Eşimi aldatmak istemiyorum. Ama kendimi tutamıyorum ne yapmalıyım?

Dini inancı olan 11 yaşında türbana giren biriyim annem evde kuran dersleri verirdi. Ben hep böyle huzur dolu ortamda yaşadım. Taki liseye kadar lisede şehir değiştik. Erkek arkadaşm oldu. Olmaz olsaydı. Cok sevdim ilk elimi tutan o oldu. kızarır bozarirdm ben çok sevdim. O ayran gönüllü ayrılır dururdu. En son çok yorulmuştum. Intikam almak istedim. Bende onu aldattm sürekli birileriyle çıkıp durdum. Sonra o benim peşimden ayrılmaz oldu. Ama ona olan tüm duygularımı kaybettim. şu an 11 yıllık evliyim kendimi tutamıyorum. Duygum yok sanki. Evlat sevgisi dışında hiç bir duyguyu hissedemiyorum. Zamanla bunu da kaybetmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım. Bazen pskiyatriye gitmek istiyorum. Kendimi deli gibi hissediyorum. Ben bu değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında ben evlenince hersey bitti. Artık evli Bi bayansin dedim. Esime aileme adadim kendimi ama eşim gece yarılarına kadar kahvede gezen biriydi. Cocuklarımı yalnız büyüttüm. Sadece maddi yardım oda yarım yamalak kadına hizmetçi muamelesi yapan cahillin teki yani benim düzeltmek için bir ümidim evlilikti eşimde bu şekilde davranarK beni gene bu çıkmaz yola soktu. Cevaplarınız için teşekkürler hayırlı geceler
Eşimi aldatmak istemiyorum. Ama kendimi tutamıyorum ne yapmalıyım?