Selamlar,
Aldatma fikrini tamamen kafanızdan atın bir kere. Çünkü böyle bir eyleme girseniz bile daha sonrasında gelen vicdan azabı ile mücadele etmek zorunda kalacaksınız. İnsanlar birbirlerinden soğuyabilir. Bir uzmandan destek almanız gerçektende sizin için en faydalısı olacaktır. Bilmiyorum bu konuyu eşiniz ile konuştunuz mu hiç? Rahatsızlıklarınız, mutsuzluklarınızı kendisi ile paylaşırsanız belki her şey daha da yoluna girecektir. İçinizi birilerini dökmekte her zaman fayda var. En azından ruhen rahatlamış olursunuz.
010 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda eşime hep dürüst oldum. Aldatmak diyorum ama şöyle eşime hep bak senin bu davranışların beni itiyor. Gozum kayar şu şu huyunu düzelt elimde değil sende olmayan huylar başka birinde görünce çekici geliyor bana vs dedim baya açık konuştum. Hatta bana şehir dışına gideceğim dese gelme diyorum. Bende kendi yoluma bakarım diyorum yani
Soran+1 yılUmarım bu konuda içim rahat çünkü ben eşimi kendime bağlamak için herturlu çabayı gösterdim. Beni uyarmasınida beklemeden. Ama o benim için çaba sarf etmiyor inada asabımı bozuyor.
Soran+1 yılYok konuşmuyorum zaten
Soran+1 yılÖzelden konuşunca zaten konu direk bel altına gidiyor. en nefret ettiğim konu beyinleri bacak aralarında çalışıyor. igrenc
Soran+1 yılAynen öyle bana göre evlat sevgisi dışında hiçbir kişi ve konu çekici değil. Evlat dışında hersey boş inşallah onlarda ilerde beni yalnız birakmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Hayatın içerisin de iyi kötü güzel çirkin ne varsa bizler için var önemli olan insanın kendisine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendisine, sarılmalı çünkü dünyada iken en çok bizim bize ihtiyacımız olacak umudunuzu yitirmeyin olumsuz düşüncelerle enerjinizi tüketerek yaşama sevincini kaybedersiniz aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakın geçmiş ve gelecek insana göredir, şu an içinde bulunduğunuz ana odaklanarak yaşamdan yüz çevirmeyin geçmişe sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin ve o şekilde hareket etmelisiniz nefes aldığımız sürece, umut var demektir bunun bilincinde olarak davranın dik durarak esas bir duruşla yaşamaya devam etmelisiniz..
Son olarak : Her birimiz bir insanız insanın içinde istek olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir durum yok, hayatın her alanın da mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde bu olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de bunun bilincinde olarak hareket etmelisiniz, aksi halde ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılSeni en iyi ben anlıyorum kabullenemiyorsun bu durumu en doğal hakkında. Ben yanlış yaptım sen aynı hata ya düşme al eşini karşına ben daha fazla devam etmek istemiyorum de bitir yoksa benim gibi Aldatmak zorunda kalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bitiremem çocuklarım var buna cesaretim yok ama o bitirirse kabullenmek daha kolay olur benim için. Ondan ışık bekliyorum. Ilerde Bi aksilik yaşarsam vicdan azabı çekmemek için ipleri koparma meselesini ona bıraktm
+1 yılbi uzmanla kesin gorusmelisin bu sende kendini asmis yani, sanki kim olsa aldatacak gibisin o his gitmiyo bence icinden o yuzden biriyle gorus ki en kisa zamanda kurtul bundan derim ben, bu arada nolur kimseyi de aldatma eger boyle bi sey yapacagina kesin emin olursan da bosan esinden sonra ne yapacaksan yap cunku inancim var diyosun her seyini yerle bir etme lutfen
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aslında aldatmanın bizim ülkemizde bahanesi olabilir. Hatta aşırı normal karşılanabilir. Toplum ahlakı, dini ahlak kavramları insanların kendilerini keşfetme konusunda aşırı büyük zaman kaybı yaşattırıyor. Mesela ben asla evlenmeden önce bir çok insanla cinsel ilişki yaşamamış biriyle evlenilmemesi gerektiği taraftarıyım. Bakire bir insan günün birinde aldatır. Aldatmak karakter meselesi değildir baskı meselesidir. Şu anda yurdumuz da namuslu diye evlendirilen kızların büyük bir çoğunluğu ailelerine yalan söylemek konusunda Master yaptığı için aldatıyor ve kimse bunu yakalayamıyor. Bakmayın ben namusumla yaşıyorum diyen kadınlara neredeyse hepsi bir numaralı yalancı. Erkek kadını fark etmeksizin evlenecek insanların şu soruları sormasını isterim.
Her türlü sexs deneyimlerini yaşamaya kaç yaşında başladın?
Cevap: 18 yaşından başladım derse sınavı geçmiş demektir.
20 yaş sonrasında başladım diyorsa aldatma potansiyeli birazcık daha artacaktır. Ama karşıdaki kişi ailesi tarafından baskı altında yaşıyorsa soruların hepsi sorun edilmemelidir. Sahte evlilik teklif edin ve onu bu muhafazakâr aileden kurtarın. Unutmayın bir kişiyi muhafazakârlardan kurtarırsanız onun çocuklarını da bu hayattan kurtarırsınız. Zaten ilerleyen sorularda göreceksiniz ki tanımak istediğiniz kişiyle aynı evde yaşamanız gerekiyor.
Kaç yıldır evlilik dışı cinsel ilişkiye giriyorsun? Bara, diskoya gidiyor musun? Gidiyorsan kaç yıldır gidiyorsun?
Cevap : 18 yaşından başlamış 26 yaşında kadar bu saydıklarımın hepsini yapıyor olması lazım. 26 yaşına kadar da evlenmemiş olmalı. Sebebi şu bir insan 8 yıldır bu tür şeylerin tadını çıkardıysa kesinlikle bıkmıştır ve artık ciddi düşünme yoluna tam anlamıyla girmiştir. Fakat siz tutup da 24 yaşında hormonları tavanda aşırı masum bir ergenle evlenirseniz. Daha hiçbir şekilde kendini keşfedememiş heveslerini atamamış olduğu için sizi aldatma ihtimali de bir o kadar yükselecektir.
Benimle aynı evde nikahsız 1,5 - 2 yıl yaşamayı kabul ediyor musun?
Unutmayın kimse kimseyi dışarıda tanıyamaz. İnsanların büyük bir çoğunu karakterinin %25'ni dışarıya yansıtır. O yüzden bir insanı kesinlikle tanıyabilmiş olmak için onunla en fazla iki yıl aynı evde yaşamanız gerekiyor. Bu bizim ülkemizde çok büyük bir hatadır sadece %25'ini tanıyıp evleniyor. Peki neden saçma sapan bir din yüzünden evlilik dışı cinsellik yaşayamıyor diye. Bu yüzden evlendiğinde karşıdaki partnerini tanımaya başlıyor. Halbuki tanıma evresi her şeyin en başında olmalıydı evlilik de en sonu olmalıydı.
En son sorduğum soru o kadar önemli ki. Birbirlerini tanımadan evlenmiş insanlar. Boşanmak da aşırı büyük para kaybına ve zaman kaybına sebep olduğu için asla buna cesaret edemiyorlar. Cesaret edip kalkıştılar diyelim en kısa süren boşanma davası bile 1,5 yıl sürüyor. Eğer şu an evli olmasalardı evleri çok rahat bir şekilde ayıracaklardı. O 1,5 yıl boşanmak yerine hayatlarına daha iyi anlaşacağı yeni birisini almak için zaman ayıracaklardı. Başkasını tanıyıp onu daha çok sevecekti. Fakat boşanmaya cesaret edemezlerse en azından eğlence olsun diye çocuk doğuranlar da var. Birbirlerini tanımadan evlenmiş yani aynı evde iki yıl yaşamadan evlenmiş anne, babalar tarafından yetiştirilen psikolojisi bozuk çocuklar. Onlar da büyüyecek ve başka bir insana zarar verecek. İşte Bir toplumun psikolojik sağlığıyla bu kadar güzel oynayabilirsiniz. İslam dini bana göre aileye zarar veriyor. İslam dini bana göre fıtrata aykırı bir din. Gelelim diğer soruya.
İslam dinine inanıyor musun?
Cevap : kadınları mahkemede yarım şahit sayıldığı bir dine inanan bir insanın nasıl kadına değer verdiğini düşünebilirsiniz. Ya da böyle bir şeye inanan kadının nasıl kendisine saygısının olduğunu düşünebilirsiniz. Bana kalırsa Müslümanların kadınlar gününü, anneler günü'nü kutlaması aşırı yüzsüzlüktür. Savunmaya çalıştıkça da daha çok batırırlar ha. Bazıları kadınlar kendilerini savunamayacak kadar s**** demeye getirirler. Bazıları da kadınlar duygusaldır diye savunur ama aslında kadınlar eziktir demiş olurlar. Kuşun köpeğin kedinin aynı evde aşırı dostça yaşadığı şu çağda canlıların fıtratı diye bir şey olmaz. Yetiştirilme şekli diye bir şey olur. Kadınları güçsüz , savunmasız , duygusal yetiştirirsen tabii ki mahkemede kendini dahi savunamazlar. Tarihin neresine giderseniz de gidin ataerkil toplumların kendi kendilerini yok ettiğini görüssünüz. Kadının sosyal hayatta yok sayarsan her zaman kaybedersin. Ataerkillik narsistliktir aşırı yükseklere çıkartabilir ama düşüşü de bir o kadar hızlıdır ve acıdır. O tür erkekler kendileri inşaat eder, kendileri yıkar.
Yani kesinlikle inanmıyorum tabii ki de inanmıyorum diyen bir insanla evlenin. Bunların hepsine harfiyen uyduğunuzda galip bana teşekkür edebilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir evlilikte ömür boyu sürmüyor aşk zaten. Normal, olağan şeyler bunlar. Sevgi bitebilir, saygı olduğu sürece yine tutunulacak bir şeyler bulunabilir. Kendini bu kadar zorlama yine de yani Allah’a sığın, vardır bunda da bir hayır. Heves ile yaşanmış bir şey değil sonuçta bunca zaman geçmiş birlikte bir hayat kurulmuş. Şimdi bunları sorgulamak seni sadece delirtir. Geçmişe göre yargılama hayatını, kendini ya da eşini. Hep önüne bak, geleceği düşün. İlerlemene ya da bir ışık görmene yardımcı olacak olan budur. Biliyorum bazen insanın içi çok sıkılıyor çok bunalıyor çok daralıyor fakat bu karanlıklar da aydınlata çıkacaktır. Sabır ile..
10 YorumlaBoşanabilirsin. Yaptığın çok yanlış ve bu yanlışı kendimi tutamıyorum diye normalleştiremezsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. yorumun için teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. bir laf var gecmişi unutmalısın ki bir geleceğin olsun... bunu unutma yoksa bu sekilde evliligine zarar versin... ve aldatma derken ne giib bir aldatma
010 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum vs bir kere de hiç aklımda yokken zorlamayla Bi beraberligim oldu. Oda yani kaçacak yerim yok evliyim vs
- +1 yıl
ne dicem genelden yazmayım ya da sen bilirsin fakat bu konu biraz derin... seni anlıyorum olmak istedigin kişi ile bunları yapmak isteyen kişi arasında kalmışsın
Soran+1 yılBilmiyorum çıkmaz bir yoldayım sanki. Boguluyorum bazen
- +1 yıl
nefes alamıyorsun destek yok psikolog bi nebze anlar sonra oda fayda etmez kocanda sanırım ilgisiz alakasız cocuklar da zaten sadece o var Şu an tutundugun anlıyorum seni... fakat içindeki zehri kusman gerek
Soran+1 yılEvet Bi evlat sevgim var oda yarım yamalak bazen onlara da yetmiyormuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
seni anlıyorum bi yandan annelik varken bi yandan da kadın oldugunu hissetmek istiyorsun ehh bide ihtiyaclar hem duygsal hem bedensel bunlarıda eşinde göremiyorsun galinba
Soran+1 yılBel altına inecekse konu konuşmayalım benim sorunum duygusal sapık değilim. azginda
- +1 yıl
sence yazdıklarımda bel altı mı var?
Soran+1 yılBedensel demissn onu diyorum.
- +1 yıl
sen sadece orasını okuduysan.. ben ruhsal da yazdım
Neyi yaşamak istiyorsan eşini boşadıktan sonra yap karşındaki insana bu saygısızlığı yapma sakın
11 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum eşime seni boşayacagm ayaklarımın üstünde durmam lazım ilk ufak oğlum daha 3 yaşında o biraz büyüsün sen yoluna ben yoluma diyorum. Zaten 2mizde birbirimizi görmek istemiyoruz
- Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılBir psikolog yardımı alabilirsin.
İnsan kendisi olmaktan çıkınca bir süre sonra böyler hissetmesi çok normal.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok hissizim evet git gelli ruh halim eşim le kavga edince arada delisin muhabbetti de canımı ayrı sıkıyor. Bigun kopsun tüm ipler yeter diyorum. Diger gün evliliği mi toparlamak için çabalıyorum. vs
- +1 yıl
Deli (!) falan değilsin. Ne yapacağını, nasıl yapacağını bilmiyorsun sadece.
+1 yılBende on yıllık evliyim. Eşime dair hislerim ve evliliğimde benzer sorunlar yaşıyorum. Konuşmak isterim.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmak istemiyorum. Anladigim kadarıyla senin dusuncen farklı
- +1 yıl
Konuşalım
Soran+1 yılKusura bakma ben hep burada değilim takip etsemde aylar sonra belki gelirim. k
- +1 yıl
Olsun
+1 yılAldatmak yerine boşansan daha iyi değil mi. Sonra ne edersen et. Evladım var diyorsun ben anlamıyorum ondan da mı utanmayacaksın.
08 Yorumla
Soran+1 yılUtandığım için nasıl düzeltebilirim. Bu durumu diye dusunuyorum
- +1 yıl
Eşin hiç ilgi göstermiyor mu? Neden soğudun?
Soran+1 yılEvet 1 kere gittim ailemin yanına vicdan azabından eşimin ailesi aradı tehdit etti.
- +1 yıl
- +1 yıl
Boşanma şansın varsa bence bosanmak en doğrusu. Veyahut eşinde sorun varsa onunla konuşmalısın.
Soran+1 yılYok ya annem dünden hazır gel boşa dedi eşimi tehdit etti kızımı alacagm genç güzel al çocuklarını git dedi. Annemde paracı. Esimin ailesi tehdit ediyor. Yani 2 taraf ta tuzu kuru ben evlatlarımı düşünüyorum. Dusunmeden hareket edersem olan evlatlarıma olur. Annem 2 kuruş dul maaşının peşinde yalnız ufak çocuklarım bakamam tek. Eşimde sorumsuz biri buda beni başkalarına itiyor. Zaten çocuklar ufak olmasa alıp gideceğim başımı el mahkum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere tesettür yerine başörtüsü yerine türban yazmakla baştan kendini ele verdin ablacım. Tamam ama haadi inandım inandim tamam
22 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamışsn
Cevap sahibi+1 yılAynen
Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Herkes bireysel yaşıyor ya öldüğünde de nasıl yalnız kalıyorsan burada da kendi hayatınındüşünüp kendi kafandaki karar neyse onu vereceksin.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba anlıyorum seni kafa dengi biriyle dertleşmek istersen beklerim
016 Yorumla- +1 yıl
?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bende yalandan demiştim zaten benim derdim bana yeter senin derdini hiç çekemem
Soran+1 yıl🤣🤣🤣mantak
Soran+1 yılManyak
- +1 yıl
Bende Zafer memnun oldum 😁
Soran+1 yılNeyse ben uyuyacağım
- +1 yıl
Bozuldun mu kanka
Soran+1 yılYok uykum var sabah okul var iyi geceler
- +1 yıl
Haa iyi bozulmadysan
- +1 yıl
Çünkü bana bozulmamış lazım 😁
Soran+1 yılTamam sus uyu sende Nazan gece gece
Soran+1 yılNe yapan gece gece yanu
- +1 yıl
Gece mi saat daha 23:33
Soran+1 yılGözlerim açılmıyor erken kalkarım ben
- +1 yıl
Rüyanda beni gör
Farklı yharaklar tadmışsın sevgi mı kalır artık, seks bağı koparır
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır düzgün konuş ben kimseyle beraber olmadım konuştum sadece
Soran+1 yılYani kendi isteğimle olmadı m.
- +1 yıl
Nasıl yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef ilgisizlik sevgisizlik insanı bu duruma itiyor. Ben de ayni durumdayim sevmiyorum ama aldatmak da isteyemiyorum yani ama bı noktaya kadar dayanilabilir sanki :(
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşim de çok ilgisiz ne koca ne baba olamadı yıllarca Bi ergen gibi sokaktan topladım onu. Esimden çok çektim bana hizmetçi muamelesi yaptı hep. her konuda mükemmel bir es olduğum halde hep daha çok ezdi. Sadece sadık olmayı beceremedim. Iyi bir anne eşimin eksiği gedigi olmasn diye hep bebek gibi ilgilendim. Ben onlara çok emmek verdim. Ama kendim olamadım
Cevap sahibi+1 yılmaalesef aynı duygulardayiz :( emek verip de hakettigini bulamamak kötü :((
Soran+1 yılEşim gereken sevgiyi verseydi. Giyim kuşa mıma karismazaydı bogmasaydı beni biraz takdir etseydi. Şu an bunları yaşamazdim. Ben her boşluğa düştüğümde ona açıkça dedim. Beni başka kollara itiyorsun diye açık sözlü biriyim. Hep yüzüne derim ilgi alakan yok gözüm kayar diye odun anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen ilgi sevgi göremeyince gördüğün yere kayıyor gönül :( ama yine de aldatmak biraz kötü geliyo bana ama tabi ki bı sure sonra dayanılmaz hale geliyor yalnizlik
Soran+1 yılAldatmak biraz kötü değil baya kotu evlatlarım olmasaydı asla aldatmaz direk boşanrdm. bu şekilde de annem gil e gittim. Esimin ailesi tehdit etti. Ailene zarar veririz diye. Annemde bosan gel dedi. Ama annem paragöz şu an benim çocuklarımı kimse düşünmüyor. Onların merhametine bırakamam annem çık gel maaş bağlarım sana diyor her kavgada eşim git diyor. Ama çocuklara bakmak mı bunu kimse dusunmuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılS uan yediğin yaptin cezasını çekiyorsun. Sevgili yapınca böyle tatminsizlik oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılTatminsizlik değil bu
- +1 yıl
Eşin, ilkin olsaydı böyle olmazdi
Soran+1 yılHangi konuda
- +1 yıl
Her konuda
Soran+1 yılboş ver
+1 yılpsikiyatra git iyi gelecektir. sağlıklı düşüjnemiyorsun belki. Hangi şehirdesin? çalışıyormusun
04 Yorumla
Soran+1 yılBunun farkındayım. Ama psikiyatri ne yapacak ki antidepresan yazıp durruur
- +1 yıl
yo sadece antidepresan değil. konuşur anlatıp rahatlarsın. önerilerde de bulunur hem.
Soran+1 yılDoğru olan ne biliyorum aslında farkındayım. Ama bu dalgalanan ruh halim kendimi tuttamıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni , aslında hakediyor da
+1 yıltükenmişşlik var işte amaan ne bilim bende aynıyım sen gibi. evli ve tükenmiş isteksiz
04 Yorumla
Soran+1 yılBu ayrı ya bekarken oluştu bu hissizlik tukenmislik diyemem
- +1 yıl
Seninki alışkanlık olmuş birde kendine tutamamak
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Benimde burada olma amacım o gizli ve sakin:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yanlış konuda yardım istiyorsun 😀 aldatarak biri lazım ne yapmalıyım desen bşr sürü yardımcı çıkar
08 Yorumla
Soran+1 yılDurum vahim yani
Cevap sahibi+1 yılVahim tabi şöyle hayallerin var heyecan arayışı bunu eşinde bulamayınca bunun istediği doğuyor
Soran+1 yılGarip ruh halim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen anlıyorum 😀 şeytan kulağına sürekli fısıldıyor
Soran+1 yılYa evet aynen aylardr engelledim. Eski sevgililerimi sürekli temizlik yapıyorum. Şeytan fısıldıyor duymamak için hep temizlik yapıyor. Telefonu elime almamaya calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılEski sevgili kötü tercih olur peşini bırakmaz sürekli arar ister
Soran+1 yılEvlendi evlenince ben başka bayana kötülük yapamam dedim engelledim.. Kiyamadm zaten
Cevap sahibi+1 yıl😀 Belki iyilik yapmış olursun senden bişeyler öğrenir 😀 ya ben bunun gırgır nı yapmak istiyorum ama senin hassas konun
+1 yılGizlilik ve guven icerisinde icerisinde biriyle olman lazim
00 YorumlaSevmeden evlenince böyle oluyor. O yüzden aldatmadan durabilmeniz mümkün değil. Kendinizi suçlamayın artık , sizin suçunuz değil bu. Ayrıca evli ve türbanlı olmanız çok hoş , etkileyici...
02 Yorumla
Soran+1 yılSonradan açıldım. Eşim zorladı türbana liseye geçince açıldım ben. Ailem eşim baskı yaptı hep türban takacaksın diye bende inatla açtım.
+1 yılHayat bosluk kabul etmiyor. Sevgisiz kaldoysan sevgi arayisin normal
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılNiye bu tür sorular sorarken dini alet ediyorsunuz anlamış değilim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Git beraber ol mutlu ol. Yok türbanlıyım yok kuran kursu. Boş versene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden tutamıyorsun? Cinsel ihtiyaçlar mı? Alışkanlıklar mı? Eşine karşı ilgisizlik mi?
019 Yorumla
Soran+1 yılSevgisizlik.
Cevap sahibi+1 yılNe durumda olduğunu merak ettim şu an. Vaziyet ne?
Soran+1 yılDurum epey düzeldi kendini topladı biraz
Cevap sahibi+1 yılProblem yok mu yani. Düşüncelerin aldatma güdün bitti mi?
Soran+1 yılArada bir şeytan durtuyor
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyor musun başkalarıyla?
Soran+1 yılYani arkadaşça evet cinsel içerik hayr
Cevap sahibi+1 yılSeninki flörtöz hastalığı. Başka erkekleri tanımak hoşuna gidiyor değil mi?
Soran+1 yılEvet aynen
Cevap sahibi+1 yılAynı şey bende de var maalesef. Eşimi seviyorum ama başka kadınları tanımak mükemmel bir haz veriyor.(cinsellik ile ilgili değil)
Soran+1 yılYa aslında bende ayran gönüllü Luk var böyle keendime bağlıyorum hayali mi kuruyor ama birlikte olmuyorum.😂
Cevap sahibi+1 yılSen afedersin de bir yerlerinin kaldirilmasini istiyorsun 😁 arzu edilen kadın. Bu cinsel tatminden daha zevk verir hatunlara
Soran+1 yılBide evli erkekler değil eşini sevmediğim erkekleri almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı devam edelim özelden mi?
Soran+1 yılAçıl susam açıl 😂
Cevap sahibi+1 yılYaz bakalım
Cevap sahibi+1 yılBeni de baglayabilecen mi 😂
Soran+1 yılManyak sen bana yazdn zaten ki😂ben cevap vermedm
Cevap sahibi+1 yılYahu şu an tanımıyorum ki o yüzden diyorum. Zaten şu an kovalayan hakimiyet kurmaya çalışan benim 😂
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yardım almanın faydası olacaktır travma etkisinden kaynaklı bu anlattiklarin
02 Yorumla
Soran+1 yılİlaç tedavisi falanmı çünkü öğütler çok işe yaramıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz insanlar hayatında ne eksikse onu disarida ararız. Ikgisiz eş aldatilmayi hakeder
00 Yorumla
+1 yılBu dünya bir test. işte Deve, işte Hendek.
Yanlış yola girersen hem bu dünyada , hemde öbür dünyada helak olursun.
"Haramda mutluluk arayana;mutluluk haram olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikologa gidebilirsin altında yatan bir travman olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye aldatmak istiyorsun peki Aranizda sogukluk mu var
00 YorumlaSon durumun ne? Lütfen cevap verir misin? Bir de kaç çocugun var?
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen devam değişiklik yok
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılKimsin ki sen
Soran+1 yılKaldrdm
+1 yılDurmak istesende duramazsın. Arad bi frenle kendini. Flortlesecek biri ile bu süre idare et. Yeterli bu
00 Yorumla
+1 yılAldat ne olacak bisey yok tutma kendini yakalanmada asla
03 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman ım utanıyorum bu halimden. Eski sevgilime hep beddua ediyorum. Onun yüzünden bu haldeyim
- +1 yıl
Haklisin halimiz hal. degil ama iste
- +1 yıl
Kac senelik evlisim
hatalar hayatı zorlaştırır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ayrıl ihanet edeceğine
10 YorumlaPeki eşin cinsel olarak sıkıntılı mı
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır sorun bende sevgim olmadığı için bişey hisetmiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılşu an var da yazmıyorum mesaj atamıyorum. Eşime bağlanma çabam var cocuklarm var çünkü
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsine karsi bir heyecan kalmamis belli ki sogumussun ama o heycani yeniden hissetmek ister misin?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kurtulsun senden parazit
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarım var
- +1 yıl
Bütün kızlar aynı sizinle gercekten evlenilmez
+1 yılAldattiniz mi yani şu an
00 Yorumla
+1 yılAnı yaşamak mantıklı ama sonuçlarını iyidüşün
00 Yorumla
+1 yılO halde psikolog senin için çözüm olabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanal arkadaş edin sohbet eder kafan dağılır ya
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bitti demen bitmez ya bence hayat devam ediyor bence bırak kendini 🧐
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocası duzelet evde huzur için dua veya sure yok mu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Sevmek istiyosun doğal olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen tam aradığım şey. Yılar önce hep evlenince bir evladm olunca nasıl heyecanlar yaşarım ne bileyim. Bu hayalleri kurardım. Simdi tüm duygularım yarım anne baba kardeş vs. kimseyi özlemiyorum. Sevgi , özlem vs kalmadı bende Zamanla evladıma olan sevgimi kaybedecegimden korkuyorum
kac cocugun var
00 Yorumla
+1 yılHayatına renk katmalısın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik tedavi al.
00 Yorumla Kıyamam sana Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılPsikolojin bozulmuş
20 Yorumla
+1 yılBoynuzla kocanı, geçir boynuzları ona.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumdayım zor tutuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPsikologa git
10 YorumlaSeninde ihtiyacidir tabi
00 Yorumla
+1 yılİnzivaya cekil
00 YorumlaEsin yetersiz mi geliyor?
00 Yorumla
+1 yılTedavi şart
00 Yorumla
+1 yılaldatirsan rahatlarsin. saplanti olmus sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattinmi peki?
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatm
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm
Soran+1 yılAma hep konuştum anlatm eşime beni itiyorsun diye tahmin edebiliyordur oda
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan kral
00 Yorumla verimisn çok
00 Yorumla
+1 yıldoğrudan git doktora
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası