Neden mi beraber :) kendini duygusal anlamda boşlukta hissettiği zmaan sen varsın çünkü bir kadın neyle güçlü olur ikgiyle demi o da bulmuş kendine bunu yapicak hirini
Doğru diyor olabilirsin aşık olduğu an beni bırakır hiç düşünmeden bit kere bile bana boşan gibi bi şey söylemedi
Neyine gerek ya fff sen birde bariyer ilişki diye bir şey onu duydunmu diyelim seni aldatyor sa bile tamam mı bu bariyer ilişki şöyle bir şey kendine bir tane yedek yapıyorsun senin ilişkin olsun örneğin şimdi sen bu kıza bu kadar bağlıyken eşinden ilgi sevgi herhangi bir şey isteyip onu boğup bunaltyor musun hiç? Çünkü o aklında degik çünkü başka biri var aklinda ama eşin de ev isleri diğer işlerin için hsyatinda yani eğer aldatyorsa seni böyle kullanıyordum öbür tarafı uzaklaştırmak için ilgiyi sldgi kendinden yaşça büyük bir erkek
😂😂 kendini bu kadar kaptırma hiç kimseye 😉
Teşekkür ederim 😊
Öbür tarafı uzaklaştırmamak için olacaktı yazım yanlışı olmuş ✋
Rica ederim iyi akşamlar diliyorum
boşanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok böyle devam edersen kızı kaybedersin
Boşanma ihtimalim dahi yok
Birinden vazgeçmen lazım
O. cocugusun ondan
neden evlenmiyoruz iste bu yuzden
👏👏
Yazık karina
Sen onu zaten kaybetmissin
Beraberiz şu an
Tamam kendini kandirmaya devam
Ne alaka şu an benimle birlikte
Biz ne yapalım