Aşk İlişkileri Eşimi aldatmaktan vaz geçemiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eşim ćok güzel olmasına rağmen gözüm hep dışarıda bu huyumdan bir türlü vazgeçemiyorum ne yapmalıyım. Güncellemeler+1 yıl Aklım fikrim orada Eşimi aldatmaktan vaz geçemiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Aldatma Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Hadım et kendini 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Her seferinde Allah benim belamı versin diyorum ama yine aynı şeyi yapıyorum bu bir hastalıkmı Yorumla Soran +1 yıl Aklım fikrim orada başka bir şey gelmiyor aklıma. Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Bu hastalık değil kardeşim bu karaktersizlik. Hastalık olsa tedavi ol derdim, karakter satılsa git al derdim seninki dümdüz karakter yoksunluğu o yüzden hadım ol diyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ben o şeysiz yaşayamam intihar ederim daha iyi Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Et o zaman Yorumla Soran +1 yıl Niye edeyim yaşamak güzel Allah korusun. Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Tek yaşa o zaman karının ne suçu var hastalık torbası Yorumla Soran +1 yıl Sende karar ver az önce hastalık değil diyordunuz Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Seninki hastalık değil dedim bu senin cinsel hastalıklar taşımadığın anlamına gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Alan memnun veren memnun Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Karına sor bakalım o da memnun mu ona bulaştırdıklarından Yorumla Soran +1 yıl İstersen senle demeyelim memnun kalmazsan yemin ederim * kestirecem Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Napim ben seni pire torbası zavallı kendin gibi ucuz kadınlar bul kendine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hadım et kendini
Her seferinde Allah benim belamı versin diyorum ama yine aynı şeyi yapıyorum bu bir hastalıkmı
Aklım fikrim orada başka bir şey gelmiyor aklıma.
Bu hastalık değil kardeşim bu karaktersizlik. Hastalık olsa tedavi ol derdim, karakter satılsa git al derdim seninki dümdüz karakter yoksunluğu o yüzden hadım ol diyorum.
Ben o şeysiz yaşayamam intihar ederim daha iyi
Et o zaman
Niye edeyim yaşamak güzel Allah korusun.
Tek yaşa o zaman karının ne suçu var hastalık torbası
Sende karar ver az önce hastalık değil diyordunuz
Seninki hastalık değil dedim bu senin cinsel hastalıklar taşımadığın anlamına gelmiyor
Alan memnun veren memnun
Karına sor bakalım o da memnun mu ona bulaştırdıklarından
İstersen senle demeyelim memnun kalmazsan yemin ederim * kestirecem
Napim ben seni pire torbası zavallı kendin gibi ucuz kadınlar bul kendine
Karın biliyor mu bunu knk
Eşinin seni başkasıyla aldattığını düşün